Vallach Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) Inca un conservar (cuvant urat) :http://www.stiridecluj.ro/social/accident-rutier-in-gheorgheni-un-motociclist-a-ajuns-in-spital-din-cauza-unui-sofer-neatent Multa sanatate riderului! Zona aceea este dezastru, accidentele usoare sunt la ordinea zilei -> harta Cand trec pe acolo, fie ca sunt cu motorul sau cu masina evit banda 1 si reduc pe cat posibil viteza, iar ca pieton nu o data era sa fiu calcat pe trecere (planul indepartat din imagine) desi masinile aveau rosu la semafor. EDIT: am observat o activitate mai mare a Politiei Rutiere Cluj, de regula absenta, in ultimele zile -> articol Sunt convins ca s-ar circula mult mai in siguranta prin oras daca Politia si-ar face treaba si nu s-ar rezuma la recomandari de condus preventiv pentru motociclisti Editat Aprilie 17, 2015 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tca86 Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 Zona aceea este dezastru, accidentele usoare sunt la ordinea zilei -> harta Cand trec pe acolo, fie ca sunt cu motorul sau cu masina evit banda 1 si reduc pe cat posibil viteza, iar ca pieton nu o data era sa fiu calcat pe trecere (planul indepartat din imagine) desi masinile aveau rosu la semafor. EDIT: am observat o activitate mai mare a Politiei Rutiere Cluj, de regula absenta, in ultimele zile -> articol Sunt convins ca s-ar circula mult mai in siguranta prin oras daca Politia si-ar face treaba si nu s-ar rezuma la recomandari de condus preventiv pentru motociclisti Atat trecerea aceea de pietoni cat si cea de la Iulius sunt periculoase.Cel putin la trecerea de pietoni de la Iulius se intampla frecvent accidente mai mult sau mai putin grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 (editat) Acum 30 min pe Memo, Bandit vs Octavia. Editat Mai 22, 2015 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 (editat) Acum 10 min am trecut pe memo,erau pe autobuz si putin mai spre manastur de unde e statia normala(acuma e desfiintata),a fost ceva incident sau accident,era o ambulanta si o masina de politie acolo,era o motocicleta,nu am apucat sa vad ce era sau numar,era un naked,pus pe cric,geaca si casca motociclistului erau pe jos langa motor...el probabil era in ambulanta,nu am apucat sa vad prea multe din mers dar daca stie cineva ceva poate posteaza aici... Edit.Vad ca am postat in acelasi timp,despre asta vorbeam... Editat Mai 22, 2015 de Ilea Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tca86 Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 http://citynews.ro/eveniment/accident-stupid-centrul-clujului-un-motociclist-aflat-pe-contrasens-fost-lovit-de-o-masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Am vb cu el acuma si e ok, a vrut ala cu skoda sa intre pe o straduta si nu l-o vazt. El e bine doar ca e suparat .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 criminal clujul cu toate aceste strazi in lucru si traficul aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 (editat) Dar de asta,ce spuneti? Nu stiu ce sa zic,dar mi se pare ca putea fi evitat accidentul din partea motociclistului...cel putin mie mi se pare din filmulet ca are reactie intarziata,mai ales ca nu pare sa aiba viteza mare si masina s-a vazut din timp acolo,nu i-a chiar iesit brusc in fata...poate fiind in locul lui e altceva,dar din fata ecranului,pare ca a reactionat tarziu cu frana,parca ar fi mizat pe faptul ca masina o sa treaca si nu trebuie sa franeze ... Editat Mai 26, 2015 de Ilea Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Dar de asta,ce spuneti? Dar de asta ce zici? /index.php?/topic/726898-arad-16052015/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtr 1000 Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Nu stiu ce sa zic,dar mi se pare ca putea fi evitat accidentul din partea motociclistului...cel putin mie mi se pare din filmulet ca are reactie intarziata,mai ales ca nu pare sa aiba viteza mare si masina s-a vazut din timp acolo,nu i-a chiar iesit brusc in fata...poate fiind in locul lui e altceva,dar din fata ecranului,pare ca a reactionat tarziu cu frana,parca ar fi mizat pe faptul ca masina o sa treaca si nu trebuie sa franeze ... Exact la asta ma gande-am si eu : masina era in intersectie deja iar motocicleta la 75-100 m . Daca nu se oprea (probabil constientizat de campaniile motociclistilor ca exista in trafic) putea trece masina linistita. Motociclistul cam adormit, a reactionat tardiv si incorect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 Un conservar care probabil considera oglinzile ca accesorii inutile + ploaie + depasire coloana la distanta mica => Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 (editat) Lucrez pe Republicii in apropiere de Palatul Copiilor. Este un motociclist pe un KTM enduro/cross 2T care in mod regulat urca pe aici pe o roata - in toiul zilei, vin masini pe contrasens inspre jos. Are cauciucuri enduro, sunt curios cum face el o oprire de urgenta pe asfalt. Sper sa nu citim despre el in acest topic in curand ... Din pacate din cauza acestor "viteji", multi oamenii de rand (de ex. colegii de servici) categorizeaza intregul motociclism ca si nebunie. Editat Mai 29, 2015 de David Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mos bear Postat Mai 29, 2015 Share Postat Mai 29, 2015 Ma ....asa ar trebui sa inceapa orice topic ....,, pentru a nu risca sa intinez cu balacareala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Iunie 2, 2015 Share Postat Iunie 2, 2015 . Acum 10 minute am trecut prin sensul giratoriu din floresti , era accidentat un gsxr cred , motociclistul era deja in smurd . Nu am putut sa opreac sa vad ce si cum . Stie careva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Iunie 3, 2015 Share Postat Iunie 3, 2015 /index.php?/topic/727407-cluj-napoca-27052015-accident-usor/ Ai ratat discutia ..... Mno,nu-i bai,o recupereaza acum,daca ia-i dat si tu linkul! Multumesc de link. Intr-adevar nu am observat discutia, am citit doar in sectiunea regionala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 Tocmai am auzit de un accident in fata la Autoworld (Calea Floresti). Rider-ul luat cu ambulanta, trafic blocat.. tot tacamul. Pare sa fie vorba de o motocicleta sport, posibil un GSX-R. Daca are cineva mai multe informatii.. Sper ca e in regula colegul, sincer, la cum se conduce in oras ma mir ca nu sunt mai multe evenimente neplacute in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 Azi o fost Zdrobit unu si in Cipariu, Cica era si o balta de sange cat o minge de fotbal. Maxiscuter.... cam flenduri Pulitie Smurd Criminalistica.... All Inclus ca de craciun la 5 stele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 3, 2015 Share Postat Iulie 3, 2015 asta o fi? http://www.stiridecluj.ro/social/accident-pe-bulevardul-nicolae-titulescu-un-sofer-grabit-a-lovit-un-scuter-si-alte-doua-masini-foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 din nou Floresti , din nou NEACORDARE DE PRIORITATE : http://ziarulclujean.ro/accident-grav-de-motocicleta-in-floresti-vinovatul-un-sofer-aerian/# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BabyDihor Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 din nou Floresti , din nou NEACORDARE DE PRIORITATE : http://ziarulclujean.ro/accident-grav-de-motocicleta-in-floresti-vinovatul-un-sofer-aerian/# Doamne fereste insanatosire grabnica le doresc ! De cate ori era sa o patesc si eu prin Floresti nu pot numara pe toate degetele care le am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 din pacate,s-a format o coloana mare.sa se faca bine cat de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Accident urît în piata abator,in urma cu aproximativ o ora...gsxr vs audi. Motorul a zburat peste gard in curte la Lukoil...motociclistul,luat cu ambulanta. Sper sa fie ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Accident urît în piata abator,in urma cu aproximativ o ora...gsxr vs audi. Motorul a zburat peste gard in curte la Lukoil...motociclistul,luat cu ambulanta. Sper sa fie ok! http://ziarulclujean.ro/imagini-accident-de-motocicleta-in-piata-abator-bikerul-care-a-imprumutat-motorul-a-fost-aruncat-zeci-de-metri-pe-gardul-benzinariei-lukoil/# din nou NEACORDARE DE PRIORITATE din partea conservarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cervo Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 http://ziarulclujean.ro/imagini-accident-de-motocicleta-in-piata-abator-bikerul-care-a-imprumutat-motorul-a-fost-aruncat-zeci-de-metri-pe-gardul-benzinariei-lukoil/# din nou NEACORDARE DE PRIORITATE din partea conservarului Imi pare rau pt el, dar dupa cum se vede si-a cautat-o cu lumanarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 s-a deschis topic la sectiunea accidente: /index.php?/topic/729313-accident-cluj/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate