Vizitator AdrianB1 Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Bun venit! "încă una din generația lui K pe lumea asta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 pai ... ce mai poti zice decat ... LOL ps. : duduia ... ASL PLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 HI EVERYBODY!SUNT NOU-NOUTZA PE FORUM.....MOTOR..INK NU AM..E PROMIS UNDEVA PRIN TOAMNA.PROBABIL O SA FIE CEVA DE 125..NU CRED K MI-AR STRIK O APRILIA.... Bun venit in mod oficial pe forum! Hope you enjoy your stay here Please lose the chat language Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Bun venit in mod oficial pe forum! Hope you enjoy your stay here Please lose the chat language ok...ok...sorry pt chat language....nu e 'chat".....E SMS..... PROMIT CA NU MAI FAC...... MERCI PT "BUN VENITURI"! AAAA......SI NU RASPUND LA "DUDUIE".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alma` Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Salut! Codrina,25, Tm. Motor ?? Inca nu, vara asta cred ca nu mai sunt sanse, cealalta sigur ma veti vedea "calarind" unul. Ce? Pt inceput ceva de 125. Nu sunt inca hotarata. Apoi .. progresam. Oricum, sper si la vara asta, ca deh, speranta e pe gratis,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Salut! Codrina,25, Tm. Motor ?? Inca nu, vara asta cred ca nu mai sunt sanse, cealalta sigur ma veti vedea "calarind" unul. Ce? Pt inceput ceva de 125. Nu sunt inca hotarata. Apoi .. progresam. Oricum, sper si la vara asta, ca deh, speranta e pe gratis,nu? Sa dea doamne,doamne sa-ti iei ce-ti doresti ca stiu din plin cum e sa iti doresti si sa nu ai! Numa bene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacian Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Uelcome Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alma` Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Sa dea doamne,doamne sa-ti iei ce-ti doresti ca stiu din plin cum e sa iti doresti si sa nu ai! Numa bene... Sa dea! Oricum, fac pe "dracu-n patru" si tot imi iau O sa muncesc de o sa "imi sara capacele" si tot o sa "calaresc" unul ! Bafta si tie.. sper sa ne vedem reciproc pe cate unul Uelcome and long lasting ..huh? Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lalua Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 salut!sunt laura din galati.pasionata de rock de cand ma stiu,iar de motoare de curand,mai precis de cand am facut cateva drumuri la vama cu niste prieteni cu motoarele lor motorul e pe vine...deocamdata il va conduce prietenul ca eu nu am inca carnet... poate la anul....deocamdata astept sa ne luam motorul si sigur nu o sa ma mai dau jos de pe el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Bine ati venit fetelor, va urez navigare placuta pe forum, o sa va gasiti aici prietenii, dusmanii, iubitii, o lume intreaga. Cereti sfaturi, ajutor, ori de cate ori aveti nevoie, cititi tot ce este scris la "incepatori" aveti grija ce motocicleta va luati, si mai ales echipament. Sa ne vedem cu bine in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Bine a-ti venit fetelor!Ma bucura faptul ca si in Romania creste numarul motociclistelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simona Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Hello eu sunt Simona, nou noutza pe forum...ma bucur ca suntem atat de multe fete pe-aici... caut parteneri de drum spontani, tineri si fara obligatii...motor nu-i nevoie, ca am...il cheama Kawasaki ZX-4R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Welcome ! Si felicitari pt mobra, am si eu una la fel. Sint super misto verdeturile astea de 400 . Pune si ceva poze cu Kawa ta. Asfalt uscat si plimbari placute! P.S. Si cu plimbarile...de unde esti?! Daca esti de prin zona de vest, ma plimb eu cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
series Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 salut baieti, scriu pt prima data aici pe forum. sunt incantata de cunostinta. inca nu am motor dar ma straduiesc sa-mi strang bani sa-mi iau, sper sa ne intalnim pe 2 roti cat de curand. am uitat salut si fetele si sa ma descriu putin: am avut un scuter 5 ani de zile si acum m-am cam plictisit de el vreau ceva mai mare, prea normala nu sunt, permisul il am si pericol pe drumul public nu prea sunt si daca vreti sa stiti mai multe cautatima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 e...uite ca dupa o zi de miercuri agitata si ffff lunga, a venit momentul sa scriu si eu aici salut, sunt laura, 22 ani, din bucuresti....am luat permisul miercuri 24 mai si intr-o saptamana voi fi posesoarea unui suzuki gs 500. va salut pe toate si sper sa ne cunoastem cat mai repede!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_lukacs Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Sorry, iar am intrat pe vechiul user din obisnuinta"tristan". l-as sterge...dar nu stiu cum... nici nu cred ca se poate Salutare fetelor! Nu poate decat sa ma incante o fata pe o motocicleta. Cu casca in cap si parul in vant mi se par chiar sexy, cu atat mai mult daca chiar EA este la comanda calutilor putere. Apropo: m-a incantat zilele trecute un par blond pe o sportiva neagra pe langa piata centrala din Bacau; era singura pe motor. Daca te recunosti, prezentati-va va rog (tu si herghelia de sub tine). Numai de bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Mai radem , mai glumim. mai stergem din posturile inutile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 hy sunt Catalina din is. 17 anisori pasionata de motoare evident...si incurand propietara unui motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 heya...eu sunt kitty d prin tara...nu am postat pana acum mai nik neavand ink un motor propriu...da vine in curand un gpz:)...can't wait Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haidem Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 SAlut voua.Stiam ca existati..acum ma bucur ca nu era doar in imaginatia mea. Cand reusiti sa "stati" cat d cat ok pe moto de il aveti rog sa ma plimbati si pe mine si am sa intorc favorul cu prima ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Salutare fetelor! Nu poate decat sa ma incante o fata pe o motocicleta. Cu casca in cap si parul in vant mi se par chiar sexy, cu atat mai mult daca chiar EA este la comanda calutilor putere. Apropo: m-a incantat zilele trecute un par blond pe o sportiva neagra pe langa piata centrala din Bacau; era singura pe motor. Daca te recunosti, prezentati-va va rog (tu si herghelia de sub tine). Numai de bine si asfalt uscat! ce te faci daca sunt fetele tunse scurt, scurt si nu observi acea sexy, blonda pleata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Me..me Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 ce te faci daca sunt fetele tunse scurt, scurt si nu observi acea sexy, blonda pleata Pai ce sa fac .. ii dau echipamentu jos sa o vad mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
series Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 chiar o vei dezbraca? eu nu m-as risca, caci cine stie ce se ascunde sub echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 chiar o vei dezbraca? eu nu m-as risca, caci cine stie ce se ascunde sub echipament .. ce sa ascunda..? poate doar sa fie dezamagirea si mai mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Hi people! Sunt Delia, am 20 de ani, A-ul de anul trecut b de vreo 2 ani. Am un sv650s de vreo luna dar nu am putut sa merg decat vreo 2 saptamani din diverse motive independente de mine(dependente de politie si permis ) Am vre 1400km si astept numerele(ca azi am facut rost de dovada) ca sa pot sa incep sa ma dau iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate