neutrino Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Pescarule! Saptamana viitoare sunt la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat August 9, 2013 Share Postat August 9, 2013 Vin si eu diseara dupa ora 6 jumate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 merge careva azi mai spre amiaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 Da cineva azi vreo tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 cand mai ajungeti la o tura?eu parca as baga joi daca tot avem liber la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 eu merg maine dimineata de la prima ora (10). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 o sa ajung si eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 pai atunci crek bag si eu o tura dim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grotesQue Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 eu ma intalnesc maine pe la 18:30 cu niste prieteni sa dam doua ture... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Guys, sfat prietenesc, sa nu prindeti gpro-ul de scarita pasagerului. Eu am crezut ca voi filma frumos genunchiul pe jos. Am reusit sa-mi filmez fundu' in HD )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pe codita e cel mai bine daca nu ai urmaritor sa filmeze el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Voi cu ce gume va dati pe amckart? Eu am diablo supercorsa sc2 si in a doua sesiune de luni imi sareau bucati de cauciuc din roata fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Mai, ce tare te dai! E cauciuc adunat, excretat. Se lipeste pe cauciuc si dupaia sare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grotesQue Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Voi cu ce gume va dati pe amckart? Eu am diablo supercorsa sc2 si in a doua sesiune de luni imi sareau bucati de cauciuc din roata fata Te-ai speriat hmm? ai zis ca ramai fara cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Voi cu ce gume va dati pe amckart? Eu am diablo supercorsa sc2 si in a doua sesiune de luni imi sareau bucati de cauciuc din roata fata Si la ce timp te dai tu? Eu am reusit sa topesc cauciucul meu, nu adunat de pe pista, pe la +30 grade si in ture de 1.14. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuches.robert Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) Te-ai speriat hmm? ai zis ca ramai fara cauciuc Sincer da, a fost prima data cand s-a topit la propriu, si nu stiam ce se intampla Si la ce timp te dai tu? Eu am reusit sa topesc cauciucul meu, nu adunat de pe pista, pe la +30 grade si in ture de 1.14. Timpi in jur de 1:20 si da, erau peste 30 de grade afara. Cam asa arata fata: Editat August 20, 2013 de ciuches.robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Ma mir ca la 1.20 sa faci cauciucul asa. La 1.20 e plimbareala. Ce presiune ai in cauciucuri? Vezi ce ti-am pus o intrebare pe pm, ceva ce nu are legatura cu topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) Wow, ce discutii, ce mistouri, ce ironii! Nici la WSBK nu se dedau pilotii la astfel de arogante. Timpi pe amkart... ma doare capul! Infigeti-va putin in frane, nu in claxon, mai flacai! Sincer da, a fost prima data cand s-a topit la propriu, si nu stiam ce se intampla Timpi in jur de 1:20 si da, erau peste 30 de grade afara. Cam asa arata fata:IMG01879-20130819-1516.jpg Cauciucul arata bine pentru asfaltul de pe amkart. Mergi in continuare, elegant civilizat. Cel mai tare antrenament, daca ai rabdare cu tine, mersul fara frane, doar din gaz. Timpul nu conteaza. Conteaza sa inveti pe unde sa o iei - adica trasele. In septembrie hai la Tg Secuiesc. E mult mai smecher. Editat August 20, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 (editat) Nu a fost vorba de nici o ironie. Hai sa-i lasam pe cei in cauza sa afirme daca au fost ironii sau nu. . Pe fata am un k2, care e acelasi lucru ca si sc2 si la 1.20 nu se face asa cauciucul in nici un caz in 2 sesiuni. Doar la 1.14 cu 2.1 pe fata la +30 grade s-a facut asa. De asta am intrebat, fara sa fie vreo urma de ironie. Si da, sustin in continuare ca la 1:20 e plimbareala. Si timpul e important, iti ofera o idee despre cum se merge cu motorul, daca ai progresat.... Daca iti zice cineva ca merge sub 1.10, cam greu ca omul ala sa reuseasca asta cu pozitie proasta, trase aiurea si alte chestii gresite. Pana la urma cam toti ne dam doar din placere pe Amckart si asta e cel mai bine. Lasam ironiile in alta parte, pe Amckart sa ramana doar distractia. O sa testez si eu cum se face sc1 si sc2 pe Amckart la 1.20 ca mi-am un set. Poate merge el mai tare si nu vrea sa zica. Ture elegante va doresc. Editat August 21, 2013 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Sincer da, a fost prima data cand s-a topit la propriu, si nu stiam ce se intampla Timpi in jur de 1:20 si da, erau peste 30 de grade afara. Cam asa arata fata:IMG01879-20130819-1516.jpg N-ai de ce a-ti face griji. Cauciucul tau arata foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Pofteste careva amckart azi? Eu sunt deja aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Am poftit cam mult pana am intrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Mda... duminica nu e loc de moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Prin amabilitatea colegului Razorbaded... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate