MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 saga,eclips, amurg.... bani aruncati pe geam, pe criza asta... im venea sa ma duc sa imi recuperez banii de la casa , o blonda a parasit sala pe la min 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 mai e o varianta ca sa nu te uiti ca curca`n lemne la 120 de pagini... Google "top best 2010 drama movies/ top 50 horror shit movies 1998..." bla bla, faci manevre d-astea ca sunt mii de topuri pe toate categoriile si iti da de regula si a mica prezentare. Eu unul asa caut, ca am mai patit sa-mi pierd timpul cand am cerut de la video rent "da-mi bah Vasâle cel mai brutal film satanist care-l ai" si mi-o dat ala filmul "Tourists" daca l-a vazut careva, o laba de urs totala si individu ala mai ca plangea de teroarea ce-o avut`o. Mananc filmele ca pe paine, dar nu fac lista. Recomand totusi Pixar pt buna dispozitie, comediile au devenit gay in afara de alea romantice...acolo mai vezi ca barbatu`i porc si femeia viseaza flori etc Ahh, cautati filme in regia lui Clint Eastwood daca vreti sa tineti minte filmul. am plecat, pa-pa \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 finalul absolut excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Am adormit la final... la 5 dimineata cred ca rula a 3a oara... am pierdut ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 filmul the losers nu il recomand decat copiilor cu etnobotanice.am avut invitati de ziua mea onomastica si am zis ca incerc un film nou , am cautat si am gasit The losers in HD.Era sa adormim . Recomand The Ghost Writter. de Roman Polanski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 The Ghost Writer l-am vazut si eu ieri, la Cluj. Interesant film, dar parca as fi inlocuit timpul petrecut in cinematograf uitandu-ma la Get Him to the Greek. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 trailer... mai e pina in decembie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Un psihologic bunicel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 uitati aici film ce va urma sa vina si care cred ca e asteptat cu interes de lume. sper sa fie pe masura distributiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 Inception un film bun si interesant dupa parerea mea, chiar fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Astia de la cinematografele italiane sunt niste adormiti Inception apare aici pe 24 septembrie,si in Romania este deja in cinematografe de pe 30 iulie Si cu toate filmele se intampla asa Niste lenesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Astia de la cinematografele italiane sunt niste adormiti Inception apare aici pe 24 septembrie,si in Romania este deja in cinematografe de pe 30 iulie Si cu toate filmele se intampla asa Niste lenesi DE ACORD ! Cand iese un film bun trebuie sa astept 1 luna sau chiar mai bine pana iese si la cinematografele italiene. Sa nu mai zic de Avatar, de exemplu, aici a rulat din 14 ianuarie, sora-mea (din Romania) radea de noi pentru ca il vazuse cu aproape o luna inainte. Cine e de vina ? Habar nu au italienii de limba engleza, sa nu mai vorbesc de alte limbi straine ... si atunci trebuie sa aiba toate filmele/desenele animate/documentare etc vorbite in limba italiana, si nu subtitrate (deh, nu le plac subtitrarile ...). Si ca sa fiu on topic, recomand A Clockwork Orange (vechi dar bun) http://www.imdb.com/title/tt0066921/ si nu recomand The Wolfman http://www.imdb.com/title/tt0780653/ care e de cacao. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Am vazut ieri The Last Airbender, 3D. Interesant film, dar la cum s-a terminat, cu siguranta o sa apara si partea a doua. Editat August 9, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 "...pisicile persane", un film fara brizbrizuri despre viata unor tineri iranieni care isi doresc sa cante chiar si intr-un mediu opresiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 (editat) Centurion e ok Nu pot spune acelasi lucru despre Killers care este slabut in opinia mea http://www.youtube.com/watch?v=ND69q158IZI Sau gandit si astia de la cinematografele italiane sa aduca Pandorum Pacat ca l-am vazut acum 8 luni de zile acasa http://www.youtube.com/watch?v=yMEhkTxs3_E Editat August 16, 2010 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Acum am terminat de vazut filmul Prince of Persia - The sands of time . A aparut de curand varianta DVDRip si nu regret o clipa ca am asteptat-o. Foarte tare filmul... sunt si persoane carora nu le plac acest gen de filme, dar pe mine chiar m-a impresionat si pot sa spun ca daca l-as fi vazut la cinema, ar fi fost si mai misto. Recomand !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 THE PRESTIGE . Superbitate de film http://www.imdb.com/title/tt0482571/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 http://www.imdb.com/mymovies/list?l=45790609 Lista mea cu filme vazute la care zilnic se adauga cel putin un film bun. In functie de nota acordata de mine si media imdb va puteti da seama daca este bun filmul sau daca a fost bun pentru mine ma rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogat Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Recomand "The Departed". E mai vechi dar merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Astazi am vazut filmul TROY (Troia) (2004) si cu siguranta este in TOP 10 filme care mi-au placut cel mai mult. Tine 3 ore si ceva , si e super! Desi l-am vazut tocmai azi pt prima oara, el fiind din 2004, pot sa spun ca e cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta, daca nu chiar in ultimii 2-3 ani. Vi-l recomand! Probabil s-a mai spus despre el in astea 118 pagini, dar nu am stat sa citesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Am vazut ieri The Last Airbender, 3D. Interesant film, dar la cum s-a terminat, cu siguranta o sa apara si partea a doua. sunt 3 parti. aer, apa si foc. e si un serial de animatie pe tema asta. abia astept sa-l vad si eu 3d duminica. Mesaj completat http://www.imdb.com/title/tt1375666/ pare cel mai tare film al anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Astazi am vazut filmul TROY (Troia) (2004) si cu siguranta este in TOP 10 filme care mi-au placut cel mai mult. Tine 3 ore si ceva , si e super! Desi l-am vazut tocmai azi pt prima oara, el fiind din 2004, pot sa spun ca e cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta, daca nu chiar in ultimii 2-3 ani. Vi-l recomand! Probabil s-a mai spus despre el in astea 118 pagini, dar nu am stat sa citesc! Si care-s celelalte din top 10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 O comedie buna ... Fletch (1985) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 azi am reusit sa vad Inception (Insertia) ... chiar daca il are pe DiCaprio ca actor principal , a meritat cu varf si indesat cele 2 ore si ceva. ii dau un 10/10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oNuR Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Tocmai ce m-am uitat la Blood and Bone cu Michael Jay White cel care a jucat si in Undisputed II cu Scott Adkins (Boyka) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate