NaeL Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 nu are abs: uita-te la roata fata pe partea stanga seamana mai mult cu un dakar fara abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Personal mie-mi pare cam ieftina pentru una cu ABS... asta pt ca daca te uiti in poza calumea ai sa vezi ca nu are ABS si te prinzi rapid ca nici actipildurile de pe ea nu sunt originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-Alex Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cunoasteti acest motor? as dorii sa il cumpar! multumesc mult.http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto e dat de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
I_O_N Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cred ca Dakar-ul este un pic prea inalta. dar pretul cit e pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) cred ca Dakar-ul este un pic prea inalta. dar pretul cit e pretul Vezi la vanzari. 500-750 cm3. Eu am inaltime 1,70 si stau bine. Editat Iunie 3, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
I_O_N Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Vezi la vanzari.500-750 cm3. Eu am inaltime 1,70 si stau bine. nu imi este fica, trebuie doar o acomodare cu motorul si gata (nu ALERG) apropo sunt intre BMW F650GS si AFRICA TWIN 750 la BMW este interesant ABS in rest asfalt uscat Editat Iunie 3, 2008 de I_O_N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ben Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 prin august se va vinde una bucata super tenere din 1991-carburatoare refacute(100-110 si 60-80 in localitate cu pasager ia 4.7-4.8) -rulmenti la jug schimbati -rulmenti roti -kit lantz cu 500 km (acum) -modificata pe becuri H4 -disc spate nou -ghidon AFAM heavy duty -handguards cu insertie de aluminiu -suport topcase -e incaltzata cu dunlop trailmax saptamana viitoare comand discuri de 300 mm, neoprene la furca fhun doritor?? motivul e simplu...ma f... in ea de strada Taica, Raul sunt (acasa la un prieten si nu mai schimb user-ul). Ma intereseaza pe mine. Vorbim mai tarziu cand ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) Aici nu sunt sigur...dar am impresia ca exista o optiune in YouTube numita Embed. Iti genereaza direct fereastra. Dar nu stiu exact cum se introduce Editat Iunie 11, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Confirm, cum le zice nenea Rul, bine le zice.Cat timp nu uiti ca sub outze ai 250-270Kg si nu te avanti in salturi mortale ca la circ, animalul ala te poarta exemplar pe forestiere. Oricum, in miscare greutatea fierului e mai greu sesizabila, iar 19 pe fata e suficient daca nu vrei sa treci peste copacii cazuti in drum. As critica numai amortizoarele si garda la sol. Atingi prea usor bolovanii sau marginile gropilor peste care treci. Eu as pune imediat Ohlins pe spate si o furca de africana cu tot cu roata de 21. La furca as schimba arcurile cu ohlinsuri progresive. Probabil as pune si un scut mai adecvat. Nu cred ca modificarile i-ar altera cu mult comportamentul exemplat de pe sosele, dar cu siguranta l-ar imbunatati pe cel de pe traseele offroad. Am vazut mai demult pe africanqueens niste varadero ce mi-au mers la inima (parca twindero le poreclisera). Si puteti fi absolut convinsi ca dupa "micile" modificari amintite, varadero se poate lua la bataie cu ORICE Adventure de teapa lui, africana, ktm, bmw, whatever dar yamaha TDM. are o cursa a suspensiilor destulde mare 14cm se descurca bine si pe foriestere. vonosc cativa baieti care au mers pe forestier cu noroi de iti ajungea la jumatatea tibiei. si asta cu caucioace de strada au facut unii transalpina cu sport touring asa ca daca vointa este poti face orice PS. TDM-ul e mia usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 am 1,85m si 98 kg,nu sint chiar prapadit!sint mai atletic de felul meu!din cit mam documentat eu,si TA-ul se comporta f bine la drum lung,adica se intinde ok la drum si ia virajele fara probleme!am vazut pe net ca au fost oameni care au facut inconjorul lumii,europei pe ea!deci nu e un moto prost sau slab.parerea mea! I-ati ma afican si termina discutia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) I-ati ma afican si termina discutia... Editat Iunie 15, 2008 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 k: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abrihan38 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Salve Guys! Cine mai are xt125r?...nu stiu unde se leaga cele 3 fire de la kilometraj..undeva sub cokpitul digital..da unde..cum..cine ma ajuta si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 intra aici /index.php?showtopic=46473 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cubo2 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Aici nu vorbesc in calitate de posesor, nu am auzit pana acum pe nimeni sa fie multumit de f 650.De curand vorbeam cu un amic si mi-a spus ca incarcat, pasager si bagaje, se incinge rau si trage greu, asta in timp ce era pe transfagarasan,deci in nici un caz nu e bun de drum lung..in schimb fara pasager si fara bagaje merge bine. A doua chestie care ma face sa-l urasc foarte tare este faptul ca se strica destul de des...cutie de viteze,demaror,etc.Nu de foarte mult timp l-a dat, 1000E.Si asta nu e singurul caz...sunt deja off-topic.Ma intereseaza modelul gs 1200, au fost probleme pana acum la ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 faptu ca tu cunosti O motocicleta nu inseamna ca sti un model..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) nenea nenea ce vrei tu e un INOROG si frumos si batos si p.u.l.a pana jos am avut gs 650 dakar 2 ani super motor mai mult de 160 nu mergea singur si cu bagaj e super scula merge cu roti adecvate f bine in teren nu mocirla acum am trecut la 1200 gs adv este o alta alta treaba cat mai putin off si maxim asfalt asta fac eu dar TU ..............sincer mergi pe un ktm 990 si oricum cu cat mai putini oameni pe gs 1200 cu atat mai elitiste deci fratilor nu va luati gs 650 si 1200 ca ...............am auzit eu ca nu "e" bune dar nu am mers pe nici unul "Sper sa nu fie la fel de nereusit ca modelul f 650" aici vorbesti ca o baba care vede motocicleta pe strada dupa parerea ei zgomotul de la toba si rotile cu spite o fac NEREUSITA ca motocicleta SI SA NU UIT BAI FRATE ASEARA LA ARC PARCA AU INEBUNIT OAMENII IN 60 DE MIN CRED CA 8 - 10 PERSOANE MI.AU MANGAIAT.O, PIPAIT.O, CIOCANIT.O, FRECAT.O DE SARACA ERA TOATA UDA NU AM VAZUT PE NICAIERI ASA LUME FRATE / SI MAI ERAU SI MOTOCICLISTI TE UITI DA NU PUI MANA CATIVA IMI CICANEAU IN PROTECTIA DE PLEXIC DE LA FAR MIERCUREA VIITOARE ADUC CICAN SA VADA LUMEA CA E REZISTENT UNU SE SPRIJINEA DE "PARBRIZ" OBOSISE FRATE DE ATATA ADMIRAT Editat Iunie 19, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Dakar-ul are parbriz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ianachime, ti-ai luat gagica buna, acu sufera mama ca se uita toti si balesc langa ea...ce sa ii faci, suferi mama cu fotomodela de brat, asta este... si eu ma uit la 1200 A si mor incet, ma ud tot langa el...si vorba aia, eu mi-s mascul... lasa ca am sa cresc eu mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 cata-tzi frate de treaba...du-te-n viatza ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cubo2 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) "Sper sa nu fie la fel de nereusit ca modelul f 650" aici vorbesti ca o baba care vede motocicleta pe strada dupa parerea ei zgomotul de la toba si rotile cu spite o fac NEREUSITA ca motocicleta Auzi nea' , in primul rand tin sa-ti spun ca ai devenit cel mai mare nesuferit de pe acest forum, scuza-ma ca-ti spun, dar ne-am cam saturat cu atata lauda, lauda si iar laude ca ai bmw 1200....nu exista loc prin forum unde sa nu apari matale sa te lauzi cu vaca.Crezi ca esti primul din Romania care are?Pana la urma tot motor e, sunt altele si ma piz.doa.se ca asta si mult mai scumpe, dar nimeni nu e asa falos de ele cum esti tu...Din cate am vazut numai clanta e de tine..nimic mai mult, plimbari, poze si chestii din astea rare nu prea am vazut din partea ta, dar la palavrageala si lauda no.1.Eu am cerut pareri despre un anume model, nu te-am intrebat pe tine cine iti admira motorul si unde. Cat despre "baba care vede motorul pe strada" tin sa-ti readuc aminte ca foarte multi au spus cam acelasi lucru despre (cuvant urat).ul ala...NU E FIABIL, SE STRICA CAT POATE EL DE REPEDE,etc.Nu sunt singurul care am zis chestia asta, mai uita-te in jur.Acum ca ai nimerit tu sa-ti mearga si nu ai avut probleme, e partea a doua. Iti multumesc pentru interventie si iti urez drum bun! Editat Iunie 20, 2008 de Pandur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Pai si care mai este farmecul, daca ,,stii tot" din fotografii ? Unde mai este ,,aventura" ?Prima data am facut transalpina pe ETZ 251, cu multi ani in urma si nu am fost asa de complexat ca tine. Nu te impacienta, este totusi un ,,drum national" si nu taigaua siberiana ... Singurul complex pe care-l am e ca, inloc sa-mi traiesc viatza asa cum vreau, tre sa muncesc de dimineatza pana seara ca sa platesc impozit unui stat de (cuvant urat). Iar impacientat nici macar... Fotografiile vor fi facute ca un ajutor pt cei mai putin experimentati, ca nu e nici un farmec pt ei sa plece si sa ramana blocati in varf de munte. Iar din cateva poze nu vor sti tot, vor sti doar la ce drum sa se astepte si vor pleca cat decat pregatiti. P.S. Inainte sa folosesti anumite cuvinte care iti plac pt. ca suna bine, citeste un DEX, poate o sa-ti faci o idee si despre sensul lor, daca din literatura citita pana acum nu ai reusit sa prinzi anumite subtilitati. Astfel nu vei mai fi pus in situatia sa discuti cu cineva, fie si pe forum, si sa te exprimi de parca ai fi inteles altceva din discutie, pt ca nu vreau totusi sa cred ca ai o capacitate de intelegere redusa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Nu va mai certati. Astept detalii despre starea drumului (ma refer la zapada, nu la altceva). Eu nu ma bag decat dupa 1 iulie, nu pot mai devreme. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 .Eu am cerut pareri despre un anume model, ......... Nu cred ca vei afla mai mult decat ce poti gasi pe "zecile" de alte topicuri despre acest model. Cred ca ai deschis inutil acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate