TomCat Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Pai ce faci nene, de la restaurator fruntas de IJ-uri si Simsoane, ai trecut la japs-uri?!? Macar daca le faceai poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) Comunista mea nu este gata inca dar incepe sa se contureze. Ce parere aveti? inainte acum Editat Iunie 26, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehicano Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Iaca-ta si IJley-ul meu, cam asa arata. Acum calaresc un Gpz600, dar cum a venit frigul incep tratamentul geriatric. Modificari vor fi "no limit", idei sunt gramada, asa ca revin cu poze la primavara. Chiar nu m-am gandit ca investitia va fi mai mare decit valoarea ei. iju l-ai luat din rosiorii de vede , nu? :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Iata-l si pe minskulescu lui doggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Primul meu motor-cea mai tare planeta de pe planeta l-am vandut de o saptamana doua si mi se rupe inima -dar de .....progresul? vine shadowww sinca una este in intregime hand made dc ma pricopsesc vreodata,mi-am propus sa il recuperez,si i-am promis baiatului din ploiesti care a luat-o ca dc nu are grija de ea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Comunista mea nu este gata inca dar incepe sa se contureze. Ce parere aveti? inainte acum pai iese SUPER nemtzoaica a_deea cine/cu cine lucrezi la ea?? nu te lasa descurajata de vorbele celor de aici care spun ca nu au reusit sa puna mezeul de 175 pe sosea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 (editat) pai iese SUPER nemtzoaica a_deea cine/cu cine lucrezi la ea?? nu te lasa descurajata de vorbele celor de aici care spun ca nu au reusit sa puna mezeul de 175 pe sosea... Cred ca o sa fie o frumusica si sper si sa nu ma lase prea des in drum. De lucrat la ea, eu nu prea am timp - e ocupatia zilnica a tatalui meu de o luna incoace. Poate gasesc si ajutor pe aici, Cine are sau stie unde gasesc: maneta de soc si schimbatorul de viteze ( am luat unul din targ dar nu se potriveste )? Multumesc pentru incurajari harciogule! Editat Iunie 26, 2006 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VEmpire Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Achizitie recenta:) Me happy!! Pacat ca abia pe 16 imi iau carnetu:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kozmin Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Uitati si MZ-ul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIFER Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Rosu comunist!!!! Forever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehicano Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 fostul meu hoinar.......a fost fun.....dar nu e pt. oameni de 1,87 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Iata si micul meu dictator comunist.. inainte de a fi modificat...adik acu... si inca vreo doua poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 uitati si simsonistu meu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Astazi mi-am luat si eu un Carpati Super din 1966. Poze urmeaza. Trebuie sa il spal, e prafuit. E 100% original insa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1966carpati Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 (editat) Salutare. Uite si Etz-ul meu. Anul trecut, si scuma. Mai pun o poza si cu simsonul inainte de a desface , si una amu. Nu avansez asa cum vreu io din cauza distantei dintre noi Dar sper ca ne vedem in curand cu simson Editat Iulie 8, 2006 de fricz-ko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsmgsa Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Uitati si MZ-ul meu! Super fain! Ce rezervor are? Saua? Imi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 Iata si Nipra mea. Cand am luat-o: Acuma: Daca din primele imagini vi se pare cunoscuta unora, sau dupa nr de inmatriculare, e din cauza ca a apartinut lui eugenbiscuitulhipiot Numarul de inmatriculare se va intoarce la el, deci nu e relevant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 iar nu merg pozelel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Uite pe mine si ijuletul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 (editat) mda, se pare ca pozele actuale ale motorului meu nu le afiseaza, desi au aceeasi sursa toate. Intrati pe link-ul de mai jos si il veti vedea. http://legi.3x.ro/motorulmeu.htm Later edit: acuma merg (5 min mai tarziu), dar las link-ul in caz ca mai dispar. Editat Iulie 29, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 cu nipru' meu nu pot sa pun poze, din casa de unde e acum nu s-ar vedea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 mda, se pare ca pozele actuale ale motorului meu nu le afiseaza, desi au aceeasi sursa toate. Intrati pe link-ul de mai jos si il veti vedea. http://legi.3x.ro/motorulmeu.htm Later edit: acuma merg (5 min mai tarziu), dar las link-ul in caz ca mai dispar. lasa-te de nipru pt. vreo 20.000 de km cel putin! nu stii sa mergi pe bicla, esti pericol pt. tine! asculta-ma si nu fac misto deloc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 (editat) Man, ala a fost facut acum 2 luni (sit-ul). Progresele facute de atunci sunt enorme. Nu zic ca sunt as, ca as fi chiar stupid (nu ma consider as in nimic din ceea ce fac), dar ma descurc suficient. Dupa o sapt de stresat bicla, eram inapoi la scoala si culmea: acuma sunt programat ptr examen. Indarjirea si dorinta mea de a avea un motor, adanc intiparita in mintea mea inca din copilarie de cand ma plimbam cu taica-miu cu motocicleta, au dat roade. Am invatat f repede sa merg pe motor. Mai am de invatat inca f multe, dar am tot timpul. Or sa inceapa multi acuma cu nu stiu nimic, bla-bla, dar nu e cazul. Nu ma cunoasteti, asa ca further comments are off-topic and out of line. Mi-am prezentat motorul si punct. Bafta si sa ne vedem cu bine pe drumurile noastre cele etern pline de gropi. Editat Iulie 29, 2006 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 asta e inainte si dupa. ad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate