danny_nt Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 The book of eli incepe foarte bine, chiar asteptam filmul asta, cam spre final o da in balarii. Per ansamblu mi-a placut a meritat vazut. Mi-a placut Alice foarte mult, desi actiunea e undeva mai tarziu cu cativa ani decat in carte, efectele pe care le are pisica sunt superbe, exact cum imi imaginam cand citeam cartea. Mult mai bun decat varianta sa zic originala, care e jalnic parerea mea. Sunt foarte dezamagit de SF-uri sincer numai porcarii nici o idee noua, tot se repeta doar putine schimbari. A zis cineva mai sus ca pandorum e o clona nereusita dupa event horizon. Nu e un film exceptional dar este bun, eu zic ca merita vazut chiar daca seamana putin pe undeva cu celalat film. Iar la filmele de groaza dupa Dawn of the Dead nu am mai vazut nimic. Liniste totala.Si originalul din 1978 este mai bun decat mult filme de groaza actuale. George A Romero a scos niste filme super dar in ultimul timp cam este in pana de idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Wittgenstein - 1993 Abia ce l-am vazut si eu, merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 The Road e cu ala din The Ring si e mai bun decat :Da buc av Ilai" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 uitati-va la Jonny Suede. Brad Pitt intr-un film din '91, rol dupa care a fost creeat faimosul Johnny Bravo, de la Cartoon Network. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 daca vreti o comedie usoara de relaxare ''the ugly truth'' mai uiti de stresul cotidian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 The book of eli incepe foarte bine, chiar asteptam filmul asta, cam spre final o da in balarii. Per ansamblu mi-a placut a meritat vazut. Din contra, mie finalul mi s-a parut cireasa de pe tort. Un film de nota 8, parerea mea. Mesaj completat Si soundtrackul a fost bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seagull Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 film "cu zomby"... m-am stricat de ris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Nu e film vazut "per se", dar distributia e.. interesanta.. Link IMDB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusB Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Salut. Care stie de pe unde pot sa gasesc urmatorul film : "Parastasul lui Viorel nu se mai tine aici" de Lucian Tion. L-am cautat peste tot...nimic. Am ratat proiectia asa ca nu prea mai am cum sa-l vad. E o comedie foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) un film cu o idee f interesanta: the man from earth. sf, fara nici un fel de efecte, doar povestea este totul, si credeti-ma, face fiecare clipa. dupa primele 10 minute nu o sa va puteti opri. alt film dragut: halo legends. o colectie de filmulete animatie SF(imbinate gen amintiri din epoca de aur), pe aceeasi poveste. recomand in special "origins 1" si "origins 2". Editat Iunie 23, 2010 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Prince Of Persia: The Sands Of Time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) Familia Onedin!!! Onedin Editat Iunie 23, 2010 de mumushummus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 (editat) Ce am vazut recent: Recomand Brooklyn's Finest Nota 9 mi-a placut foarte mult Green Zone (2010) Nota 8 E ok http://www.youtube.com/watch?v=iSX7LaFtwIU Editat Iunie 26, 2010 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Prince Of Persia: The Sands Of Time nu e cine stie ce ,filmul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 ipman 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 nu e cine stie ce ,filmul asta. Daca am avea toti aceleasi gusturi, ne-am uita doar la filme gen Shrek. Dpmdv, nu am pierdut degeaba 2 ore in cinematograf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valeriu balint Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Salve.In fiecare saptamana vad in medie cam 2-3 filme.Din ultimele, cele mai "tari" au fost: Nine Dead si Cash.Recomand calduros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 (editat) spuneti, mai, si ce gen sunt, poate sa fie cat de tare filmul, daca nu-ti place genul, sa nu pierzi timpul downlodand. Editat Iulie 1, 2010 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 A-TEAM, am ras aseara in hohote la cinema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Babel . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WickedAssHell Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) spuneti, mai, si ce gen sunt, poate sa fie cat de tare filmul, daca nu-ti place genul, sa nu pierzi timpul downlodand. Pai exista tata lor...site-ul IMBD Si nici youtube nu e mai prejos...daca cauti un promo al unui film Personal folosesc aceste doua site-uri pentru detalii,inainte de a downloada un film !!! Uite asta pare interesant Inca nu a aparut The Other Guys Editat Iulie 4, 2010 de WickedAssHell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 6, 2010 Share Postat Iulie 6, 2010 saga,eclips, amurg.... bani aruncati pe geam, pe criza asta... im venea sa ma duc sa imi recuperez banii de la casa , o blonda a parasit sala pe la min 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 mai e o varianta ca sa nu te uiti ca curca`n lemne la 120 de pagini... Google "top best 2010 drama movies/ top 50 horror shit movies 1998..." bla bla, faci manevre d-astea ca sunt mii de topuri pe toate categoriile si iti da de regula si a mica prezentare. Eu unul asa caut, ca am mai patit sa-mi pierd timpul cand am cerut de la video rent "da-mi bah Vasâle cel mai brutal film satanist care-l ai" si mi-o dat ala filmul "Tourists" daca l-a vazut careva, o laba de urs totala si individu ala mai ca plangea de teroarea ce-o avut`o. Mananc filmele ca pe paine, dar nu fac lista. Recomand totusi Pixar pt buna dispozitie, comediile au devenit gay in afara de alea romantice...acolo mai vezi ca barbatu`i porc si femeia viseaza flori etc Ahh, cautati filme in regia lui Clint Eastwood daca vreti sa tineti minte filmul. am plecat, pa-pa \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 finalul absolut excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate