Fulguletz Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 (editat) Mesaj completat Mesaj completat Editat Noiembrie 22, 2010 de gixxxer done :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 fulguletz ultima imi place ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 ms si pt edit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 ms si pt edit canon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 nikon d60 cu 18-200 de la tamrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 nikon d60 cu 18-200 de la tamrom superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Favorita mea Corecteaza orizontul la a 2-a si a 3-a poza. Ambele sunt inclinate spre stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 sweet november in vama Mesaj completat civilizati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Incerc si eu cu una care mi se pare mai ok! Orice parere e binevenita si apreciata! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 park kiselef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Una ceva mai veche, de pe la Sirnea Editat Noiembrie 23, 2010 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ada Teo Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Deoarece suntem pe situl "motociclism" ar trebui sa puneti poze cu motociclete sau ceva legat de moto parerea mea sunt si eu pasionata de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Una ceva mai veche, de pe la Sirnea excelent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Tenchiu Culmea e ca nu'i facuta cu un dSLR ci cu o petarda de compacta (Panasonic FZ7). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Deoarece suntem pe situl "motociclism" ar trebui sa puneti poze cu motociclete sau ceva legat de moto parerea mea sunt si eu pasionata de asta. daca esti pasionata de asta (de foto), impartaseste. faptul ca esti pasionata de moto., e clar, ai cont pe acest forum, cunoastem deja asta. dar mai multe nu cunoastem. cred ca pt. asta e topicul asta "pasionati de foto", sa mai cunoastem si alte pasiuni/laturi ale noastre in afara de moto. eu unu' nu-mi doresc sa vad poze cu motoare. o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Incerc si eu cu una care mi se pare mai ok!Orice parere e binevenita si apreciata! Spor! Cadrul e prea incarcat si nu exista un subiect. Ochii se tot plimba pe imagine dar nu gasesc un punct pe care sa se concentreze. Ba pe copaci, ba pe drum, ba pe bolovanul din stanga. Daca ai vrut sa pozezi drumul de exemplu, eu m-as fi lasat mai jos ca sa pot sa evidentiez drumul si as fi pus focusul undeva cat mai departe. In plus as fi pozitionat linia drumului in asa fel incat sa arate atractiv in cadru. Deoarece suntem pe situl "motociclism" ar trebui sa puneti poze cu motociclete sau ceva legat de moto parerea mea sunt si eu pasionata de asta. Daca nu ai observat suntem la sectiunea de timp liber(unde se vorbesc de toate, inclusiv despre masini) si mai exact la pasionati de fotografie. Pasiunea noastra pentru fotografie nu se opreste doar la subiecte motociclistice. Si inainte sa ne faci noua observatie, poate ai vrea sa postezi niste fotografii ca sa nu fi total offtopic. Daca nu, e un intreg topic in care se vorbeste despre tine: /index.php?showtopic=546924 . Cred ca acolo nu te-ai plictisi. Multumesc pentru intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Cadrul e prea incarcat si nu exista un subiect. Ochii se tot plimba pe imagine dar nu gasesc un punct pe care sa se concentreze. Ba pe copaci, ba pe drum, ba pe bolovanul din stanga. Daca ai vrut sa pozezi drumul de exemplu, eu m-as fi lasat mai jos ca sa pot sa evidentiez drumul si as fi pus focusul undeva cat mai departe. In plus as fi pozitionat linia drumului in asa fel incat sa arate atractiv in cadru. Foarte corect, foarte multumesc! Acum cand ma uit la poza , o vad altfel! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Deoarece suntem pe situl "motociclism" ar trebui sa puneti poze cu motociclete sau ceva legat de moto parerea mea sunt si eu pasionata de asta. Pentru tine, draga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Si inainte sa ne faci noua observatie, poate ai vrea sa postezi niste fotografii ca sa nu fi total offtopic. Daca nu, e un intreg topic in care se vorbeste despre tine: /index.php?showtopic=546924 . Cred ca acolo nu te-ai plictisi. Multumesc pentru intelegere ce rai sunteti ma nu o iertati deloc chiar daca si-a schimbat nickul hai sa facem lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 ce rai sunteti ma nu o iertati deloc chiar daca si-a schimbat nickul hai sa facem lumina Nu sunt rau, dar ma enerveaza cand cineva se baga fara sa stie despre ce e vorba. Nu degeaba s-a ajuns la acel topic. Arata bine fotografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 mda ... aici am uitat sa pun stalpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Pasiunea pt motocicleta nu cunoaste limite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 De toamna...la sfarsitul lui Noiembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate