Scarto Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Multam! La fel si tie sanyes, sa-l porti fara incidente. Desi scria ca are 2 kg coletul ... numai combinezonul cred ca are vreo 8 kg ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 La fel si mie mi-a scris doua kilograme dar ce mai conteaza asta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Cat costa transportul de la fc moto pana in bucuresti ? M-ar interesa si pe mine o casca de la ei si asi vrea sa stiu cat m-ar duce cu tot cu transport ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Scrie pe site: 7,9 EUR (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/Versandkosten). Si te mai costa 4,9 EUR daca vrei sa platesti ramburs, adica atunci cand primesti coletul. Daca faci plata in momentul comenzii nu se aplica taxa asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Scrie pe site: 7,9 EUR (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/Versandkosten). Si te mai costa 4,9 EUR daca vrei sa platesti ramburs, adica atunci cand primesti coletul. Daca faci plata in momentul comenzii nu se aplica taxa asta. asta cat inseamna in lei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Daca scrii pe google 7.9 euro to ron o sa afli.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Scrie pe site: 7,9 EUR (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/Versandkosten). Si te mai costa 4,9 EUR daca vrei sa platesti ramburs, adica atunci cand primesti coletul. Daca faci plata in momentul comenzii nu se aplica taxa asta. » Post actualizat in 18 Jun 2014 17:24 Scrie pe site: 7,9 EUR (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Categories/Versandkosten). Si te mai costa 4,9 EUR daca vrei sa platesti ramburs, adica atunci cand primesti coletul. Daca faci plata in momentul comenzii nu se aplica taxa asta. Multumesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Daca scrii pe google 7.9 euro to ron o sa afli.. nu prea prinzi ironiile, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scarto Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 nu prea prinzi ironiile, nu? Acu' am vazut ca nu tu intrebai de pretul transportului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Face cineva comezni la fc moto? ma intereseaza un produs ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinG Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Aveti idee se foloseste vreun cod pentru reducere pe fc moto? Daca vreau sa comand ceva apare si o casuta pentru cod de reducere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Da,se foloseste dar doar in perioada cand ii promotia. de obicei codul ii valabil o saptamana sau doua maxim. Ultima data cand am primit prin mail cod de reducere era de craciun,parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Se poate returna/schimba echipamentul daca marimea nu corespunde? La Louis se poate? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Da, se poate, insa pe banii tai de transport/curier. Care, nu sunt putini, din pacate... Eu am incercat, crezand ca voi plati cat e transportul de la ei la mine. Am descoperit ca au tarife muuult mai mici, din cauza volumelor mari de colete, care nu se aplica pentru retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 exista tabela pentru marimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 daca citeai cu ceva pagini in urma,cineva a trimis inapoi si prin posta romana coletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi Craciunescu Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) Recomandarea mea este sa nu cumparati de pe fc-moto.de! Oricat de ieftine vi s-ar parea sau orice avantaje credeti ca ati avea nu se merita timpul si stresul. Peste tot unde cauti pe net gasesti numai review-uri proaste despre ei, dar eu am facut greseala sa nu citesc aceste review-urile si am plasat o comanda de 500 de euro acum doua saptamani. Inte timp le-am trimis nenumarate emailuri pe care efectiv le-au ignorat. Azi dimineata a venit totusi un email in care mi se spune de fapt ca habar nu au cand vor avea produsele pe stoc si cand le vor livra. Le-am spus sa imi anuleze comanda si sa returneze banii si sper cam macar vor avea bunul simt sa nu faca probleme. Oricum voi incepe cu telefoane si am norocul sa am ceva prieteni in Germania care vor suna la randul lor. Oamenii astia merita all the shit in the world. Este inacceptabil in ziua de azi sa oferi asemenea customer service. E ridicol, e absurd. In concluzie oameni buni evitati fc-moto.de. Sunt atatea alte site-uri, mai ales din UK care au un customer service incredibil. Chiar daca te costa transportul un pic mai mult macar stii ca vei avea produsele pe care le-ai comandat si le vei avea la timp. bafta Editat Mai 16, 2015 de Costi Craciunescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Daca ai comandat ceva ce nu era pe stoc, trebuia sa stii ca livrarea dureaza mult. Trebuia sa citesti ce au scris oamenii pe aici. Si eu am comandat ceva ce nu era pe stoc si stiam ca va dura mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Eu am comandat de la ei de mai multe ori, fara probleme! Daca unul din articolele comandate a lipsit, au trimis ce a fost disponibil inainte, iar articolul lipsa a venit dupa, fara costuri suplimentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Recomandarea mea este sa nu cumparati de pe fc-moto.de! Eu am comandat la fc-moto.de produse care nu erau pe stoc. Am primit mail de la fc-moto ca nu au pe stoc si daca vreau sa astept, am zis ca da. Timpul de asteptare dat de fc-moto era ~ doua luni dar dupa o saptamana am primit mail precum comanda a fost livrata. Inca o saptamana si am avut toate produsele acasa. Eu am facut comanda cu plata la destinatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 (editat) La ce numar de telefon raspund nesimtitii astia de la fc moto? vorbesc engleza? » Post actualizat in 16 Jul 2015 09:25A reusit cineva sa vorbeasca cu cei de la fc-moto? Cand sunt la acel nr mi se spune ceva in germana apoi in engleza sa apas tasta 2 pt engleza dar apas si nimic, incepe mesajul vocal din nou. Editat Iulie 10, 2015 de Alex28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Mie mi-au raspuns la mailuri destul de prompt, de pe o zi pe alta de obicei. Era un user care comanda/aducea produse de pe fcmoto. Aveti idee cine era ? Nu ii mai gasesc topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 FC-MOTO mi-a raspuns de fiecare data la email in maxim o ora...anulare de comanda, modificare de comanda sau informatii suplimentare. » Post actualizat in 08 Mar 2016 14:58Comanda facuta in 01.03.2016 si livrata in azi in 08.03.2016 Urmeaza sa probez geaca si manusile cand ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabri Yakubov Postat Mai 28, 2016 Share Postat Mai 28, 2016 Sa nu comandati nimic de pe acest site ,mi au trimis colet absolut gol fara niciun produs nauntru ,si trebuia sa achit 1145€ la ramburs,niste tepari extraordinari mare atentie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 30, 2016 Share Postat Mai 30, 2016 Sa nu comandati nimic de pe acest site ,mi au trimis colet absolut gol fara niciun produs nauntru ,si trebuia sa achit 1145€ la ramburs,niste tepari extraordinari mare atentie . Esti sigur ca nu este o "surpriza" de pe la curieri ?... Am 3 comenzi la ei fara nicio problema (inclusiv una la care nu mai aveau stoc pe unul din produse, pe care mi-au trimis-o cu vreo 2 sapt mai tarziu, cand le-a intrat inapoi in stoc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate