Robyb Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 @ivanp, la PaulMoto am gasit, el le aduce de la Autonet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 @ivanp, la PaulMoto am gasit, el le aduce de la Autonet. merci. le-am gasit - sunt alea de la allballs. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Unde? Si ce cuprinde acel set (pt un telescop) - 2 cuzineti, simering ulei si siguranta simering ulei? OEM? merci, paul » Post actualizat in 03 Mar 2015 15:24 Am gasit - sunt de la AllBalls si kitul contine 4 cuzineti, 2 sigurante de deasupra de simeringul de ulei, cateva saibe (astea cred ca includ cele de la surubul din capatul de jos telescop) si 2 o-ringuri de la capac telescop. principalele piese raman cuzinetii - de restul chiar nu ai nevoie de schimbare nici dupa 5-6 desfaceri complete de telescop. mai ramane de vazut daca sunt diferente de calitate intre cuzinetii OEM si cei de la allballs. "Allballs" zice ca rezista mai bine decat cei OEM: http://www.allballsracing.com/media/productshowcase/F_POP_FORKBUSH.jpg Numai bine, Paul o mica precizare: cand desfaci complet o furca e obligatoriu sa schimbi semeringul de ulei pentru ca atunci cand fortezi scoaterea lui, se deterioreaza. iar cu ulei nou , deci cu presiune mai mare fata de zeama dinainte exista un risc destul de mare sa curga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 dar daca s-au dus cuzinetii, oare semeringurile de praf nu sunt copate, nu ar trebui si alea schimbate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 De unde pot cumpara si eu o baterie agm pt dl1000 din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin 666 Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 De unde pot cumpara si eu o baterie agm pt dl1000 din bucuresti? http://consumabile.bepagroup.ro/acumulatori/yuasa/yuasa-yuasa-ytx14-bs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kr3at0r Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Am si eu nevoie de un semnalizator stanga fata. Stiti cumva ee unde pot cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Am si eu nevoie de un semnalizator stanga fata. Stiti cumva ee unde pot cumpara? partea flexibila dintre carcasa si carena este intreaga sau s-a rupt? daca da - cumpara JMT (sunt mai ieftine) si refolosesti bratul tau (alea de la JMT sunt prea flexibile si atarna trist). daca nu - iti recomand sa cumperi OEM noi sau second de pe la colegi. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Am inceput discutiile pentru V-Stromania 2015. Sunt pe forumul nostru si vor ramane acolo ca sa nu fie nevoie sa urmaresc 3 platforme de discutie pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Roger sefu!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 mai avem vreo reducere pe anvelopemoto.eu ? stiu ca avea fabio o smecherie dar mai era ceva si pe http://www.vstromania.ro/parteneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 partea flexibila dintre carcasa si carena este intreaga sau s-a rupt? daca da - cumpara JMT (sunt mai ieftine) si refolosesti bratul tau (alea de la JMT sunt prea flexibile si atarna trist). daca nu - iti recomand sa cumperi OEM noi sau second de pe la colegi. numai bine, paul MI-a ramas doar geamul cum ar veni. Toata carcasa de plastic din spatele geamului si partea flexibila trebuie schimbate. Deci probabil ca oem. Multumesc mult » Post actualizat in 05 Mar 2015 16:34 partea flexibila dintre carcasa si carena este intreaga sau s-a rupt? daca da - cumpara JMT (sunt mai ieftine) si refolosesti bratul tau (alea de la JMT sunt prea flexibile si atarna trist). daca nu - iti recomand sa cumperi OEM noi sau second de pe la colegi. numai bine, paul MI-a ramas doar geamul cum ar veni. Toata carcasa de plastic din spatele geamului si partea flexibila trebuie schimbate. Deci probabil ca oem. Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 La romimoto oem 135 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 mai avem vreo reducere pe anvelopemoto.eu ? stiu ca avea fabio o smecherie dar mai era ceva si pe http://www.vstromania.ro/parteneri il suni pe fabio si il intrebi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 il suni pe fabio si il intrebi! n-am numarul lui ma gandeam ca nu te-ai mai intors de la paris ca pe feisbuc numai poze din calatorii vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Vstromisti-lor am vazut anuntul oficial ca vine intalnirea Iubim 2 Roti a celor de la freeriders in mai. Mie personal mi-ar placea sa ne strangem cat mai multi cu vstromuri si sa mergem asa...gasca mare a vstromistilor la parada. Ba mai mult ma gandeam chiar si sa ne personalizam niste tricouri cu vstrom./vstromania & iubim doua roti. Bineinteles daca sunteti de acord voi/voi administratorii vstromania si cei de la freeriders. Eu unul ma simt tare mandru cand ma salut cu vstromistii pe strada. Astept parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Vstromisti-lor am vazut anuntul oficial ca vine intalnirea Iubim 2 Roti a celor de la freeriders in mai. Mie personal mi-ar placea sa ne strangem cat mai multi cu vstromuri si sa mergem asa...gasca mare a vstromistilor la parada. Ba mai mult ma gandeam chiar si sa ne personalizam niste tricouri cu vstrom./vstromania & iubim doua roti. Bineinteles daca sunteti de acord voi/voi administratorii vstromania si cei de la freeriders. Eu unul ma simt tare mandru cand ma salut cu vstromistii pe strada. Astept parerile voastre. Salut idea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 nu-i zuzuki dar poate isi cauta cineva job de vara ... http://riderwanted.harley-davidson.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 de unde cumpar 1 disc de frana fata ? preferabil SH dar bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 de unde cumpar 1 disc de frana fata ? preferabil SH dar bun )) am eu 3. unul se misca in bucsi dar trebuie sa le gasesc (mi-am pus adaptori de etrieri cu 4 pistonase si am vrut discuri noi). poti chiar sa iti alegi ca vad ca esti din TM. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 lasa-mi un nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Salutare, A testat cineva lanturile EK? diferente semnificative intre SRX, MVXZ, ZZZ. Cu sau fara ZST? Mi-a cam ajuns de DID ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 am probat eu. mi se par sub DID. mult. si e o concluzie trasa dupa ce am vazut destul de multe rk. aratau deplorabil dupa numai 20000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 am probat eu. mi se par sub DID. mult. si e o concluzie trasa dupa ce am vazut destul de multe rk. aratau deplorabil dupa numai 20000km. ai vrut sa zici EK si e de la taste? (de RK am citit destul de mult ca-s proaste dar de EK am citit de bine). numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate