crazydriver Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Asta e tara in care traim, ca ne place sau nu. Totul se rezolva prin uitare, asa cum topicul trebuia lasat sa mora in uitare, si dosarul lui Nistorescu o sa aiba aceeasi soarta. Fara suparare Niqht nu am nimic cu tine, dar replica ta a fost prea la obiect, si ilustreaza exact modul de lucru al justitiei Romane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Fara suparare Niqht nu am nimic cu tine, dar replica ta a fost prea la obiect, si ilustreaza exact modul de lucru al justitiei Romane. Probabil e un politist corupt cu interese in musamalizarea dosarului. Ca altfel nu inteleg replica lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 voi stiti sa cititi sau doar dati cu gura ca niste automate. stirea din libertatea zice ca martorul lui nistorescu e mincinos. voi ce mama dracu ati citit, ca vad ca bateti alti campi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 totul merge ca la carte, martorul cheie care a picat testul poligraf rezolva misterul accidentului "au mers 300 m pe o roata cu 150 km/h" pacat, doar atat? putin, si cu spatele mergeam mai mult acu fara gluma, bine ca a picat testul si se fa face dreptate. sper ca va fi un proces bun pentru imaginea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) acu fara gluma, bine ca a picat testul si se fa face dreptate. sper ca va fi un proces bun pentru imaginea noastra Daaa, acum o sa-i doara si mai rau in p.ula. Rezolvarea acestui caz o sa spele toate greselile de pana acum, dar si pe cele ce vor sa vina. Editat Septembrie 7, 2010 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Daaa, acum o sa-i doara si mai rau in p.ula. Rezolvarea acestui caz o sa spele toate greselile de pana acum, dar si pe cele ce vor sa vina. numai sa nu umble cu bani pentru a inmuia judecatorii,(ceea ce cred ca a si incercat) oricum o sa aiba de platit pe urma asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Probabil e un politist corupt cu interese in musamalizarea dosarului. Ca altfel nu inteleg replica lui. Pffff ... voi va uitati la replica mea? Desteptilor!! E data acum un an de zile aproape ... aveti habar de finalitatea dosarului? Sau de ce s-a intamplat in el? Eu zic sa mai sapati inainte in ograda voastra de mari justitiari ai pamantului si sa vedeti cam cati bani se "scot" in astfel de accidente rutiere de catre cei pe care voi ii divinizati si ii venerati ... Iar pt tine stlk atotstiutorule afla in incomparabila ta inteligenta ca eu personal nu am cum sa am interes in musamalizarea unui dosar aflat in stadiul de urmarire penala ... asta ca deja nu iti mai pot rabda replicile tale idioate ... iar despre coruptie sa nu-mi vorbesti tu mie ca sunt 101% convins ca ai dat spaga infinit mai multa decat spaga nula primita de mine vreodata in viata asta a mea... Ar fi si culmea sa-mi dea mie mortii spaga ca ii amendez ca nu poarta centura de siguranta ... sau tu ai impresia ca unui mort ii mai poti face proces-verbal sau trage pe dreapta "pentru control" .... vai de capu` tau... Mesaj completat voi stiti sa cititi sau doar dati cu gura ca niste automate. stirea din libertatea zice ca martorul lui nistorescu e mincinos. voi ce mama dracu ati citit, ca vad ca bateti alti campi. Lasa-i in pace... din fericire cazul asta cat de cat merge pe fagasul cel drept din cate am citit ... dar asa e cu expertii tastaturii n-ai ce sa le faci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Ar fi si culmea sa-mi dea mie mortii spaga ca ii amendez ca nu poarta centura de siguranta ... sau tu ai impresia ca unui mort ii mai poti face proces-verbal sau trage pe dreapta "pentru control" .... vai de capu` tau... Offtopic: Cred ca nu te uiti la televizor deloc... Mortii devin zombi care vin si te termina in final daca nu ai arma de calibrul .44 la tine, si dat fiind ca voi aveti in cel mai bun caz 9 mm nu scapati nici macar cand sunteti la servici si aveti arma la voi, ca sa nu mai spun de noi astia care nu avem voie sa. Ontopic: Inteleg ca procesul merge bine, dar spre ce? Sper ca nu din nou 2 ani cu suspendare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Offtopic: Cred ca nu te uiti la televizor deloc... Mortii devin zombi care vin si te termina in final daca nu ai arma de calibrul .44 la tine, si dat fiind ca voi aveti in cel mai bun caz 9 mm nu scapati nici macar cand sunteti la servici si aveti arma la voi, ca sa nu mai spun de noi astia care nu avem voie sa.Ontopic: Inteleg ca procesul merge bine, dar spre ce? Sper ca nu din nou 2 ani cu suspendare? pentru ce? pentru vatamare corporala? doi ani cu suspendare se da pentru omor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Offtopic: Cred ca nu te uiti la televizor deloc... Mortii devin zombi care vin si te termina in final daca nu ai arma de calibrul .44 la tine, si dat fiind ca voi aveti in cel mai bun caz 9 mm nu scapati nici macar cand sunteti la servici si aveti arma la voi, ca sa nu mai spun de noi astia care nu avem voie sa.Ontopic: Inteleg ca procesul merge bine, dar spre ce? Sper ca nu din nou 2 ani cu suspendare? E vatamare corporala nu deces... in alta ordine de idei asa am auzit ca merge bine oricum nu se pune in astfel de caz problema executarii pedepsei cu inchisoarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Iar pt tine stlk atotstiutorule afla in incomparabila ta inteligenta ca eu personal nu am cum sa am interes in musamalizarea unui dosar aflat in stadiul de urmarire penala ... asta ca deja nu iti mai pot rabda replicile tale idioate ... iar despre coruptie sa nu-mi vorbesti tu mie ca sunt 101% convins ca ai dat spaga infinit mai multa decat spaga nula primita de mine vreodata in viata asta a mea... Nu am dat nici o spaga, detest sa ingras militieni care cauta nod in papura de fiecare data cand ma opresc cu moto sau conserva de parca as fi Scufita Rosie. De ce ai rotile asa mari ? - De ce ai cauciucurile asa late ? - De ce ai folie ? Prefer sa le stric ziua. Si nu cred ca nu stii ce spaga se primeste la un dosar aflat in urmarire penala, crezi ca agentul care se ocupa de caz e dumnezeu pe pamant ? Eu am fost implicat intr-un accident moto in calitate de victima si nenorocitul care a dat peste mine (un idiot care nu stia ce inseamna triunghiul rosu cu varful in jos) a spaguit suficient ca sa nu mai stiu nimic de mersul anchetei de 2 ani de zile. Nici macar expertiza nu s-a facut. In curand vine si prescriptia si abia astept sa dau Politia in judecata la CEDO pentru musamalizare. Sa vezi ce ma distrez atunci. Asa ca nu-mi spune tu mie cum e treaba cu musamalizarea ca stiu mai mult decat tine ce se afla in ograda ta. Vezi-ti de lungul nasului domnule politist cinstit (sper ca n-am spus vreun pleonasm)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Nu am dat nici o spaga, detest sa ingras militieni care cauta nod in papura de fiecare data cand ma opresc cu moto sau conserva de parca as fi Scufita Rosie. De ce ai rotile asa mari ? - De ce ai cauciucurile asa late ? - De ce ai folie ? Prefer sa le stric ziua. Si nu cred ca nu stii ce spaga se primeste la un dosar aflat in urmarire penala, crezi ca agentul care se ocupa de caz e dumnezeu pe pamant ? Eu am fost implicat intr-un accident moto in calitate de victima si nenorocitul care a dat peste mine (un idiot care nu stia ce inseamna triunghiul rosu cu varful in jos) a spaguit suficient ca sa nu mai stiu nimic de mersul anchetei de 2 ani de zile. Nici macar expertiza nu s-a facut. In curand vine si prescriptia si abia astept sa dau Politia in judecata la CEDO pentru musamalizare. Sa vezi ce ma distrez atunci. Asa ca nu-mi spune tu mie cum e treaba cu musamalizarea ca stiu mai mult decat tine ce se afla in ograda ta. Vezi-ti de lungul nasului domnule politist cinstit (sper ca n-am spus vreun pleonasm)! Offtopic: Cred ca te certi cu un politist care are ca sarcina de servici sa stranga creieri de pe asfalt (judiciar, mai popular pe aici pe forum mortaciuni), asa ca realmente e greu de imaginat cum sa-i facem si astuia un plan de strans spaga... Dar romanii sunt inventivi, asa ca va rog sa veniti cu idei dar undeva pe la topicul de timp liber, nu aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Ok, scuze, nu am stiut si imi retrag acuzatiile. Oricum, uscaturi sunt destule in institutia lui, deci revolta mea a fost intemeiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Nu am dat nici o spaga, detest sa ingras militieni care cauta nod in papura de fiecare data cand ma opresc cu moto sau conserva de parca as fi Scufita Rosie. De ce ai rotile asa mari ? - De ce ai cauciucurile asa late ? - De ce ai folie ? Prefer sa le stric ziua. Si nu cred ca nu stii ce spaga se primeste la un dosar aflat in urmarire penala, crezi ca agentul care se ocupa de caz e dumnezeu pe pamant ? Eu am fost implicat intr-un accident moto in calitate de victima si nenorocitul care a dat peste mine (un idiot care nu stia ce inseamna triunghiul rosu cu varful in jos) a spaguit suficient ca sa nu mai stiu nimic de mersul anchetei de 2 ani de zile. Nici macar expertiza nu s-a facut. In curand vine si prescriptia si abia astept sa dau Politia in judecata la CEDO pentru musamalizare. Sa vezi ce ma distrez atunci. Asa ca nu-mi spune tu mie cum e treaba cu musamalizarea ca stiu mai mult decat tine ce se afla in ograda ta. Vezi-ti de lungul nasului domnule politist cinstit (sper ca n-am spus vreun pleonasm)! E clar... sa-mi arati si mie cum dai tu politia in judecata la CEDO pt musamalizare pt ca tu nu esti in stare sa iti urmaresti propriul dosar ... acum am inteles cu cine stam de vorba pe forum.... vai de capul nostru.. P.S.: Vezi ca au mai incercat 2-3 baieti destepti pe aici sa faca ce te lauzi tu ca faci si li s-au intors dosarele inapoi cum au venit. Dar te las pe tine sa intelegi de ce si care sunt ariile de competenta ale curtilor .... auzi... CEDO .... hahahahah .. mai puneti mana si cititi fratilor ca va faceti de kko cu astfel de replici pe aici si lumea chiar va crede.... Mesaj completat Ok, scuze, nu am stiut si imi retrag acuzatiile. Oricum, uscaturi sunt destule in institutia lui, deci revolta mea a fost intemeiata. Poate data viitoare o sa citesti tot inainte sa dai din taste ... scuzele iti sunt acceptate, iar daca vrei sa sti de ce nu merge treaba cu CEDO da-mi PM poate data aviatoare nu o sa ne mai tavalim pe jos de ras ... asta asa... intre "colegi de forum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 Am dat azi peste articolul asta: http://www.infolegal.ro/ce-risca-cornel-ni...eri/2010/09/09/ Scuze daca a mai fost postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
opuin Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Ce se mai aude ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michidutza_intzeleptul Postat Ianuarie 31, 2011 Share Postat Ianuarie 31, 2011 Offtopic: Cred ca nu te uiti la televizor deloc... Mortii devin zombi care vin si te termina in final daca nu ai arma de calibrul .44 la tine, si dat fiind ca voi aveti in cel mai bun caz 9 mm nu scapati nici macar cand sunteti la servici si aveti arma la voi, ca sa nu mai spun de noi astia care nu avem voie sa. Daca tot suntem offtopic... Incurci anumite chestii si anume: calibrul 44 de la americani nu e acelasi cu cel 44 de la europeni. S-ar putea sa ai surpriza ca 38 de la ei sa fie chiar 9 de la noi si 44 de la ei sa fie 11 la noi !!! Ca daca aia ar umbla cu calibrul 44 mm... adica diametrul proiectilului dintr-un cartus !!! Nici in razboi nu merge un om cu asa ceva la purtator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Ce se mai aude ? Dupa 2 ani si trei luni, dosarul se afla inca la politie. Am fost chemat de vreo trei ori pt a fi intrebat daca imi sustin declaratia si daca am ceva de adaugat. La ultima infatisare, in fata politistului care cerceteaza cazul, avocata lui Nistorescu incerca sa-mi explice mie ce sa intamplat de fapt si ma intrebat daca am vazut sigur ca motocicleta se afla cu ambele roti pe asfalt si daca pot aproxima exact viteza cu care se deplasau. Ridicol.....Suntem in Romania, totul este posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 Si nu ai scuipat-o intre ochi pe "avocata"? Nu exista motociclisti in media,sa mai atraga atentia? sa faca un reportaj? Pur si simplu nesimtirea unora nu cunoaste limite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Nistorescu asta e un nesimtit, am inteles ca a gasit un martor la 1 an dupa accident, cum frate sa scoti vinovat pe cel caruia nu i-ai acordat prioritate. Romania chiar e tara tuturor posibilitatilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 Si nu ai scuipat-o intre ochi pe "avocata"?Nu exista motociclisti in media,sa mai atraga atentia? sa faca un reportaj? Pur si simplu nesimtirea unora nu cunoaste limite... Aseara l-am vazut la televizor cum dadea iar lectii de moralitate pe acest nenorocit de cornel nistorescu accident infractor penal. Am inceput sa caut ceva informatii despre acel accident. In click am gasit un interviu cu victimele care spun ca au ramas cu sechele grave dupa accident (oase strambe, splina scoasa, imposibilitate de a face copii etc.) iar dl. nistorescu nu le-a dat nicio despagubire. Tot victimele spun ca l-au actionat si in judecata pentru despagubiri. banii ca banii dar cum ramane insa cu infractiunea? ce s-a mai intamplat cu dosarul? parchetul ce face? nu il trimite in judecta pt aceste fate grave? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 3, 2011 Share Postat Februarie 3, 2011 ce se intampla ? nimic o sa o lalaie asa, din amanare in amanare pana se plictiseste toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Februarie 21, 2011 Share Postat Februarie 21, 2011 L-am vazut ieri pe Elan Schwartzenberg la Realitatea TV cum i-a dat un "dos de palma" peste bot lui Nistorescu, pe marginea purtarii lui la acest accident. Nistorescu se luase de Elan (si de relatia lui cu tampa de Raduleasca), iar Schwartzenberg i-a servit-o p-aia cu accidentul : cum ai putut sa stai linistit in masina vreme de 15 minute uitandu-te la tinerii pe care-i umplusesi de sange? Nistorescu a inghitit in sec si n-a mai zis nici "pâs"! Un nesimtit! Sa tii lectii de morala, tu care esti mai pătat ca un dalmatian?! Puah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hombre Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 Uitati-va ce e in stare acest jeg de om : http://www.cotidianul.ro/138216-Cornel-Nis...t-de-circulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dayro_25 Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Un terminat, chiar toata lumea doarme in tara asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate