G B V Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Placute Delta a incercat cineva? Cehesti, cica ar fi la aceeasi calitate cu placute de renume... Daca sunt la acelasi pret cu un CL sau brembo de ce le-ai incerca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Nu sunt la acelasi pret. CL sunt 150 lei / pereche (si am 3 de luat + altele), Delta sunt 100 lei / pereche. Intrebam ca nu prea am gasit pareri pe net, doar vreo 2-3 care zic de bine, dar n-am incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Nu sunt la acelasi pret. CL sunt 150 lei / pereche (si am 3 de luat + altele), Delta sunt 100 lei / pereche. Intrebam ca nu prea am gasit pareri pe net, doar vreo 2-3 care zic de bine, dar n-am incredere. Banuiesc ca iei pentru varadero,daca ai zis 3. Mergi pe CL si n-o sa ai probleme. Varianta sinterizata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 16, 2016 Share Postat Februarie 16, 2016 Da, Varadero... si da, CL sinterizate erau prima optiune. Dar na, cand am tras linie si sar de 2500 lei de bagat in 3 rahaturi, incep sa ma zgarcesc Speram sa vina 10 useri acum si sa zica ca-s super-mega-extra-bune placutele Delta ) La viroguta nu ma agit f tare, o sa iau Goldfren. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 pai alea TRW de pe motomike, ce au ? ... ~100 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Sunt 153 lei alea standard si 172 sinterizate... nu mai bine iau CL sinterizate cu 150 lei, de la dealerul meu de piese (mexykanu)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Limelight Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Buna seara tuturor! Pentru prima data voi schimba placutele de frana ale motocicletei mele. Detin o Yamaha YBR 250 din anul 2008 si as vrea sa cumpar placute de la Yamaha, dar nu pot gasi nicaieri o oferta! Daca ma poate ajuta cineva, as aprecia . Daca nimeni nu stie, va rog, recomandati-mi alte placute. Frana spate este pe tambur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Iti recomand sa vorbesti cu userul mexykanu, aduce (sau are pe stoc) cam orice piesa, originala sau aftermarket. Iti poate recomanda ce sa alegi si are preturi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Limelight Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Multumesc, ii voi trimite un PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Vreau o comparatie intre ele si cele de la brembo SA pe care le am si trebuie sa le schimb, as vrea sa le cumpar ca sunt la oferta din caracteristici ambele sunt pt street. Cl posibil ca am avut pe alte mobre, dar chiar nu mai tin minte cum erau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) Pentru Carbon Lorain am reusit sa gasesc graficul coeficientului de frecare in functie de viteza cu care circuli: http://www.cl-brakes.com/en/products/bikes/range/ Cauta graficul pentru Brembo si compara-le. Acum un an eu am ales Brembo pentru ca avea pretul mai mic si coeficientul de frecare foarte apropiat de cele Carbon Lorain dar nu mai tin minte intre ce modele am avut de ales. Editat Martie 17, 2016 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Mersi, gabi dar la brembo este numai asta. Daca nu vine nimeni cu un review pana Luni le cumpar da-le drac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Mersi, gabi dar la brembo este numai asta. Daca nu vine nimeni cu un review pana Luni le cumpar da-le drac. Se poate impartasi oferta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) nu recomand brembo...cred ca sunt gen aftermarket si doar branduite de brembo caut ceva si revin » Post actualizat in 17 Mar 2016 18:44 /index.php?/topic/724266-carbone-lorraine-sbk5-vs-brembo/ succes ... asta am gasit la un simplu search pe google daca mai rasfoiesc 2 minute cine stie ce mai gasesc Editat Martie 17, 2016 de cristilvk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Se poate impartasi oferta? da 110ron(cl) fata de 150ron(brembo) nu recomand brembo...cred ca sunt gen aftermarket si doar branduite de brembo caut ceva si revin » Post actualizat in 17 Mar 2016 18:44 /index.php?/topic/724266-carbone-lorraine-sbk5-vs-brembo/ succes ... asta am gasit la un simplu search pe google daca mai rasfoiesc 2 minute cine stie ce mai gasesc In ultimul timp am folosit doar brembo, foarte bune placute, sunet mai deranjant, nu prea tin mult. Am folosit si cl dar nu mai stiu ce xbk/a3/..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 da 110ron(cl) fata de 150ron(brembo) Link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Nu-i cu link, e pt mine, cumpar mai multe prostii...da-mi un pm cu ce cod iti trebuie si iti spun daca are si se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Brembo sinterizate, franeaza excelent!! Dezavantaj: uzura mai mare pentru discuri fata de oem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Eu folosesc CL de 8 ani si mereu am fost multumit. Le-am folosit si pe discuri braking si in 20000 km n-au le-a facut uzura. Cumpara-le linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Mersi gbv the info, dau un scarz pe disc dupa ce le cumpar in cinstea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Mă băieți mă, ce dracu mă: Carbone Lorraine Și cică suntem țară francofilă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Da-le drac sa se aseze bine pa discuri si sa franeze bine....pzkanzer » Post actualizat in 13 Apr 2016 05:27Va dau si eu niste rewieuri, sunt putin mai slabute decat brembo in schimb sunt silentioase dar inca nu cred ca s-au "calcat" suficient pe discuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Salut. Vreau sa schimb si eu placutele la Hornet si as vrea sa stiu parerea voastra referitoare la marca (Brembo sau Ebc) si varianta sinter sau ceramica. Recomandare magazin in Bucuresti cu preturi k. Multam'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 (editat) Scuza-ma ca scriu aici la tine dar nu vreau sa deschid un topic nou. Am schimbat recent placutele de frana la Honda PC800 identice cu cele pt Hornet, CBR f3 etc. Problema e ca placutele noi marca GoldFren se compoarta mai rau decat cele uzate, adica parca ar fi unse, la franare nu mai am acelasi eficienta ca inainte. Problema se trage din calitatea placutelor sau inca nu s-au asezat pe discuri (discurile nu au uzura sau canale)? Editat Mai 3, 2016 de m_memphis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 (editat) Nu ai precizat cat ai mers cu placutele noi. Au nevoie de ceva timp pana sa se aseze bine pe disc(cateva franari bune). Asta daca nu ai atins discurile la montaj cu ceva unsuros. Si nici toate placutele franeaza la fel de bine, de Goldfren ce sa zic..... Editat Mai 3, 2016 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate