graurcristi Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 caut pe cineva cu vfr vtec din Oradea. doresc sa iau o masura la rezervor pt un tank pad. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 am rezolvat surprinzator de repede cu vfr-ul....am gasit una in sighisoara din 90 ce-i drept dar f f bine intretinuta necrapata necazuta original tot pe ea , cu ghidon normal nu semighidoane din fabrica...adusa din germania ,cartea service originala , rulata in ro doar 200km inmatriculata......si bineinteles am cumparat-o, pretul fiind la feld e bun..... azi noapte la 12 am ajuns cu bine in c-ta am scos consum 4,5 % mers pana in 120 si chiar e un pic mai confortabla decat ntv650...cam cu 2-3 cm mai sus shaua , si avand ghidon normal pozitia e mult mai touring si comoda . fata de ntv e cu 2 clase peste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 sa o stapanesti sanatos, felicitari pentru achizitie multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 am rezolvat surprinzator de repede cu vfr-ul....am gasit una in sighisoara din 90 ce-i drept dar f f bine intretinuta necrapata necazuta original tot pe ea , cu ghidon normal nu semighidoane din fabrica...adusa din germania ,cartea service originala , rulata in ro doar 200km inmatriculata......si bineinteles am cumparat-o, pretul fiind la feld e bun..... azi noapte la 12 am ajuns cu bine in c-ta am scos consum 4,5 % mers pana in 120 si chiar e un pic mai confortabla decat ntv650...cam cu 2-3 cm mai sus shaua , si avand ghidon normal pozitia e mult mai touring si comoda . fata de ntv e cu 2 clase peste . Pe topicul de NTV spuneai ca il vinzi din cauza unor probleme cu piciorul. Sa-nteleg ca de fapt il vindeai ca sa-ti achizitionezi un VFR? Cu cat ai dat NTV ul? (daca nu sunt indiscret)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 (editat) am gasit aici o sugestie de tidy tail mod care presupune folosirea suportului original si care nu necesita nici o investitie si este complet reversibila: http://vfrworld.com/forums/mechanics-garage/36348-free-new-fender-eliminator.html Am atasat si o poza cu rezultatele insa nu-s convins...mai ales cand ma gandesc ca o sa am noroi peste tot acum. O sa revopsesc suportul metalic pentru ca apparent vopseaua neagra s-a cam dus, si in caz ca nu arata nici atunci ok, o sa-i montez si iluminarea ca sa mascheze suportul inestetic (parerea mea) sugestii si pareri sunt binevenite de bine de rau am scapat insa de vreo 2kg Editat August 20, 2013 de styx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zis_ungureanu Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 daca ii trebuie cuiva parbriz MRA pt VFR din 98-01 am eu impecabil la 50 e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 In weekendul 30 august - 01 septembrie incerc sa merg la festivalul Rockstadt Extreme Rasnov. Astfel va propun intalnirea VFRistilor la Rasnov in acel weekend. Pentru cazare am gasit doua locatii in care consider ca incapem cat mai multi: http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-rasnov/pensiunea_casa_saxonia-c63684.html http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-rasnov/complex_turistic_max_international-c58672.html Acum ca am propus locatia, perioada si cazarea, sa vedem cati doritori sunt. V Ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Acum, dupa vopsirea suportului pot sa zic ca sa sunt f multumit de modificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Salutare! Aveti careva MRA Vario windshield? Este ok? Ma refer la cel ca din link-ul de mai jos. http://www.ebay.de/itm/MRA-Vario-Touringscreen-Zub-fur-Honda-VFR-750-F-90-93-rauch-Touren-Scheibe-/400545146134?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5d4259e516 Eu am 193 inaltime si ma cam rupe vantul. Alte idei aveti? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 nvt / gabitzu: eu trebuie sa fug acu din localitate pan la intrunire, asa ca mi-am facut deja rezervare la pensiunea stefi rasnov, daca se face acolo pan la urma intrunirea, dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Salutare! Aveti careva MRA Vario windshield? Este ok? Ma refer la cel ca din link-ul de mai jos. http://www.ebay.de/itm/MRA-Vario-Touringscreen-Zub-fur-Honda-VFR-750-F-90-93-rauch-Touren-Scheibe-/400545146134?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5d4259e516 Eu am 193 inaltime si ma cam rupe vantul. Alte idei aveti? Multumesc! dupa cum vezi in poze eu am parbriz MRA Vario. Nu am mai mers insa cu un VFR cu parbriz stock de vreo 2ani deci imi este foarte greu sa le compar. Eu am 1.80 si cu MRA Vario tot ma loveste vantul in casca, dar asta probabil si pt ca am kit de superbike si am o pozitie mai ridicata. Eu zic insa ca merita upgrade-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 nvt / gabitzu: eu trebuie sa fug acu din localitate pan la intrunire, asa ca mi-am facut deja rezervare la pensiunea stefi rasnov, daca se face acolo pan la urma intrunirea, dati un semn Nu stiu sigur daca ajung weekendul ala la Rasnov, tine de mai multe la mine. In postul meu mai vechi era doar o propunere pentru intalnire si poate fi dezvoltata de cei care vor sa mearga acolo. Doar ca putini sunt doritori... Eu am cazare asigurata in Rasnov, in ultima zi ma pot decide daca ajung la festival sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Ma bag si eu la Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 am rezolvat surprinzator de repede cu vfr-ul....am gasit una in sighisoara din 90 ce-i drept dar f f bine intretinuta necrapata necazuta original tot pe ea , cu ghidon normal nu semighidoane din fabrica...adusa din germania ,cartea service originala , rulata in ro doar 200km inmatriculata......si bineinteles am cumparat-o, pretul fiind la feld e bun..... azi noapte la 12 am ajuns cu bine in c-ta am scos consum 4,5 % mers pana in 120 si chiar e un pic mai confortabla decat ntv650...cam cu 2-3 cm mai sus shaua , si avand ghidon normal pozitia e mult mai touring si comoda . fata de ntv e cu 2 clase peste . Poate ne vedem in C-ta prin decembrie - eu unul bag si iarna cu motorul. @styx - tu ai facut inversul la ceea ce am facut eu - eu am prelungit aripa spate sa nu-mi mai jegaresc geanta posterioara. Salutari din Melbourne tuturor, bucurativa de vremea calda si mergeti la intalniri pana nu vine frigul de aici si la voi . Regretele de dupa-s de prisos. Eu nu m-am dat la o parte sa fac sute de km pe zi sa aj din C-ta-n Apuseni pe ploi torentiale la intrunirea din Tara Motilor - s-acu mai port tricoul primit de acolo. Asa ca bateti asfaltul cat mai puteti si distractie faina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabiavva Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 pb. urgenta... am pana pe spate....ce tratatament ii bag?petic pe int sau snur? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 pb. urgenta... am pana pe spate....ce tratatament ii bag?petic pe int sau snur? ms Daca nu schimbi cauciucul, pune si snur si petec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Pana la urma cum ramane cu intrunirea? Facem si noi o treaba? Mai din timp sa ne putem aranja si cazarea. Pana acum ar fi asa: - Thunderbyte - Smok3 (maybe) - eu - S3RJ - NVS (maybe) - RobertD Cei din lista initiala ce faceti? 1. almostcyborg - Valentin 2. mr.magic - Marius 3. baricza - Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) Pana la urma cum ramane cu intrunirea? Facem si noi o treaba? Mai din timp sa ne putem aranja si cazarea. Pana acum ar fi asa: - Thunderbyte - Smok3 (maybe) - eu - S3RJ - NVS (maybe) - RobertD Cei din lista initiala ce faceti? 1. almostcyborg - Valentin 2. mr.magic - Marius 3. baricza - Adrian La mine ramane in continuare valabil, as prefera undeva in centrul tarii sa fie accesibil si fair fata de toti, cu precizarea ca pot ajunge maxim pana pe 7 sepembrie(pe 9 deja trebuie sa fiu in Belgia la munca). Eu as iesi si weekendul asta undeva, numai sa nu ne intalnim 2-3 ca nu are nici un rost asa. pb. urgenta... am pana pe spate....ce tratatament ii bag?petic pe int sau snur? ms Solutia rapida e snurul, tine fara probleme mii de km, eu chiar pot un kit de reparatii cu snur la mine si un spray sa bag aer ulterior. Daca vrei sa fii sigur ii poti baga ulterior petec, dar daca vrei sa iesi din rahat rapid snurul is the way to go. Editat August 26, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Pana la urma cum ramane cu intrunirea? Facem si noi o treaba? Mai din timp sa ne putem aranja si cazarea. Pana acum ar fi asa: - Thunderbyte - Smok3 (maybe) - eu - S3RJ - NVS (maybe) - RobertD Cei din lista initiala ce faceti? 1. almostcyborg - Valentin 2. mr.magic - Marius 3. baricza - Adrian Din pacate eu nu mai am cand sa vin in weekend-uri si din septembrie plec in DE ... In alta ordine de idei weekendul asta a fost ultimul in care am fost lipsit de datorii si ce m-am gandit eu sa fac sambata noaptea .. sa ies sa fac poze nocturne cu mobra Mai jos cateva din ele ... sa va delectati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 (editat) EU in principiu sunt pentru si inca astept gasirea pensiunii si stabilirea exacta a datei pt o comfirmare, poate se stabileste ceva dupa data de 06 sept. ca sunt in COncediu PS: este posibil daca ajung de fapt daca am liber sa mai aduc un prieten cu Vtec`ul Editat August 26, 2013 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 de venit vin si eu, depinde de weekend si de cash flow (in fiecare vineri aflu daca lucrez in weekend). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Din pacate eu nu mai am cand sa vin in weekend-uri si din septembrie plec in DE ... In alta ordine de idei weekendul asta a fost ultimul in care am fost lipsit de datorii si ce m-am gandit eu sa fac sambata noaptea .. sa ies sa fac poze nocturne cu mobra Mai jos cateva din ele ... sa va delectati sweeeeeet !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabiavva Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 merci baieti! am un kit de pana si am sa incerc cu snur tare fotografiile mr.magic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 (editat) Pe topicul de NTV spuneai ca il vinzi din cauza unor probleme cu piciorul. Sa-nteleg ca de fapt il vindeai ca sa-ti achizitionezi un VFR? Cu cat ai dat NTV ul? (daca nu sunt indiscret)? corect, fiindca pe ntv dupa operatie inca nu puteam sa stau si ma durea rau genunchiul fiind foarte flexat ca si pozitie.....surprinzator, pe vfr pot sta . nu e mare diferenta,,dar e mai confortatibila, mai ales ghidonului tip bara nu semighidon si shaua un pic mai inalta . ca si precizare, n-am mers atata pe motor,de la sighisoara pana la cta , alt prieten a mers pe el calare ,personal am facut cu el doar 50km. abia la anu urmeaza mai multi. as fi vrut de la anu doar sa iau altceva dar...la 3 zile dupa ce am vandut ntv-ul m-am suit pe un vfr si...voila...n-am mai avut rabdare Editat August 28, 2013 de Mihai Florea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Deci cine vine week-end-ul asta la Rasnov pana la urma? Eu intentionez sa merg si saptamana viitoare la intrunirea moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate