bogdan_harea Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) Mai degraba este doar afisajul pt ca sunt prea multe fire. Cele care se leaga la turomeru si vitezometru electronic au doar 4 fire. Editat Ianuarie 10, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Nu mai are nimic in kit, de fapt nici nu este un kit. Baiatul e de la mine din oras si vrea 50 lei pe el, am crezut ca e un chilipir dar se pare nu e chiar asa. Multumesc de ajutor! Gipro nu prea imi permit momentan. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Bogdan, cred ca ai dreptate, s-ar putea sa fie doar afisajul. Desi ala ar trebui sa aiba cel putin 9-10 fire, nu-mi dau seama din poza cate are. Oricum, face cam 5-10 lei daca e asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Vreau sa va intreb , ce ati face voi maine daca prognoza ar arata asa ? Meteogram, neste 48 timer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 ce ne mai iubesti tu pe noi.........poate, poate...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 ce ne mai iubesti tu pe noi.........poate, poate...... Pentru ca v-am prezentat prognoza meteo , va prezint si prognoza de arta culinara moderna : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Vreau sa va intreb , ce ati face voi maine daca prognoza ar arata asa ? Meteogram, neste 48 timer eu as sta acasa. asfaltul este foarte alunecos daca este putin ud. sau te-ai gandit tu ca pana faca 1000km sa te apuci de schimbat si carenele daca tot ai inceput bine cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) Eu as emigra in tara unde duminicii i se spune sondag,kit ca acolo iarna e iarna... Editat Ianuarie 10, 2014 de transilvania72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Eu as emigra in tara unde duminicii i se spune sondag,kit ca acolo iarna e iarna... da da....asta incerc si eu . sper sa-mi si iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Vreau sa va intreb , ce ati face voi maine daca prognoza ar arata asa ? Meteogram, neste 48 timer asta cu urlati-ul e aproape de mine si m-as baga la o tura scurta ma bucur sa mai vad vstromisti care nu lasa mobrele la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Salut, Poate va intereseaza - mai demult am cautat de nebun. manusi incalzite cu goretex. cred ca se poate adapta si o alimentare la bricheta daca acumulatorii lasa de dorit. /index.php?/topic/706337-vand-manusi-cu-incalzire/ stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 cel mai ieftin extractor de rulmenti pentru roti. un conexpand de 18 ...3-7lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 cel mai ieftin extractor de rulmenti pentru roti. un conexpand de 18 ...3-7lei Foarte tare si simplu si elegant. Eu i-am schimbat doar prin metoda sovietica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 pana si suzuki recomanda metoda sovietica..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 mda....2014 speram totusi la un ambreiaj fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 aia e o sectiune printr-un motor de la miarul vechi. mana concurentei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 conexpandul a fost alternativa la scula asta : http://www.rockymountainatvmc.com/p/989/20342/Tusk-Bearing-Remover aia e o sectiune printr-un motor de la miarul vechi. mana concurentei. cu parere de rau....cel care a pus filmuletul e chiar nenea ala din UK care repara oalele de ambreiaj . deci nu stiu daca ala are ceva de castigat din asta. lui chiar o sa-i placa probabil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) si unde a gasil el, asa, un motor de vstrom nou sectionat ca pentru expozitie, cu care sa se joace cum vrea el? ca vreau si eu unul. Editat Ianuarie 11, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) probabil Suzuki l-a expus pe undeva chestia nasoala e ca deja proaspeți posesori de dl 1000 2014 au sesizat problema http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,11745.msg187163.html#msg187163 nu ma bucura deloc treaba asta. ma gandeam ca au gasit o solutie si eventual sa se potriveasca si la vechiul model. decat sa repar oala trocariciului meu ...preferam sa iau o oala de la modelul 2014 si gata Editat Ianuarie 11, 2014 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Este evident ambreiajul noului vstrom, cu parghiile alea pt. "self servo". Ce face el cu degetul acolo, ne arata jocul arcurilor, e aiurea...nu este sursa zgomotului...arcurile(faza 2 si 3) trebuie sa aiba joc. Uite ce spune chiar el: The springs I could get to rattled like this. This is not a fault. IT IS HOW THE SPINGS ARE MEANT TO BE. They go tight when the engine is loaded. Later edit - forgot to say. The new bike is absolutely fantastic. Suzuki deserve every praise for bringing this machine to market. Worth every penny. Editat Ianuarie 11, 2014 de sorin 666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 daca nu sunt chiar tampiti de tot, cand or sa termine stocul de oale vechi si zgomotaose poate o sa le puna pe alea noi refacute. zic si io. daca au luat-o si astia pe urma benveului e naspa. bine macar ca nu riscam sa ne rupem ceva, cel mult se aude cloncanitul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Am studiat problema ambreiajului, l-am modificat, il voi monta saptamana viitoare si va informez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Este evident ambreiajul noului vstrom, cu parghiile alea pt. "self servo". Ce face el cu degetul acolo, ne arata jocul arcurilor, e aiurea...nu este sursa zgomotului...arcurile(faza 2 si 3) trebuie sa aiba joc. Uite ce spune chiar el: The springs I could get to rattled like this. This is not a fault. IT IS HOW THE SPINGS ARE MEANT TO BE. They go tight when the engine is loaded. Later edit - forgot to say. The new bike is absolutely fantastic. Suzuki deserve every praise for bringing this machine to market. Worth every penny. ai dreptate, acum m-am uitat cu atentie, ala chiar misca de arcuri. deci am dreptate. e mana concurentei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Stoc de cosuri "zgomotoase" vs cosuri silentioase nu exista...este o greseala de proiectare care sper sa fie remediata la 2014. Daca nu, reparam...e simplu, fara risc si definitiv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) de acord ca afost gresit proiectat, dar daca e la fel cu cel nou probabil nu au avut un numar fix de bucati cate miare vechi atatea oale. sper doar sa nu fie la fel si sa le foloseasca pana la epuizare si la noul model dupa care sa le puna pe cele proiectate corect Editat Ianuarie 11, 2014 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate