marook Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 off-topicu' nu-i a tau cat a d-lui marook, ca re nu ma pot abtine sa nu-l compar cu o baba in curtea bisericii duminica dupa slujba... ba ca saua cu gel nu'j ce are, ba ca injectia a auzit el ca nu-i buna, ba ca (doamne iarta-ma! ) brunetele's mai bune si malaiu nu s-a prea facut anu' asta si doarme prost din cauza asta!!! gee... domnu' marook cea mai buna motoreta e aia care o ai si motociclismu' e mai important ca motoreta... ghideaza'te dupa astea doua idei cand iti alegi un motor si n'o sa-ti para rau niciodata de alegerea facuta... la ce te ajuta daca stii cat i-a consumat omului pe transfagarasean? in functie de asta o sa-ti alegi motoru? sorry, n-o lua personal, da' ai facut capu' tzandari la oamenii astia... si pe-un topic deschis de tine io n-am alta treaba decat sa-i repovestesc (fara succes) unui alt domn diferentza dintre lant si cardan... nu'i normal, ce-ar fi sa revenim la faza cu stabilirea unei date/locatii in care sa ne intalnim... si da, domnu' marook poa' sa vina si el si, dupa ce facem cunostinta si ma conving ca-i motociclist, ii dau o tura cu motoru' meu ca sa se lamureasca despre cei vorba... ar fi mai edificator pentru el decat cinci mii de pagini de forum. Corect! Nu motocicleta e ( atat ) de importanta, cat spiritul care te indeamna catre ea. Scuze pentru topicele nepotrivite si cronofage ( daca stii ce e aia ) initiate de mine; pe viitor am sa ma abtin, sau am sa cer acordul "maestrilor". Am sa incerc sa ajung la intalnirea voastra. Pana atunci am sa reflectez la ce anume te-ar convinge pe tine ca sunt motociclist, iar tu poate mai pui mana pe o carte de gramatica limbii romane. Nu mi-e jena sa recunosc ca nu am bani pentru un 990; nu iau bani de la pacienti, asa ca e probabil sa nici nu mi-o iau vreodata din salariul de medic in urgenta. Te invit oricand sa-mi fii alaturi langa un pacient zdrobit ( eventual intr-un accident de motocicleta ... ), in stop cardio-respirator, cu sangele siroind de peste tot, in incercarea de a-l readuce si a-l mentine in viata si apoi mai vedem cine e "baba in curtea bisericii dupa slujba". Multumesc mult pentru ofertele de a da o tura cu 950 / 990, dar prefer sa astept pana voi avea una a mea. Scuze pentru off-topic, dar m-am cam saturat sa fiu tratat de sus de oricine care se crede superior mie doar pentru ca el are un 990 si eu nu. Asfalt uscat tuturor! P.S. Sincer sa fiu, nu m-a enervat ca nu ma crezi tu motociclist; de-aia nu mai pot eu! Am simtit insa ca vad negru in fata ochilor cand ai spus ca nu pot dormi noaptea ca nu s-a facut "malaiu' ". Cand mi-oi baga tu malai in buzunar, sau cand vei gasi pe cineva care sa spuna ca mi-a dat mie bani, atunci sa vorbesti! Poate faptul ca nu scriu agramat te-a facut sa crezi ca sunt un doctoras smochinit, cu ochelari, tremurand la orice cuvant rostit mai apasat; prietene, te-ai inselat! Daca erai langa mine cand m-ai acuzat ca iau bani de la pacienti, iti smulgeam capul de pe umeri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Am ajuns la concluzia, dura dealtfel, ca nu pot cumpara Bmw 1150 GS din motive, mai multe, asa ca imi voi cumpara un 1100 gs..,sper sa nu am motive sa regret prea mult! Si? Ti-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ma gandesc ca daca ne strangem mai multi, ne va fi mult mai usor sa facem rost de piese and stuff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niroL Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Corect! Nu motocicleta e ( atat ) de importanta, cat spiritul care te indeamna catre ea. Scuze pentru topicele nepotrivite si cronofage ( daca stii ce e aia ) initiate de mine; pe viitor am sa ma abtin, sau am sa cer acordul "maestrilor".Am sa incerc sa ajung la intalnirea voastra. Pana atunci am sa reflectez la ce anume te-ar convinge pe tine ca sunt motociclist, iar tu poate mai pui mana pe o carte de gramatica limbii romane. Nu mi-e jena sa recunosc ca nu am bani pentru un 990; nu iau bani de la pacienti, asa ca e probabil sa nici nu mi-o iau vreodata din salariul de medic in urgenta. Te invit oricand sa-mi fii alaturi langa un pacient zdrobit ( eventual intr-un accident de motocicleta ... ), in stop cardio-respirator, cu sangele siroind de peste tot, in incercarea de a-l readuce si a-l mentine in viata si apoi mai vedem cine e "baba in curtea bisericii dupa slujba". Multumesc mult pentru ofertele de a da o tura cu 950 / 990, dar prefer sa astept pana voi avea una a mea. Scuze pentru off-topic, dar m-am cam saturat sa fiu tratat de sus de oricine care se crede superior mie doar pentru ca el are un 990 si eu nu. Asfalt uscat tuturor! P.S. Sincer sa fiu, nu m-a enervat ca nu ma crezi tu motociclist; de-aia nu mai pot eu! Am simtit insa ca vad negru in fata ochilor cand ai spus ca nu pot dormi noaptea ca nu s-a facut "malaiu' ". Cand mi-oi baga tu malai in buzunar, sau cand vei gasi pe cineva care sa spuna ca mi-a dat mie bani, atunci sa vorbesti! Poate faptul ca nu scriu agramat te-a facut sa crezi ca sunt un doctoras smochinit, cu ochelari, tremurand la orice cuvant rostit mai apasat; prietene, te-ai inselat! Daca erai langa mine cand m-ai acuzat ca iau bani de la pacienti, iti smulgeam capul de pe umeri! ...and back offtopic: domnu' marook ai schimbat a 6-a in curba ... si te-am rugat sa n'o iei personal! unde te-am acuzat eu de spaga? n-am facut decat sa enumar ce-am retinut eu din postarile tale ("cronofage", cum spui tu, esti sigur ca nu's "cronofile"? reflecteaza!), nu te-ai plans tu de "malai" si de probleme cu somnu'?. Majoritatea dintre noi au o meserie pe care o practicam ca sa realizam venituri (la care platim impozite ), ca sa putem trai; toti "rupem" din venituri mai greu sau mai usor, o parte mai mare sau mai mica pentru motociclism si motocicleta. Faptu' ca esti medic se pare ca nu te scuteste de chestia asta, la fel de bine puteai sa fii macelar sau macaragiu. De ce insisti pe ideea ca tu esti medic si e greu de parca noi ceilalti am fi de vina? Ai impresia ca toti ceilalti si-au primit motoarele cadou? Hai sa ne lamentam cu totii, exact ca nijte babe in curtea bisericii, sa ne zicem unu' la altu' cu ce ne ocupam si cat de greu este, pe un topic cu titlu' "KTM 950/990 Adventure". Te arati interesat de 950/990 Adventure ca o posibila achizitie viitoare numa' ca nu prea stii ce'i aia. Super! In situatia asta am fost si eu acu' doi ani si as fi dat orice ca sa fac o tura sa ma lamuresc daca e ce-mi trebuie mie, in ideea asta am zis ca-ti dau o tura desi nu imprumut motoru' de regula. Tu ai imprumuta motor de o suta de cai unui „motociclist” cu carnet de cateva luni si vreo doua mii de km facuti evetual pe un singur tip de motor? Poate numai daca l-ai primit cadou, pentru asta exista dealeri si motoare de test-ride. Ma tot indemni la cartea de gramatica, probabil din cauza abuzului meu de „apostroafe”... daca tot esti asa de erudit puteai sa te prinzi ca intentionat scriu asa ca sa sune textu’ mai „oral” in capu’ colegului forumist ca si cum am sta la cioace la o bere, nah... in cazu’ tau n’am reusit. Da’ finalu’ interventiei dvs. e de-a dreptu’ apoteotic, pe bune, chiar smulgi capu’ de pe umerii omului de pe forum? Lasand la o parte cauza, chiar asa, direct la cap sari? Nu vrei sa incepi cu o unghie sau... un deget acolo? Nu-mi vine sa cred cata brutalitate la un medic. Chiar, faza asta cu „smulsu’ capului”, in cazul tau, nu contravine cu Juramantul lui Hipocrate, sau ai tinut degetele incrucisate cand l’ai depus? Ma rog, eu n’o sa iau asta in serios, probabil m-ai intzeles gresit si te-a cam luat valu’! domnilor, parerea mea e ca aceste injurii nu duc la nimic bun. hai sa ne vedem de treaba, suntem aici pt a schimba pareri si experiente despre motoare, nu oameni. daca e rost de taraboi, bagati PM-uri, ca pentru asta s-au inventat. ACUM, referitor la propunerea de we 4-5 oct - eu nu am nimic atunci, as putea sa ma bag. cine mai liciteaza? am vazut o manifestare f. misto la Rasnov acu 2 sapt cand mi s-a stricat motoru - intalnirea moto organizata de baietii de la Brasov. ma gandeam ca poate mergem si noi acolo in camping - in partea din spate. bagam corturi si stam la baute? facem si niste ture prin zona...au si casute, pt elitisti Asfalt uscat zilele astea scuze de offtopic da' nu puteam sa raman dator cu lamuririle de mai sus... considerati-le un altfel de "P.M." bagat asa ... in public! promit sa ma linistesc daca domnu marook face la fel! daca ramane hotarat fac pe dracu'n patru sa fiu acolo pe 04-05.10 numai ca as prefera sa evit o noapte de octombrie in cort (is patit!), poate mai aduc si nijte prieteni cu mine... deci stie cineva sau poate afla un nr. de telefon la care se poate rezerva o casutza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorinn Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 "iubesc tipul asta de motocicleta desi nu stiu inca mai nimic " Tare de tot afirmatia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 /index.php?showtopic=18117 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) pai si ce ai vrea? sa iasa ei in ploaie sa masoare roata ? Editat Septembrie 16, 2008 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu intelege, domnule, nu intelege! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Aha, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) grasutule , as fi vrut sa te cunosc mai ales ca ai fost la bacau. motoreta mea(12gs) era la un moment dat langa 800-le asta ... si puteai testa un bmw... Editat Septembrie 21, 2008 de bill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Va multumesc pentru raspunsuri, dar m-am razgandit, nu mai sunt interesat de navigator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Ma intereseaza si pe mine f tare sa fac un drive test cu F800 gs. Daca mai aflati noutati despre cei de la BMW si despre posibilitati de testare tineti topicul in priza.Merci Cine, tu? BMW, tu? Editat Septembrie 25, 2008 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Cine, tu? BMW, tu? Lasa mah omu'. Si-o fi dat si el seama ca asta e calea cea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 daca iti permiti ia BMW-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Dar cu ce te deranjeaza Varadero? Daca nu e stricat de ca sa repari ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ma bucur ca te distrezi in asa hal...dar mai bine da-ti si tu cu parerea la ce mai intreaba fraierii pe forum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 ma bucur ca te distrezi in asa hal...dar mai bine da-ti si tu cu parerea la ce mai intreaba fraierii pe forum.... Poate nu mai sti!!! Mobrele au doua roti, ai uitat? Sau ti-ai luat de la Ianachim rotile ajutatoare ale lui? Lasa mah, ca tie iti sta bine in PIZDOMOBIL!!!!! Dar ca tot veni vorba, sa sti ca cel mai bun este, DAKAR-ul!!! Unii stiu de ce!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 da nici tu nu iti incarci vaca cea ieftina si nefiabila cum incarci un bmw (1150) . 1200 e deja firav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 cand castig la loto iti fac cinste un varioscreen Oare ??? Doar nu o sa plec ,,cu sifonieru' " dupa mine ! Imi este suficient capacitatea celor doua cutii, iar la nevoie se mai leaga un balot si peste ele ! bine tu nu ai 150 kile (aproape), si treburi pe masura ce trebe sa le iei dupa tine + pasagera de 50 de kile si sifornieru` ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Corect ! Nu am 150kg, insa tovarasa de viata are tot asa , 50kg cu tot cu echipament. Ar vrea ea sa plece cu sifonierul de acasa dar ma opun cu vehementa. Dar tot un drac, ca pe parcursul calatoriei cumpara tot felul de nimicuri, care tot in carca mobrei se pun ! Revenind la subiect, cele doua mobre sunt diferite, chiar daca au fost creeate pentru acelasi scop. Fiecare au avantaje si dezavantaje. ... se vorbeste despre cele doua ! E bine de ascultat ! asta nu stiam ca se poate, da nu`i bai ca am notat si incerc sa aplic pacat ca leo scapat din reviewuri la mcn 1150gs adv`u ... mare pacat, tare imi place stilu lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 dupa atata cearta si discutii neterminabile , va bag o maxima personala...voi sui numa pe cardane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) "Iar de calarit eu am calarit toate 3 motocicletele, spre deosebire de tine care habar nu ai de diferenta intre un GS standard si un Adventure. Calareste-l intii, si dupa aia da-ti cu parerea, te rog." Mai dar credeam ca pe aici se aduna oameni seriosi nu adolescenti loviti de febra imperecherii. Chiar nu iti poti impune punctul de vedere fara sa-ti porcaiesti interlocutorul ce cele mai felurite invective? Iar pentru cei ce doresc sfaturi pertinente fara a avea parte de o lectie de superioritare ieftina din partea interlocutorului folositi va rog advrider.com. Editat Septembrie 28, 2008 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiuro Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) uleiul de care spuneam este VALVOLINE 10W40 4T in legatura cu semicuzinetii ARTIZANALI .......... tin sa te anunt ca din cauza uzurii , ambielajul a trebuit rectificat si biela la fel; asa ca din aceasta cauza NU AVEAM CUM sa gasesc semicuzineti originali de HONDA la dimensiunea respectiva (am cautat pe www.motoparts.fr) erau 3 tipuri de semicuzineti cota 1 , cota 2, cota 3 (pana si cota 3 era prea subtire). Ambielajul nou era la pretul aproximativ 300 euro si bieal 70 euro, semicuzinetii 34 euro + taxa de expediere. Asa ca dupa parerea mea nu merita sa ii comand. Pana la urma am decis sa bag ulei MOTOREX 10W40, pe care l-am comandat de pe www.motozone.ro daca mai ai ceva de adaugat la ideiile mele astept sa imi scri Si te miri ca te-a lasat motorul? E primul motor de Transalp de care aud ca a fost desfacut. Cu tot respectul pune si tu ceva de calitate: Mobile, Motul sau Repsol. [ Editat Septembrie 28, 2008 de claudiuro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate