maa Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 busteniiiiMesaj completat si tiganiada de la cascada urlatoarea. a fost prima oara cand am fost acolo, nu mai am de gand sa ma intorc acolo vreodata ca intotdeauna, veics viseaza frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Facuta cu ceva vreme in urma la zoo Sibiu, zona pisicute mititele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Mai exista si generozitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 o poza... de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) parca zisesem ca se muta discutile pe tema asta pe topicul special pentru a cumpara/vinde , si aici doar poze ... /index.php?showtopic=425953 Editat Decembrie 14, 2010 de Fulguletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 (editat) Intre timp pun si eu poze : Cainele meu: Editat Decembrie 15, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 ia ca pun si io doo pozne cu fosta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 ia ca pun si io doo pozne cu fosta.. Sunt sigur ca ar fi aratat foarte bine si fara acel efect. Oricum, foarte frumoase ambele fotografii si mai ales locurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 mersi fain! locurile chiar sunt foarte misto. prima e pe langa barajul bicaz, coboram spre o pescarie. pacat ca e totul parasit pe acolo...si lasat de izbeliste. a doua e pe cel mai misto drum pe care am mers eu in RO cu moto: Bistrita - Vatra Dornei. Atunci era proaspat turnat asfaltul si era un vis. Pacat ca dupa Vatra Dornei spre Bicaz urmeaza cel mai prost pe care am mers vreodata. Am crezut ca las motoru acolo bucata cu bucata.. si va mai las una s-o dezbateti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Multumesc pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 mersi fain! locurile chiar sunt foarte misto. prima e pe langa barajul bicaz, coboram spre o pescarie. pacat ca e totul parasit pe acolo...si lasat de izbeliste. a doua e pe cel mai misto drum pe care am mers eu in RO cu moto: Bistrita - Vatra Dornei. Atunci era proaspat turnat asfaltul si era un vis. Pacat ca dupa Vatra Dornei spre Bicaz urmeaza cel mai prost pe care am mers vreodata. Am crezut ca las motoru acolo bucata cu bucata.. Intradevar, e un drum de vis acum prin pasul Tihuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 si va mai las una s-o dezbateti Unde naiba gasiti masini asa vechi si hale parasite?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Asta e secretu' artistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Si asta e secretu artistului? ) Nu e destul ca nu se vorbeste despre cum se lumineaza anumite poze (blitz-uri puterea lor si softbox-uri) + efectele in photoshop?! of... e clar... o sa-mi ia iar 1 an pana gasesc si eu asa ceva. La fel a patit si cu pomii singuratici ca nu-i gaseam niciunde si nimeni nu zicea de ei Editat Decembrie 17, 2010 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 si ei erau peste tot ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEK!!! Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Â Fotografii ad-hoc cu telefoane fixe; Nokia N95 8Gb si un PDA Asus : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Decembrie 18, 2010 Share Postat Decembrie 18, 2010 Si asta e secretu artistului? ) Nu e destul ca nu se vorbeste despre cum se lumineaza anumite poze (blitz-uri puterea lor si softbox-uri) + efectele in photoshop?! of... e clar... o sa-mi ia iar 1 an pana gasesc si eu asa ceva. La fel a patit si cu pomii singuratici ca nu-i gaseam niciunde si nimeni nu zicea de ei You have to know people who know people! cam asa s-ar putea spune dar uite ca de data asta nu e secret, doar ca nu stiu cum se numeste. Undeva in Bv, Uzina 2 ?!? sau ceva asemanator. totul a fost aranjat de prieteni si prietenii prietenilor Mesaj completat L.E. si inca o chestie! uneori trebuie sa mai scoti si un ban din buzunar ca sa iasa ceva deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 (editat) Cam asa este, dar deja daca scoti bani si pentru decor cam trece de pasiune treaba cu pozele. Cat despre luminat, exista tot felul de cursuri, mi se pare ca exista si facultate foto-video si bineinteles toate necesita timp si bani. Asta cu am folosit blitz ca sa luminez, e ca si cum ai zice ca pescaru foloseste undita pentru a scoate pestele ), daca vrei si secretul succesului... timp si bani. P.S. Alea din Uzina 2 sunt arme de airsoft? Ca daca prietenii prietenilor au si arme si costume gen mafia.. ) asta da decor Editat Decembrie 19, 2010 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 au si arme si costume. si nu numai "gen mafia". se mai gasesc si 2-3 modele si o locatie se poate trece la treaba! si totusi se cheama PASIUNE, pt. ca nu prea scot bani din foto. poate doar din inchirierea recuzitei, dar nu-si acopera nici costurile de achizitie si asta pentru ca toti se asteapta sa faca fotografia vietii asteptand momentul ideal. acela care atunci cand apare te ia prin surprindere si nici nu apuci sa ridici aparatul la ochi fotografia buna trebuie gandita si pusa in scena dupa imagiantia proprie, chiar daca e nevoie si de ceva investitie financiara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 Mi-a placut ideea cu fotografia vietii ). Normal ca fotografia buna trebuie gandita. Poate candva voi incerca si eu. Pana atunci mai am de invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 ma plictiseam...asa ca mi-a venit o idee abracadabra ... hocus photoshopus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Poate e cineva interesat: DSLR Konica Minolta Dynax 5D - 600 roni + Obiective: Konica Minolta 18-70mm 1:3.5 - 5.6 - 400 roni Minolta 50mm 1:1.7 - 300 roni Minolta 75-300mm 1:4.5 - 5.6 + parasolar 450 roni *toate cu filtre UV Accesorii: Blitz 5600 HS + mini stand - 650 roni Declansator cu functie pentru bulb - 150 roni Adaptor montura M42 - 50 roni Pret pentru tot pachetul 2300 roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Ghost World : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate