Valentino Rossi VR46 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 (editat) frumos bike fa janta fata galbena Merci ! Sa stii ca este o idee Editat Iulie 21, 2010 de Billy_thedoctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 nu stiu ce se tot ascund atata dupa visin... rossi sigur merge la ducati.Spies vine in locul lui. Da, e clara trecerea la ducati. De-a dreptul impresionante prestatiile de pe Sachsenring si Laguna Seca. In carje si cu un umer varza..podium..no comment. "These were supposed to be the two ‘rehabilitation' races for Valentino after his big injury while he just got used to being back on the bike, but he's come fourth and then third which has amazed us all," said team manager Davide Brivio. http://uk.eurosport.yahoo.com/26072010/23/...ium-return.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 28, 2010 Autor Share Postat Iulie 28, 2010 O replica superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 No offense, mi se pare urata cu draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Sa fiu sincer nici mie nu prea imi place, poate si din cauza ca modelul in sine e urat rau, farurile alea belite sunt gretoase. Dar fiecare cu aia ma-si. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Seamana cu o bufnita si imi place . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 a aflat careva daca Rossi participa sigur la Brno? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_aja Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Inca nu am gasit nicaieri sa declare ca participarea poate prematrura din germania si mai ales la cursa mult mai solicitanta din state i-ar fi afectat negativ recuperarea. Eu sper din tot sufletul sa revina cat mai aproape de forma maxima avand in vedere ca Brno e la 3 saptamani distanta de Laguna Seca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 4, 2010 Autor Share Postat August 4, 2010 a aflat careva daca Rossi participa sigur la Brno? da participa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Interviu Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 O replica superba Nu o sa se mai vanda nicio bucata odata cu plecare lui Rossi de la Yama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 ba da... se vand.Cine e fan o sa isi cumpere.Nu pentru ca acum rossi pleaca la ducati, ci pentru ce reprezinta rossi pentru motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Stiti cumva de unde pot face rost de o caciula replica Velentino Rossi ? Cam ce preturi au ? Ca vine acum sezonul rece si chiar nu am fes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 13, 2010 Autor Share Postat Octombrie 13, 2010 misto si aici merge bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 No offense, mi se pare urata cu draci Si mie...e prea incarcata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fenegyerek Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Acum am auzit la Digi Sport, ca Rossi o sa aibe companie la anu' la Ducati.... Burgess merge cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Pai la cat s-au rugat de el ...era de asteptat! Se pare ca decizia a venit pe fondul scaderii drastice a audientei in Italia cand VR s-a accidentat si nu numai ! VR-Ducati se vrea a fi un fel de Schumi-Ferrari in MotoGP si cred ca vor avea de castigat ca audienta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Ia uitati declaratie la impertinentul asta mic: http://www.motogp.com/en/news/2010/Lorenzo+on+2011+season Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Ia uitati declaratie la impertinentul asta mic: http://www.motogp.com/en/news/2010/Lorenzo+on+2011+season “It’s early to talk about 2011, but I would have preferred to take Valentino on with him being on a Yamaha. With the same bike there are no excuses, the strongest is the one who finishes in front and the one who loses can’t hide behind technical excuses.” "E prea devreme sa vorbim despre 2011, dar as fi preferat sa il infrunt pe Valentino fiind amandoi la Yamaha. Cand mergem pe acceasi motocicleta nu exista scuze, cel mai puternic e cel care termina in fata si cel care pierde nu poate sa se ascunda in spatele unor scuze de natura tehnica." Mi se pare o declaratie cat se poate de sportiva. Lorenzo spune ca ar fi preferat sa il infrunte pe Rossi facand parte din aceesi echipa. Spre deosebire de decalratiile si actiunile lui Rossi, care a facut tot ce a putut sa preseze Yamaha sa aleaga intre ei. Si Yamaha a ales... Lorenzo il vrea pe Rossi in aceeasi echipa, Rossi vrea sa scape de Lorenzo. E destul de evident care dintre ei e mai sigur de talentul propriu, si nu cauta avantaje din exterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Lasa-neee, lasa-neee !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2010 “It’s early to talk about 2011, but I would have preferred to take Valentino on with him being on a Yamaha. With the same bike there are no excuses, the strongest is the one who finishes in front and the one who loses can’t hide behind technical excuses.” "E prea devreme sa vorbim despre 2011, dar as fi preferat sa il infrunt pe Valentino fiind amandoi la Yamaha. Cand mergem pe acceasi motocicleta nu exista scuze, cel mai puternic e cel care termina in fata si cel care pierde nu poate sa se ascunda in spatele unor scuze de natura tehnica." Mi se pare o declaratie cat se poate de sportiva. Lorenzo spune ca ar fi preferat sa il infrunte pe Rossi facand parte din aceesi echipa. Spre deosebire de decalratiile si actiunile lui Rossi, care a facut tot ce a putut sa preseze Yamaha sa aleaga intre ei. Si Yamaha a ales... Lorenzo il vrea pe Rossi in aceeasi echipa, Rossi vrea sa scape de Lorenzo. E destul de evident care dintre ei e mai sigur de talentul propriu, si nu cauta avantaje din exterior. se simte lorenzo cumva speriat de ce va reusi Rossi pe ducati? din cate vad eu isi pregateste el insusi scuzele in cazurile cand va pierde."Pai rossi e pe ducati, e cea mai buna, cea mai rapida... asa si eu as putea castiga" Hai mai tat...i,esti campion mondial... bucura-te si dovedeste ca esti bun in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 se simte lorenzo cumva speriat de ce va reusi Rossi pe ducati? din cate vad eu isi pregateste el insusi scuzele in cazurile cand va pierde."Pai rossi e pe ducati, e cea mai buna, cea mai rapida... asa si eu as putea castiga"Hai mai tat...i,esti campion mondial... bucura-te si dovedeste ca esti bun in continuare. E o declaratie in care Lorenzo spune ce ar fi preferat. Mi se pare foarte amuzant cum unul o interpreteaza ca pe o impertinenta iar altul ca pe o scuza. Dincolo de orice bazaconii pot sa inventeze niste fani, Lorenzo vrea sa il infrunte pe Rossi din postura de coechipier. Pe cand Rossi a tot incercat sa scape de el... P.S. Un filmulet in care M1 e actorul principal si Rossi prezentator: http://www.asphaltandrubber.com/racing/vid...ntino-rossi-m1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 5, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2010 E o declaratie in care Lorenzo spune ce ar fi preferat. Mi se pare foarte amuzant cum unul o interpreteaza ca pe o impertinenta iar altul ca pe o scuza. Dincolo de orice bazaconii pot sa inventeze niste fani, Lorenzo vrea sa il infrunte pe Rossi din postura de coechipier. Pe cand Rossi a tot incercat sa scape de el... P.S. Un filmulet in care M1 e actorul principal si Rossi prezentator: http://www.asphaltandrubber.com/racing/vid...ntino-rossi-m1/ si anul asta ce a facut?a castigat si l-a invins pe rossi.acum si la anul vrea?pai daca o sa il bata pe ducati ce are? prefer sa il vad pe rossi vicecampion mondial sau un simplu pilot fara un sac de puncte la finalul sezonului.De ce?pentru ca stie sa faca curse specaculoase, prefera sa se bata decat sa fuga inainte, ca apoi sa latre curajos de dupa gard.Mie unul imi plac cursele nu drag racing.Asa mai bine ma uit doar la calificari si gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 si anul asta ce a facut?a castigat si l-a invins pe rossi.acum si la anul vrea?pai daca o sa il bata pe ducati ce are?prefer sa il vad pe rossi vicecampion mondial sau un simplu pilot fara un sac de puncte la finalul sezonului.De ce?pentru ca stie sa faca curse specaculoase, prefera sa se bata decat sa fuga inainte, ca apoi sa latre curajos de dupa gard.Mie unul imi plac cursele nu drag racing.Asa mai bine ma uit doar la calificari si gata.. Subiectul era declaratia lui Lorenzo, care nu are aboslut nimic impertinent. Isi dorea/prefera doar sa il infrunte pe Rossi in 2011, de la egal la egal, din punct the vedere tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 (editat) Superb filmuletul ! Sper sa apucam si un filmulet asemanator doar ca in loc de Yamaha sa fie Ducatti . Editat Noiembrie 5, 2010 de Billy_thedoctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate