Disturber Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Pai fa si tu calculul cam cat la % iti consuma si inmulteste cu cati km sunt din Romania pana in Franta si inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 oare cata benzina consuma aproximativ un vfr de 750cm pina in franta ? Asta mi se pare o intrebare cel putin ciudata...... Cu acelasi VFR de 750 am obtinut consumuri intre 4,3% si 13% , totul depinde de stilul de mers, de drum, de vreme, de bagaje, etc. Eu atunci cand planific un drum imi iau in calcul un consum de 6% pt ca stiu ca este acoperitor pentru stilul meu de mers. Pe langa consumul mediu cheltuielile de drum depind mult si de alti factori precum: pretul benzinei care difera de la tara la tara si de la pompa la pompa, traseul ales care poate fi mai lung sau mai scurt, cu taxe sau fara etc. Daca vrei un calcul aproximativ si rapid poti sa folosesti un site precum viamichelin.com si intr-un timp f scurt vezi cam cat te-ar costa calatoria. Deobicei rezultatul este mai mare decat cel real pt ca ei iau un calcul un consum mediu maricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 (editat) La multi ani tuturor vfr-istilor, sa aveti un 2013 cu foarte multi kilometrii impreuna cu motocicletele voastre si fara evenimente rutiere. :CBCGW: :CBCGW: . Petrecere frumoasa la trecerea intre ani Editat Decembrie 31, 2012 de a_diaconu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costivfr Postat Decembrie 31, 2012 Share Postat Decembrie 31, 2012 La multi ani 2013 fani VFR si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 La multi ani vfr-istilor, un an nou plin cu zeci de mii de km fara incidente ! edit: In vederea noului an, are cineva furca USD/R1 USD pe VFR 4th gen ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyt6703 Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 La multi ani tuturor vfr-istilor,un an plin de bucurii si multi km fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Ianuarie 1, 2013 Share Postat Ianuarie 1, 2013 Salut, mi-a ramas un parbriz stock de VFR VTEC 800, e cam matuit dar e ok, il dau gratis. 0755 085 697 Mihai La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Azi am profitat de vremea frumoasa si am facut o tura de vreo 80 km. Prima tura pe 2013 Motocicleta merge impecabil si ne-ntelegem foarte bine. Sunt incantat de alegerea facuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 oho ce vremuri cand te apuca motociclismul si nu te poti abtine, o sa-ti placa mai mult la vara. o sa fii incantat si mai mult. te-ai riscat sa iesi pe vremea asta frigul musca din piele dar lasa ca vine ea vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Chiar nu am putut rezista. Eu am motocicleta lasata la socrii in Pascani, Iasi. Am facut sarbatorile in Bucovina si azi nu am mai rezistat sa nu fac o tura, mai ales ca duminica plec si o mai vad la sfarsitul lu' februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Salut, mi-a ramas un parbriz stock de VFR VTEC 800, e cam matuit dar e ok, il dau gratis.0755 085 697 Mihai La multi ani! Pentru cine il ia, daca e matuit, se poate polisha si apoi imbraca in folie fumurie de la baietii care "tuneaza" masini, dar dinaia de stopuri, nu de geamuri. Eu asa am facut cu al meu si pare sa tina figura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Chiar nu am putut rezista.Eu am motocicleta lasata la socrii in Pascani, Iasi. Am facut sarbatorile in Bucovina si azi nu am mai rezistat sa nu fac o tura, mai ales ca duminica plec si o mai vad la sfarsitul lu' februarie. Asta e euforia inceputului. O sa-ti treaca dupa un timp. La mine a tinut cativa ani. Grija mare la asfalt, din proprie exp iti pot spune ca o data ce a dat umbra, te poti trezi oricand pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Nu o mai scot pana la primavara. Maine intra la dezmembrat pt vopsire, o sa o fac galbena toata. Pentru jante ce recomandati vopsea la pistol sau electrostatic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 daca ai posibilitatea sa o faci electrostatic nici nu exista comparatie intre cele doua procedee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 Am vazut ca ar costa in jur de 300 lei ambele jante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyt6703 Postat Ianuarie 3, 2013 Share Postat Ianuarie 3, 2013 eu le-am cromat. se vad super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 eu le-am cromat. se vad super. De unde esti? Daca esti din Bucuresti, poate vii la o intalnire sa vedem si noi cum este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costivfr Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Cat a costat? Si unde se pot face? Am vazut una la vanzare pe okazii, arata super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Attila_the_Hun Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Salutare tuturor! Din sezonul viitor ma gandesc sa o schimb pe actuala suzy pe altceva mai mare si mai de...toate (drum lung, oras, fun, bagaje etc..) Ma gandesc la un VFR800 de dupa 2002 sau poate dupa 2006, ca am inteles ca atunci i-au mai facut ceva imbunatatiri la V-tec. Am vazut destul de putine pe la noi, si destul de putine in general de vanzare ( o fi ca sunt bune si le tine lumea mult si bine?) In parerea voastra subiectiva, cum e sa traiesti cu VFR? - Cum se comporta in oras si in aglomeratie, gropi etc..? - e bun de motor de toate zilele? Greutatea este mai mare ca la restu optiunilor mele, la peste 230kg "umed" nu e cam greu de manevrat? + consum mai mare - pe drum lung si ture nu intreb ca e evident - Probleme "celebre" la acest model sunt? - costurile de intretinere / mentenanta - stiu ca e putin mai premium decat un Suzuki asemanator. Oscilez intre Fazer600, si VFR800 si poate GSR600. Daca e cineva care o condus sau a detinut cateva din cele enumerate, o parere m-ar ajuta mult. Mersi de sfaturi si poate in curand voi fi membrul grupului vostru cu drepturi depline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyt6703 Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Sunt din PLOIESTI. Aia de pe okazii este a mea.Nu stiu acum cat costa,eu le-am facut acum trei ani si m-au dus 100 euro.Nu cred ca este mult deoarece s-au mentinut foarte bine dupa atatea spalaturi si cauciucuri schimbate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costivfr Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Multam colegu....face banu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 Asa arata motocicleta mea de astazi. Urmeaza vopsirea carenelor pana-n primavara iar dupa ce o aduc in Bucuresti vopsirea jantelor negru lucios electrostatic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 operatiunea asta urmeaza sa o fac si eu mai putin cu adusul la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate