bachus_21 Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Super! Dacă te referi la poza mea , mulțumesc frumos , mă bucur că îți place On topic : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 On topic Mie precedenta nu-mi place... Asta da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 (editat) Mie precedenta nu-mi place...Asta da. Mersi On : Editat Martie 13, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Martie 13, 2011 Share Postat Martie 13, 2011 Daca unii nu si-au inmatriculat motoarele... pun poze din toamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 pe moviliță Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 In padure la Baneasa, spre cartierul Greenfield? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 (editat) In padure la Baneasa, spre cartierul Greenfield? Da , la Băneasa ( nu Âştiu spre ce cartier ) Editat Martie 14, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 Intrai in cartier si ma pozai si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 (editat) si cateva din weekendul precedent Editat Martie 14, 2011 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Am sa pun si eu cateva fotografii, de data aceasta facute de fetita mea, Carinna. As vrea sa fac ceva comentarii, dar imi plac prea mult si, fiind facute de ingerul meu, as fi subiectiv, asa ca va las pe voi sa le savurati si sa le comentati, daca doriti. Inca ceva: fotografiile nu au suferit niciun proces de "cosmetizare" si sunt facute cu o camera compacta FujiFilm de 6 mp, veche de-un mileniu... Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Am sa pun si eu cateva fotografii, de data aceasta facute de fetita mea, Carinna. As vrea sa fac ceva comentarii, dar imi plac prea mult si, fiind facute de ingerul meu, as fi subiectiv, asa ca va las pe voi sa le savurati si sa le comentati, daca doriti. Inca ceva: fotografiile nu au suferit niciun proces de "cosmetizare" si sunt facute cu o camera compacta FujiFilm de 6 mp, veche de-un mileniu...Toate cele bune! felicitari copilei mie unu imi plac f tare uite un ex pt cei cu scule de jdemii de lei si nopti pierdute prin parcari subterame mucegaite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 Cetatea ( sau ce o fi) Gyula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 (editat) Intrai in cartier si ma pozai si pe mine Am vrut la un moment dat să intrăm dar am plecat mai departe dacă vrei poze ...lasă-mi un mesaj privat Âşi când mai ieÂşim te anunț Momentan sunt bolnăvioară dar cum mă fac bine o să ne adunăm mulți la pozat Editat Martie 15, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 felicitari copilei mie unu imi plac f tare uite un ex pt cei cu scule de jdemii de lei si nopti pierdute prin parcari subterame mucegaite Venind din partea ta, e mai mult decat un compliment. Iti multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Deci ce satana ii Kriptonita aia din ultima poza? Are inclinatie spre abstract a mica . Cati ani are? Daca are sub 10 ar cam trebui exploatat talentul/pasiunea si data la un curs foto daca tot ii place sa faca poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 teaser mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabytsa Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) Editat Martie 17, 2011 de Gabytsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Teaser la... ai facut poza prea aproape de plafonul masinii si de-aia ti-au iesit pozele jumate luminate. Ori folosesti capacelu ala alb pe care cred ca l-ai primit la blitz, ori te lasi mai jos, ori schimbi unghiu de bounce al blitz-ului, ori... gasesti o scuza pt care n-ai facut una din cele zise de mine . Sunt curios daca iar o sa te plangi de ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 asta e chiar o poza buna, inspirata incadrarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Teaser la... ai facut poza prea aproape de plafonul masinii si de-aia ti-au iesit pozele jumate luminate. Ori folosesti capacelu ala alb pe care cred ca l-ai primit la blitz, ori te lasi mai jos, ori schimbi unghiu de bounce al blitz-ului, ori... gasesti o scuza pt care n-ai facut una din cele zise de mine . Sunt curios daca iar o sa te plangi de ceva Teaser la Bentley Continental GT Coupe ( am uitat eu să menționez la al 2 lea set ) ....pozele aÂşa am vrut eu să iasă că maÂşina era puțin murdară în interior Âşi n-aveam chef să stau să o photoshopez maxim ... Nu mă plâng cu nimic , n-am de ce am trecut de faza aia ..cui îi plac bine cui nu ata ete )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 @ MirceaB : Felicitari,prea tare poza,lumina,lacul,totul e perfect Imi place si mie fotografia ca hobby,mai mult natura,iata si niste poze de prin Tara Hategului (facute cu tel ca nu am aparat) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 Sambata va fi luna plina si cica ar fi la cateva zeci de mii de km mai aproape de pamant, deci se va vedea mai mare si mai frumoasa Asa am auzit,, Succes la "impuscat" Asta am prins-o eu mai demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 18, 2011 Share Postat Martie 18, 2011 ce soare ce caldura ce plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate