Marc87 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Daca ai probleme, am unul in plus ... ti-l dau moca, numa sa iti platesti transportul. Multumesc fain colegu! O sa incerc pe week sa fac manevra, daca o dau in bara te anunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 scuze de spam, dar se vinde: /index.php?/topic/714520-vfr-750-rc36-cu-furca-usd-yamaha-r1-echipament/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iiccee Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Salut, unde gasesc un capac motor dreapta pentru ambreiaj pentru un vtec? Va rog daca stiti. Dau beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Am la vanzare un set de prindere pentru topcase pentru VFR 800 FI, probabil merge si pe alte modele. 200 RON Poze: /index.php?/topic/714494-curatenie-de-vara-diverse-accesorii-unelte-piese-vfr-si-zx9/?p=3780904 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Salutare. Am facut un drum de 2500 km cu o medie de 500 km pe zi pe un vfr vtec din 2003 si as vrea sa intreb ce solutie as avea sa nu ma mai bata atat de tare vantul pe autostrada. Care ar fi modelul de deflector de vant ideal pe care as putea sa-l instalez pe barbriz cand merg la drumurile lungi? Sau exista cineva care confecționeaza asa ceva? Merci P.S. In rest motorul s-a comportat exemplar, nu am nimic de reprosat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 SALUT. am nevoie de o toba STOCK de vfr 750 din 94. multumesc. PM va rog daca aveti . respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Salutare. Am facut un drum de 2500 km cu o medie de 500 km pe zi pe un vfr vtec din 2003 si as vrea sa intreb ce solutie as avea sa nu ma mai bata atat de tare vantul pe autostrada. Care ar fi modelul de deflector de vant ideal pe care as putea sa-l instalez pe barbriz cand merg la drumurile lungi? Sau exista cineva care confecționeaza asa ceva? Merci P.S. In rest motorul s-a comportat exemplar, nu am nimic de reprosat. Nu stiu daca este un parbriz suficient de bun sa te fereasca de vant la peste 130. Pana la 120, al meu, face fata dar peste, trebuie sa ma aplec usor in fata. Al meu este un vario touring dar cu partea mobila facuta/largita de Dl. Harea din Bucuresti. Eu unul, pt ca pe autostrada ma plictisesc si era sa adorm de cateva ori pe mobra (ascult/ma uit la videoclip-uri pe youtube cu sunet de VFR cand vreau sa adorm mai repede), prefer drumurile normale unde merg in medie cu 110 si consumul este f. bun (pana-n 5 l/100km) - plus ca-i more fun. Autostrada o folosesc ca ultima instanta cand trebuie sa ajung repede in Buc sau alte destinatii in tara. Incearca sa vorbestoi cu /index.php?/user/8769-bogdan-harea/ . Cred ca face si parbrize custom printre cutiile laterale. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Salutare. Am facut un drum de 2500 km cu o medie de 500 km pe zi pe un vfr vtec din 2003 si as vrea sa intreb ce solutie as avea sa nu ma mai bata atat de tare vantul pe autostrada. Care ar fi modelul de deflector de vant ideal pe care as putea sa-l instalez pe barbriz cand merg la drumurile lungi? Sau exista cineva care confecționeaza asa ceva? Merci P.S. In rest motorul s-a comportat exemplar, nu am nimic de reprosat. Depinde si de inaltimea ta si de pozitia pe motocicleta. Am schimbat pe cele 2 VFR-uri, in afara de parbrizul de fabrica, urmatoarele: Givi Touring (identic cu Kappa), parbriz OEM Touring Double Bubble, MRA Vario (cel cu deflector), Puig Double Bubble si Zero Gravity Sport Touring. Dintre astea ultimul e cel mai OK (dar si mai mare), urmeaza cel OEM Touring. Parbrizele Givi si MRA imi dadeau turbulente fix in barbie. (Am 1.83 si pozitia mea e putin aplecata, nu-mi place sa stau pe rezervor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Ok. Eu am 182 deci cam acelasi lucru ca si la tine asa ca daca are cineva de vanzare un parbriz zero gravity sport touring de vanzare pt vfr v tec as dori sa-l cumpar. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 http://thebikeshed.cc/bikes/alis-vfr750-gambler/ Interesanta transformare a unui vfr, baza e un RC36 I. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boicustefan Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 http://thebikeshed.cc/bikes/alis-vfr750-gambler/ Interesanta transformare a unui vfr, baza e un RC36 I. ffff tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 salut. care aveti idee de unde fac rost de un senzor de kilometraj pt honda vfr 750 din 96 va rog sa-mi dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boicustefan Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 salut. care aveti idee de unde fac rost de un senzor de kilometraj pt honda vfr 750 din 96 va rog sa-mi dati un semn. http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sensor+mileage+honda+vfr&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsensor+mileage+honda+vfr+750&_nkw=sensor+mileage+honda+vfr+750&_sacat=0 poti cauta pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 salut. care aveti idee de unde fac rost de un senzor de kilometraj pt honda vfr 750 din 96 va rog sa-mi dati un semn. Tocmai l-am dat jos pe al meu(am bord aftermarket si statea degeaba), problema e ca nu-s sigur daca e in stare buna. Daca il vrei e al tau cu conditia sa platesti transportul (sunt in Belgia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Vand urmatoarele:Suporti cutii laterale VFR 800 VTEC Givi PL166 Monokey 400 leiCutii laterale originale Givi E21 monokey. 400 leiTop case original Givi B33NMK Monokey. 300 leiSuport topcase original Givi monokey. 400 lei Trimit si prin curier 0761333491 Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boicustefan Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 /index.php?/topic/714809-honda-vfr-750-rc36-92/ tura asta chiar ma despart de ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w33bb0 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 In urma unei vizite la Honda am aflat ca instalatia electrica de pe mobra mea a suferit niste interventii din partea fostului proprietar... nu foarte ortodoxe. A taiat, a lipit, a izolat, a facut pe ma-sa si pe ta-su mare. Nu-mi face cine-stie-ce probleme, da' nu dorm eu linistit cand o stiu asa. Drept urmare, daca are cineva cunostinta de vreuna pe la dezmembrari, dati-mi de stire va rog. E vorba de VFR800 VTEC din 2003, model fara ABS. Cu multumiri anticipate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Este una la dezmembrat din tm. O gasesti pe olx si tocmai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w33bb0 Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 (editat) Multumesc, i-am dat deja mesaj pe OLX -- later edit -- De la el am cumparat saua care acum e modificata pentru touring. Vanzator ok, desi a raspuns un pic mai greu la telefon Editat Iulie 9, 2014 de w33bb0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Cumpar toba stock pentru vfr 800 vtec. Daca stiti ceva, astept un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Am eu una stock. Nu-i de vanzare dar daca ai nevoie sa treci RAR/ITP, ti-o pot imprumuta. Mie mi-a venit mobra montata cu Laser si am primit si originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Am eu una stock. Nu-i de vanzare dar daca ai nevoie sa treci RAR/ITP, ti-o pot imprumuta. Mie mi-a venit mobra montata cu Laser si am primit si originala. Multumesc dar am nevoie sa cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Atunci, cu caldura recomand ebay-ul, my best friend cand fu vorba de luat cate ceva pt mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Salut, Doresc sa cumpar niste mansoane de ghidon pentru un VFR 750 RC36 II. Ale mele sunt coapte de vreme, sunt moi si nu am feeling bun pe ghidon. Are cineva de vanzare? Eventual ceva recomandari aftermarket? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate