bladebiker Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 sambata am fost in vama sa vad trotuarurile..da am fost ingrozit sa vedeti cata carnatu de trotuar s-a turnat fratilor cu durere va zic ca asta cred ca o sa fie ultimu an cand o sa dormiti cu cortul pe pamant.....sa fi vazut cum stateau paletii de borduri si betoanele gata sa fie turnate strangeti poze si amintiri puneti-le intr-un album si uitati de vama veche...tre sa gasim alta locatie...da si intre timp s-a mai turnat un metru de beton..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Hmmm, pica misto 1 mai anul asta. Nu stiu daca o sa aleg drumul vechi, am mers odata si nu mi-a placut de nici o culoare. Oricum, mai e pana atunci, o sa urmaresc topicul sa vedem ce o sa iasa. Sper sa nu ploua ca anul trecut. poate te insotesc si eu mosule pt instalarea corturilor pe malul mariiNU UITATI ACASA PIKAMERE SI ROTOPERCUTOARE CU CONEXPANDURI DE BETON iar din 20 in 20 de m vor fi instalate pichete PSI pt stingerea PROSTIEI DIN ROMANIA DECAT 350 KM PANA IN VAMA VECHE MAI BINE 540 KM PANA IN ALEXANDROPOLI DA NU O SA FIE AGLOMERAT DIN PACATE.............................. were?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 unde nu o sa fie aglomerat sau unde e de mers 1. nu va fi aglomerat prin grecia 2. oriunde e de mers la mare numai in romania NU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 anu trecut am vorbit cu niste baieti care imi povesteau de o "statiune" undeva in nordul bulgariei similara cu vama veche de acum 10 ani ... insa nu mai stiu cum se numeste localitatea (memorie slaba ) - daca imi spune careva cum se numeste il cinstesc cu o "zagorca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nox1300 Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ce draq au facut astia in vama oameni buni??? nu sunt sanatosi??? o sa merg de 1 mai dar nush dak o sa stau pe langa bordurile alea kkmash in el de primar manelist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Ok! gata cu plansul... toti suntem dezamagiti.... Haidem in alta locatie!..... Cunoscatorii sa propuna o locatie unde sa ne adunam cu totii.. ...(salbaticie, virginitate, 'the new' vama veche), .....ceva de genul loc de pelerinaj pt motociclisti ! ce spuneti...?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Ok! gata cu plansul... toti suntem dezamagiti.... Haidem in alta locatie!..... Cunoscatorii sa propuna o locatie unde sa ne adunam cu totii.. ...(salbaticie, virginitate, 'the new' vama veche), .....ceva de genul loc de pelerinaj pt motociclisti ! ce spuneti...?! chiar crezi?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 statiunea (e mult spus) DURAN KULAK ,prima localitate de dupa Vama Veche , la Bulgari. pe malul marii, da ! am inteles ca ar fi foarte misto. e un satuc prapadit iar la un moment dat faci stanga spre mare. mai multe nu stiu nici eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 pe langa trotoarul ala de prost gust se mai pot remarca hotelurile de p+2 si p+3 pe o parte si carciumile din beton pe partea aialalta (da, baga baieti la constructii) In plus am vazut pe plaja semnul de rezervatie care mentiona amenzi imense pt cine are de gand sa se plimbe pe acolo. Concluzia - mare atentie ca nu se stie cand le caca mintea sa dea amenda la toate corturile si motoretele din zona plajei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Grindul Chituc am inteles ca ar fi o solutie mai "salbatica" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Grindul Chituc am inteles ca ar fi o solutie mai "salbatica" ... un pic prea salbatica... in plus accesul dupa vadu pana la plaja e...dificil.... pentru cei mai "carenati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Anul trecut in toamna m-am intalnit in Mangalia cu un bulgar care se intorcea din Rusia cu pe jos sau cu "ia-ma nene". L-am luat cu masina si l-am dus pana la vama si din vorba in vorba am aflat ca se duce la Kamen Briag, un satuc cam la 30 de km de vama, pe malul marii unde, spunea el, sunt un fel de grote chiar pe malul marii, peisaj de vis si putin mai la nord plaja. N-am mai avut ocazia anul trecut sa ajung pana acolo, dar cautand pe net am gasit asta: SHABLA aflata un pic mai la nord de Kamen Briag. Se pare ca e o alternativa buna la Vama Veche ... cum da caldura un pic trag o fuga pana acolo si vin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Si sa va arat 'niste' poze de pe o plaja din Bulgaria undeva in august 2008 facute ( nu luati in seama data inscrisa pe poza fiindca nu era setat aparatul). in aceasta zona exista un camping semi parasit se putea bea si minca la preturi rezonabile ... pentru comparatie va arat si plaja de la Vama Veche in aceeias perioada cea mai apropiata localitate se numeste coordonatele ar fi ( sper sa nu ma insel) 43°33'53.75"N 28°35'20.82"E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Hmm, 2 mai ce-are? Ne gazam acolo, stam chill, plaja acolo, baita acolo si noaptea ne roackerim in Vama la Pirati sau la Epava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meistergica Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Anul trecut in toamna m-am intalnit in Mangalia cu un bulgar care se intorcea din Rusia cu pe jos sau cu "ia-ma nene". L-am luat cu masina si l-am dus pana la vama si din vorba in vorba am aflat ca se duce la Kamen Briag, un satuc cam la 30 de km de vama, pe malul marii unde, spunea el, sunt un fel de grote chiar pe malul marii, peisaj de vis si putin mai la nord plaja.N-am mai avut ocazia anul trecut sa ajung pana acolo, dar cautand pe net am gasit asta: SHABLA aflata un pic mai la nord de Kamen Briag. Se pare ca e o alternativa buna la Vama Veche ... cum da caldura un pic trag o fuga pana acolo si vin cu poze. Uite ca tocmai in locatia descrisa am fost eu . Shabla e un pic mai departe si nu are plaja nisipoasa . sunt numai calcare . Hmm, 2 mai ce-are? Ne gazam acolo, stam chill, plaja acolo, baita acolo si noaptea ne roackerim in Vama la Pirati sau la Epava Pe de alta parte atmosfera din Vama Veche sau chiar din 2 mai nu se regaseste sub nici o forma in Bulgaria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Mergem la Paltinu, loc traditional de 1 mai, pentru campineni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 am fost weekendul asta pana in vama...nu imi venea sa cred....se miscau masinile si muncitorii acolo cum nu s-au miscat niciodata in bucuresti la vreo strada sau de cand s-a inceput prima lucrare la vreo autostrada din romania. incredibil!!! din cate am auzit eu multi vor sa mearga anul asta spre 2 mai! poate se mai baga cineva acolo..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Hmm, 2 mai ce-are? Ne gazam acolo, stam chill, plaja acolo, baita acolo si noaptea ne roackerim in Vama la Pirati sau la Epava eu asa fac de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldovean Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 La Portita ! motoarele in parcare pazita, corturile in barca si ... ! vedem noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 anu trecut am vorbit cu niste baieti care imi povesteau de o "statiune" undeva in nordul bulgariei similara cu vama veche de acum 10 ani ... insa nu mai stiu cum se numeste localitatea (memorie slaba ) - daca imi spune careva cum se numeste il cinstesc cu o "zagorca" Kranevo cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Uite ca tocmai in locatia descrisa am fost eu . Shabla e un pic mai departe si nu are plaja nisipoasa . sunt numai calcare . Pe de alta parte atmosfera din Vama Veche sau chiar din 2 mai nu se regaseste sub nici o forma in Bulgaria . sa vezi ce atmosfera o sa fie in vama cand vin manelarii din mamaia cu gipanele. Atmosfera o fac oamenii, iar locul - trebuie sa fie cat mai salbatic, si sa aiba mare si o plaja cat de cat. cred ca anul asta cand voi merge in vama campez si mai aproape de bulgari, unde nu au apucat astia sa isi faca vile. De 1 mai nu cred ca vin manelarii in vama, nu de alta dar le ingheata burtile nevestelor, asa ca poate tragem o ultima destrabalare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Ce naiba va tot plange-ti ma,parca ati avea 2 ani...Anu' trecut am vazut in vama o adunatura de emo frustrati si manelisti dornici de senzatiii "tari"...Sunt cu prietenii,un loc pe plaja gasesc...restu vin de la sine Anu' trecut m-am impiedicat de o gramada de pseudo baicari pusi pe dat in spectacol in tarana din Vama . In 2 Mai a fost...super,cazare ieftina,mancare iefinuta...De restu ne-am ocupat noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 anul trecut a fost frumos in vama ... 1,2,3 si . .."Noapte crunta de betie... pana-n zori de zi sa fie " "bei ma cu mine ? " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Ce naiba va tot plange-ti ma,parca ati avea 2 ani...Anu' trecut am vazut in vama o adunatura de emo frustrati si manelisti dornici de senzatiii "tari"...Sunt cu prietenii,un loc pe plaja gasesc...restu vin de la sine Anu' trecut m-am impiedicat de o gramada de pseudo baicari pusi pe dat in spectacol in tarana din Vama . In 2 Mai a fost...super,cazare ieftina,mancare iefinuta...De restu ne-am ocupat noi Are rost sa te mai chinui? Noi oricum stim care ne va fi drumul! Fiecare merge unde vrea, na... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Daca tot am lansat acest topic, pentru al treilea an consecutiv, hai sa mai postez si eu ceva: am fost tentat sa postez aici ca e ultima oara cand mai merg in Vama.... dar nu, nu e ultima. Vazand ce magarii se fac acolo, va propun asta: plecare din Bucuresti in data de 30 Aprilie, ora 16.00 de la benzinaria imediat urmatoare dupa complexul RATB - RT2 (adica imediat inainte de iesirea pe pseudoautostrada). Ajungem seara in Vama, parcat motoare, instalat corturi, imbatat grav de tot, speriat turistii (in special manelarii). Dimineatza, in jurul orei 11.00 (da, va fi dimineatza devreme ) mergem inspre Bulgaria, nu inainte de a ne opri din "greseala" in fata la Primarie si a pune de o miscare de protest pentru 2 minute (blocat drumul, claxonat, ambalat motoare - ca tot sunteti multi carora va place sa ambalati motoarele). Apoi, mers in Bulgaria, distrat, intoarcere la Romanica tot prin Vama Veche, facut taraboi iar in fata Primariei, lasat probabil cu procesele verbale de constatare a contraventiei... Va fi distractiv, trust me. Toti cei care vor fi amendati, sub nicio forma sa nu semneze procesul verbal. Cand sunt intrebati daca au ceva de declarat la rubrica "alte mentiuni" sa declare "ca nu recunosc fapta si vor face plangere contraventionala". Dupa ce sunt amendati (daca va fi careva amendat, e putin probabil), aceia care s-au ales cu proces verbal (si care nu l-au semnat, asa cum i-am sfatuit eu) sa ma caute, ca se spun ce au de facut mai departe, ca sa nu fie nevoie sa mai si plateasca amenda. . Si inca ceva: protest pasnic, poate obtinem si o autorizatie pentru un mars de protest. Daca face vreunul vreo magarie, raspunde in fatza legii si nici nu ii mai ofer consultanta cum sa scape de amenda. Hai, s-auzim de bine si daca poate vreunul sa se ocupe de autorizatie pentru marsul de protest al motociclistilor vamaiotzi, sa dea aci cu subsemnatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate