Cavaleru Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 de fapt, americanii au 2 avioane "invizibile", cu tehnologii opuse ca si concept.forma lui f117, asa cum ai zis, reflecta undele radar in alte directii (motivul pentru forma lui ciudata), vopseaua, la fel, este conceputa sa REFLECTE, nu sa absoarba undele. ideal, la radar nu se intoarce nici o unda=nu este detectat nimic. Celalat avion este b2b, cu forme rotunjite, menite sa capteze undele radar. vopseaua de pe b2b este facuta sa ABSOARBA undele. concept diferit, ideea finala aceeasi: un feedback cat mai slab la radar. in final, nu exista avion complet invisibil. dar, tehnologiile mai sus mentionate fac sa fie detectate de dimensiunea unei pasari, etc. raman vulnerabile la detectarea in infrarosu, desi si acolo au fost folosite diferite tehnologii de camuflaj sunt tipuri de avioane si inca unul in faza de testare al treilea este F22 iar cel in faza de testare face parte din seria X-... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 sunt tipuri de avioane si inca unul in faza de testare al treilea este F22 iar cel in faza de testare face parte din seria X-... ai dreptate, dar ma refeream la acelasi tip de avioane, bombardier. f22 e pentru superioritate aeriana, si, intr-adevar, combina functiile de reflectare are formei din f117 (stiu, pare ca e rotunjit ca un b2b, dar in esenta sunt triunghiuri foarte mici), cu material ce absoarbe undele radar (RAM). x-ul de care spui sunt prototipurile (x35 de la lockheed si x32 de la boeing) din care s-a materializat f35-ul(al 4-lea avion stealth,daca e sa le luam asa), in esenta un f22 mai mic, cu acelasi rol (exact ce au insemnat yf22 si yf23 pentru f22). versiunea pentru portavioane poate ateriza/decola vertical, precum arhicunoscutul harrier. protitpuri stealth au fost facute si in europa, cum ar fi vectoria(concept asemantor f22-f35) si firefly(asemanator f117). rusii au abordat alta idee, si anume "injectarea" de plasma in fata avionului, care apoi ii urmareste forma, in felul asta absorband undele radar (mig 35 si sukhoi 35). un prototip ce nu s-a produs in masa a fost mig1.42/1.44 (sau mfi), conceput pentru a concura cu f22). acum, unele surse spun ca a fost deja implementata la avioanele mentionate, altele ca e inca in perioada de teste. avantajul este ca tehnologia se poate aplica teoretic pe orice avion, fara a fi nevoie de modificari fundamentale are fuselajului, modificari care compromit manevrabilitatea pentru lipsa detectiei. de avioanele de spionaj nu mai vorbim,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) Na bun ... pai carene mi-am facut ... acum mai ramane sa-l si vopsesc corespunzator. Si sa-l fac sa depaseasca viteza legala ...chiar as fi curios daca am nimerit-o cu carenele astea ... problema e ca e mai scumpa vopseaua decat scuterul. Editat Iunie 28, 2009 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Am vazut pe unu' ce incerca sa isi faca masina stealth. Avand in vedere ca se aduce vopsea in cantitati "fara numar", a zis tipu' ca vopseaua ista, combinata cu modificarea liniei aerodinamice a masinii ar duce la ceva misto. Probabil ar merge si la motoare asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Doamne cat am mai ras !!! da si mie un kil sa dau pa nevasta-mea pls. Ceva pt vocea ei n-ai, adica sa n-o mai auda nimeni? sau mai bine jumuleste si mie un buton on/off de pe tupolevu ala invizibil sa-i fac un tatuaj...da sa fie cu telecomanda daca stau bine sa ma gandesc 1000E e chiar putin... ce zici? ma ajuti?....haidi fata...te roooooggg : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Salut! Tehnologia de pe F-117 era secret militar in anii '60. A fost testata pe drone Ryan Firebee apoi implementata de cei de la Lockheed Martin pe Nighthawk in anii '70. In anii '80 Northrop Grumman si Sukhoi au folosit o varianta imbunatatita pe B2 respectiv Berkut. Principiul vopselei e simplu, particulele de grafit si rasina epoxidica absorb o parte din undele radar micsorand astfel semnatura vehiculului pe cinemometru. Tehnologia nu mai e din anii '90 un secret insa comercializarea ei este inca interzisa. Ianachim are acum pe stoc Ninja Black (7l) si Radioactive Red (4l). Exista (la comanda) si Avalon White care poate fi aplicat direct peste lacul unor diverse vehicule alb perlat: Q7, X5, RX300, LX570, WRX, Escalade, Navigator, etc insa pretul pentru autovehicule este evident altul datorita suprafetelor mari. Promotional, adaugam sucroza in rezervorul de benzina si lubricant semisintetic pe discurile de frana pentru micsorarea amprentei termice a esapamentului si rotilor. ATENTIE: nu functioneaza asupra aparatelor radar cu bucla inductiva (camere fixe ca cele de pe DN1). Pentru comenzi PM la ianachim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Nu cumva s-a vandut putin din vopseaua aia magica si celor "invizibili pe timp de noapte" din Berceni ?) Se pare ca in ultimul timp unele motoare nu mai sunt vazute de radar, de fapt de nimeni incluzand proprietarii:)) Inseamna ca merge. Amuzant e ca sunt cateva persoane naive care nu prea erau sigure in totalitate de vopseaua asta ). Intr-adevar e un deliciu sa traiesti in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu.... Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 Na bun ... pai carene mi-am facut ... acum mai ramane sa-l si vopsesc corespunzator. Si sa-l fac sa depaseasca viteza legala ...chiar as fi curios daca am nimerit-o cu carenele astea ... problema e ca e mai scumpa vopseaua decat scuterul. Seamana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Promotional, adaugam sucroza in rezervorul de benzina si lubricant semisintetic pe discurile de frana pentru micsorarea amprentei termice a esapamentului si rotilor. Pentru comenzi PM la ianachim. Confirm 100%. Daca pui zahar in rezervor si ungi cu ulei discurile de frana nu mai ai probleme cu radarul. De fapt, ai mari sanse sa scapi de toate problemele. Comandati cu incredere, vanzator serios!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabel629 Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Si daca mai face o baita in acea magica vopsea motociclistul si, eventaualul pasager, toata lumea va fi invizibil de fericita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jacki3 Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Doamne cat am mai ras !!! da si mie un kil sa dau pa nevasta-mea pls. Ceva pt vocea ei n-ai, adica sa n-o mai auda nimeni? sau mai bine jumuleste si mie un buton on/off de pe tupolevu ala invizibil sa-i fac un tatuaj...da sa fie cu telecomanda daca stau bine sa ma gandesc 1000E e chiar putin... ce zici? ma ajuti?....haidi fata...te roooooggg : Prea tare topicul asta.... Daca mai ai vopsea de asta vreau si eu o juma de kil, sa dau pe mine sa dispar din peisaj.....cu siguranta nu mai trebuie viza de SUA. Bafta astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 cred ca, astia care imi da salariu vopseste bani inainte sa pun eu mina pe ei ....nus cum se face dm-le dar pina a doua zi dispar Mesaj completat Seamana! nici macar luciu nu are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 (editat) Eu as da cu vopsea d'asta pe sefu' meu... Ia zi pretu', fratioare! PS: merge si injectata in vena? Ca doar suntem in plina criza, 'mi-as.... Editat August 1, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 a sosit un nou transport doritori pe pm sunt asteptati bafta si baietilor cu radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Eu as da cu vopsea d'asta pe sefu' meu... Ia zi pretu', fratioare! Sefu' ca sefu', nu-i bai ca dispare. Dar ce faci daca dai pe motor si nu-l mai gasesti in parcare... E chiar funny cand te gandesti ca poate vreunul care citeste chiar crede aberatiile despre vopseaua aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 a sosit un nou transportdoritori pe pm sunt asteptati bafta si baietilor cu radare Echipamente invizibile nu ai? Ca as arata cam stupid calare pe o motocicleta invizibila Asta a cumparat vopsea de la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 15, 2009 Share Postat August 15, 2009 Mai ziceti ca e criza, da' bani de vopsea invizibila aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 De fapt venise de mai mult, dar conservarul care a venit cu canistra de vopsea s-a gandit sa vopseasca si masina sa si nu a mai putut fi gasit decat abia acum de catre initiatorul topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Se spune ca un elefant, avnd ochii rosii sa ascuns intr-un cires sa nu-l vada nimeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 18, 2009 Share Postat August 18, 2009 incredibiliincredibili ma uit la profilul vostru si nu inteleg cati aveti moto in cauza FOARTE PUTINI cati comentati TOTI so numere intoarse.............multi numere sub sa....................multi amenzi pt viteza......................f multi e va fi 1 smecher care da banul si unicul proprietar de motor nedetectabil RADAR ps.. animalul meu nu se incadreaza pt ca are f mult metal neacoperit de carena si forme rotunde vroiam sa scriu ceva funny, dar am ajuns la concluzia ca-mi bag _|_ PS In ultima secunda mi-am amintit, mai stie cineva ceva de studentu??? L-ati mai vazut online??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 vroiam sa scriu ceva funny, dar am ajuns la concluzia ca-mi bag _|_ PS In ultima secunda mi-am amintit, mai stie cineva ceva de studentu??? L-ati mai vazut online??? de cine intrebi, ma, de ianachim? bai, e invizibil, ma, cum sa-l vezi online? ai innebunit? ianachime, au pus multi fraieri botu' la aberatiile tale? macar un scuter n-ai vopsit si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 Mare grija sa nu varsati vopseaua pe jos ca nu o mai gasiti... :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Eu mi-am vopsit asa motoru, chiar functioneaza Doar ca il gasesc mai greu... Editat Septembrie 7, 2009 de loco rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Eu mi-am vopsit asa motoru, chiar functioneaza Doar ca il gasesc mai greu... Hahaha excelent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 LOCO ESTI LOCOO te MAI VAD CANGURII IN PADURE? eh..macar te aud nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate