wtf? Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 am bagat-o pe FB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Da e oficial. A semnat cu YAmaha 2 ani. Good luck! Acum ramane sa vedem cine semneaza cu Ducati..Probabil cele mai mari sanse le are Crutchlow Dovi a semnat pe 2 ani cu Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Dovi a semnat pe 2 ani cu Ducati. sau , vedem la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Dovi a cerut asigurări concrete de la Ducati și Audi în ceea ce privește dezvoltarea motocicletei pe viitor - cu alte cuvinte nu vrea să fie trimis la psihiatru în momentul în care spune că nu se descurcă cu motocicleta, și nici să-și sacrifice o carieră promițătoare în MotoGP. Nu cred deci că va suferi aceeași soartă cu Melandri. Dar pentru ca tot suntem pe topicul lui VR46: "I just feel completely sorry for Ducati that Valentino has gone there and done nothing but complain about the bike for almost two years," Stoner said. [Mai mult, aici] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 16, 2012 Share Postat August 16, 2012 Nu cred deci că va suferi aceeași soartă cu Melandri. Mi-ar place ca viitorul sa iti dea dreptate, ar fi pacat de Dovi sa fie urmatoul talent ingropat de Ducati, cand defapt el acum e la varsta afirmarii. Mi-ar place si sa vad ca cei de la Ducati reduc distanta fata de concurenta, si ca fac modificarile necesare ca mobra lor sa poata fi pilotata nu doar de 1% din piloti. Ar fi ok si pt campionat. Dar nu cred ca vor face din xxxat bici sau ca for rupe fâșul in 2013, sper sa ma insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 ducati va face din nou ...furori....daca se intoarce stoner. pana atunci rossi va face spectacol cu yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 21, 2012 Share Postat August 21, 2012 Sa vedem cine va fi femeia de servici la anul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Sa vedem cine va fi femeia de servici la anul ) Pai a stabilit deja Lin Jarvis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 ee da, dar eu ma refeream la rezultatul la finalul campionatului. poate ii contrazice "galina vecchia" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 http://www.motogp.com/en/news/2012/Rossi+speaks+openly+about+Ducati+woes+and+Yamaha+switch Lasati-ma sa visez si sa nu-l cred ca nu va putea sa tina pasul cu Lorenzo la anul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 http://www.motogp.co...d+Yamaha+switch Lasati-ma sa visez si sa nu-l cred ca nu va putea sa tina pasul cu Lorenzo la anul . E strategie de presă à la Rossi asta. Îmi vine în minte direct Jerez 2011, când după cursă s-a dus direct în boxa Honda, cu tot cârdul de jurnaliști după el, ca să îi spună lui Stoner "I make a mistake". Nu știe exact unde e, si pregătește opinia publică pentru un eventual eșec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 E strategie de presă à la Rossi asta. Îmi vine în minte direct Jerez 2011, când după cursă s-a dus direct în boxa Honda, cu tot cârdul de jurnaliști după el, ca să îi spună lui Stoner "I make a mistake". Nu știe exact unde e, si pregătește opinia publică pentru un eventual eșec. In acelasi timp coboara asteptarile pt a da o dimensiune si mai mare unui eventual succes. E de asteptat ca Rossi sa castige unele curse, si sa se lupte la titlu... orice altceva ar reprezenta un dezastru colosal. Cum sa nu mai castige nici macar pe o Yamaha in varf de forma?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Vedeti-va de treaba. Rossi o sa castige cateva curse, asta e filingu' meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Vedeti-va de treaba. Rossi o sa castige cateva curse, asta e filingu' meu. Asta e așteptarea generală: numai cei mai mari detractori îl văd eșuând lamentabil, cu (probabil) cea mai competitivă motocicletă de pe grilă, și doar fanii cei mai înfocați îl vad din nou campion mondial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 (editat) Nici eu nu vad de ce Rossi nu ar fi capabil sa castige curse, sau sa se bata pt victorii. Chestia e sa nu aiba ghinionul lui Spies Dar pana la urma, si in cazul lui Spies, ghinionul si l-a mai facut si singur... bascula rupta, problemele din Qatar, le-a avut din cauza unor cazaturi anterioare (din antrenamente/calificari). Iar cazaturile au loc in mare parte din cauza greselilor facute de pilot. Apropo, de Burgess ce se aude? Vine cu Rossi la Yamaha, sau se pensioneaza? Dar Uccio? Editat Septembrie 13, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Burgess cică ar vrea să vină și să-și termine cariera cu Rossi la Yamaha (peste 2 ani), dar depinde de Yamaha dacă-l iau înapoi. Nu mai vine Rossi cu tot alaiul după el, ci cu 2-3 persoane. Uccio oricum e ajutor de băgător în seamă: nu e angajat oficial, doar "invitat permanent" în boxa lui Rossi. Atât timp cât nu încurcă pe nimeni, nu văd ce l-ar împiedica să vină din nou cățeluș după stăpân. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Enjoy, e ceva mai vechi dar face toti banii. Presedintele Ducati US pare pus doar de fatada, presedintele Ducati se imbraca si are atitudinea cuiva din "Cosa Nostra"( ), un Armand Asante mai stangaci iar Valentino se bucura atunci cand vede in US o multime de Ducati-uri...PE LANGA DRUM. Prezentatoarea face toti banii, norocul ei ca Adi Despot nu era in preajma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 e stilul american Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gonzales Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 http://www.direttanews.it/2012/08/25/motogp-lin-jarvis-valentino-rossi-puo-dare-ancora-molto-alla-yamaha-e-allo-sport/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Dupa doi ani dezastruosi la Ducati, Rossi s-a intors la Yamaha, acolo unde a cucerit 4 titluri in 7 ani de competitii. "De obicei se spune ca iesi mult mai puternic din perioadele dificile pe care le traversezi si io cred c-am invatat ceva din acesti ultimi doi ani.", a zis Vale intr-un interviu acordat ziarului L'Equipe. "Evident sunt dezamagit de rezultate si de faptul ca n-am reusit sa imbunatatesc motocicleta (Ducati) astfel incat sa poata castiga curse sau macar sa mearga mai rapid. E clar ca n-aveam nevoie sa traiesc doi ani plini de greutati, dar, cine stie?,poate ca acest lucru ma va ajuta sa apreciez mai mult ceea ce voi avea la Yamaha. Nu cred ca am uitat cum se piloteaza o motocicleta de varf, ma simt in forma si sunt foarte motivat". A mai zis ca spera ca acest contract de doi ani sa fie ultimul la nivelul asta si spera sa mearga totul bine. "In acesti ultimi doi ani nu m-am gandit nicio secunda la retragere si sper sa continui sa concurez, daca nu pe doua roti, macar pe patru. Nu la acelasi nivel, dar cu aceeasi determinare. Voi continua pana la momentul in care voi fi sigur ca nu vreau sa mai concurez, fiindca nu vreau sa ma opresc si imediat dupa aceea sa-mi para rau de decizia luata si sa vreau sa revin in sporturile cu motor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 S-a afisat si pe motogp.com despre monza rally: http://www.motogp.com/en/news/2012/Valentino%20Rossi%20owns%20Monza%20Rally Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Dupa doi ani dezastruosi la Ducati, Rossi s-a intors la Yamaha, acolo unde a cucerit 4 titluri in 7 ani de competitii. "De obicei se spune ca iesi mult mai puternic din perioadele dificile pe care le traversezi si io cred c-am invatat ceva din acesti ultimi doi ani.", a zis Vale intr-un interviu acordat ziarului L'Equipe. "Evident sunt dezamagit de rezultate si de faptul ca n-am reusit sa imbunatatesc motocicleta (Ducati) astfel incat sa poata castiga curse sau macar sa mearga mai rapid. E clar ca n-aveam nevoie sa traiesc doi ani plini de greutati, dar, cine stie?,poate ca acest lucru ma va ajuta sa apreciez mai mult ceea ce voi avea la Yamaha. Nu cred ca am uitat cum se piloteaza o motocicleta de varf, ma simt in forma si sunt foarte motivat". A mai zis ca spera ca acest contract de doi ani sa fie ultimul la nivelul asta si spera sa mearga totul bine. "In acesti ultimi doi ani nu m-am gandit nicio secunda la retragere si sper sa continui sa concurez, daca nu pe doua roti, macar pe patru. Nu la acelasi nivel, dar cu aceeasi determinare. Voi continua pana la momentul in care voi fi sigur ca nu vreau sa mai concurez, fiindca nu vreau sa ma opresc si imediat dupa aceea sa-mi para rau de decizia luata si sa vreau sa revin in sporturile cu motor". Atitudine de mare campion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Si doua filmulete de la Monza Rally Show: http://www.youtube.com/watch?v=oUZobBNRDzM&feature=plcp Editat Noiembrie 26, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 (editat) ceva actiune de iarna/ploaie.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SPLKCNiFlAY maine alta cursa.. Editat Decembrie 1, 2012 de Lordgrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 chiar asteptam imagini / video de la ambele evenimente - multumiri colegii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate