Sergiu_Q Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 cam liniste pe topicul asta . toata lumea e plecata cu motoretele ..deci e bine. a cam venit sorocul lantului meu se pare de fapt lantul se prezinta bine dar foia arata intr-un mare fel. acum 2 saptamani ma intorceam dupa o tura de pe Rucar-Bran si am constat ca s-a cam blegit lantul. l-am intins dar nu m-am uitat prea mult la foaie. cand am dat s-o plimb prin garaj am auzit un pocnet finut. se pare ca lantul ramane agatat in foaie putin . voua cum vi se pare foia asta . eu zic ca e uzata binisor.dar fata de cea veche asta arata chiar bine dar aia nu a agatat lantul niciodata...deci de ce mama masii asta agata ? » Post actualizat in 24 Oct 2015 19:56i-am făcut si un filmuleț . n-am verificat încă pinionul. poate are vreun dinte rupt si trage lanțul nefiresc. oricum le schimb pe toate dar ma seaca faza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flanker Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Ce sa faci dom-le asa-i cu miarele astea, papa lanturi, pinioane, un 650 nu ar face asa ceva, din bun simt . Io zic sa schimbi tot kitul, iesi mai bine la bani. Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dintica1977 Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 CHEILE DOBROGEI » Post actualizat in 26 Oct 2015 08:35PUTIN DE DUMINICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Pff,ce drum frumos tata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Sefu', lantul ala e prastie, are zale blocate si e intins neuniform de aia se aude asa. Tu l-ai intins cumva, undeva,dar in alta zona a lui e probabil si mai intins si tacane. Trebuie sa schimbi tot kit-ul. Obligatoriu. Daca nu vrei sa pocnesti rulmentul de la pinion cam liniste pe topicul asta . toata lumea e plecata cu motoretele ..deci e bine. a cam venit sorocul lantului meu se pare de fapt lantul se prezinta bine dar foia arata intr-un mare fel. acum 2 saptamani ma intorceam dupa o tura de pe Rucar-Bran si am constat ca s-a cam blegit lantul. l-am intins dar nu m-am uitat prea mult la foaie. cand am dat s-o plimb prin garaj am auzit un pocnet finut. se pare ca lantul ramane agatat in foaie putin . voua cum vi se pare foia asta . eu zic ca e uzata binisor.dar fata de cea veche asta arata chiar bine dar aia nu a agatat lantul niciodata...deci de ce mama masii asta agata ? » Post actualizat in 24 Oct 2015 19:56i-am făcut si un filmuleț . n-am verificat încă pinionul. poate are vreun dinte rupt si trage lanțul nefiresc. oricum le schimb pe toate dar ma seaca faza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 poate par panoia dar chiar de cand am schimbat kitul acum cativa ani mi-a parut pinionul in neregula. gaura din mijloc nu parea a fi centrata! oi fi eu chior....dar lantul nu a mers niciodata uniform. mergea asa in valuri. saracia asta de miar mai are si problema cu distantierul ala de pe axul rotii spate care e cu 2mm mai mare decat ar trebui si din cauza asta lantul nu calca perfect. ( http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,6354.0.html ) ma gandesc acum sa trec pe lant 530. a mai incercat cineva de aici asa ceva ? TL-ul si SV-ul de 1000 sunt pe 530 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dode Florin Alexandru Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni caut si eu un v strom si nu gasesc! )) vb vine... Dar nu stiu ce sa aleg nu stiu la ce sa ma uit... Sunt nici macar incepator avand in vedere ca dau examenul abea saptamana viitoare... Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi la ce sa ma uit sau linkuri cu ce li sau parut lor ok? Mentionez ca vreau dl650 si am pierdut o super oferta... Gasisem ceva pe olx si pana am sunat sa si dat... Asa ca va rog din suflet ajutati un biet necunoscator cu sfaturi... ) multumeac anticipat si scuze daca e off topic aici... » Post actualizat in 28 Oct 2015 19:14Ps bugetu e pana in 4000€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 poate par panoia dar chiar de cand am schimbat kitul acum cativa ani mi-a parut pinionul in neregula. gaura din mijloc nu parea a fi centrata! oi fi eu chior....dar lantul nu a mers niciodata uniform. mergea asa in valuri. saracia asta de miar mai are si problema cu distantierul ala de pe axul rotii spate care e cu 2mm mai mare decat ar trebui si din cauza asta lantul nu calca perfect. ( http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,6354.0.html ) ma gandesc acum sa trec pe lant 530. a mai incercat cineva de aici asa ceva ? TL-ul si SV-ul de 1000 sunt pe 530 salut ,ma ti si pe mine la curent cu scimbatu lantului ca poate imi vine si mie randul apropo eu is nou pe aici ,,,fost tdemist,,urmeaza cateva poze cu miarul,,,,cu respect » Post actualizat in 28 Oct 2015 19:36 salut ,ma tii si pe mine la curent cu scimbatu lantului ca poate imi vine si mie randul apropo eu is nou pe aici ,,,fost tdemist,,urmeaza cateva poze cu miarul,,,,cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 @dode florin alexandru: era unul de vanzare in sibiu. Poate daca ii dai 4000 ti-l da:http://olx.ro/i2/oferta/suzuki-dl-650-v-strom-abs-ID4DfxM.html#e2408955ba E destul de bine echipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni caut si eu un v strom si nu gasesc! )) vb vine... Dar nu stiu ce sa aleg nu stiu la ce sa ma uit... Sunt nici macar incepator avand in vedere ca dau examenul abea saptamana viitoare... Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi la ce sa ma uit sau linkuri cu ce li sau parut lor ok? Mentionez ca vreau dl650 si am pierdut o super oferta... Gasisem ceva pe olx si pana am sunat sa si dat... Asa ca va rog din suflet ajutati un biet necunoscator cu sfaturi... ) multumeac anticipat si scuze daca e off topic aici... » Post actualizat in 28 Oct 2015 19:14 Ps bugetu e pana in 4000€ Suna-l pe Fabio , stiam ca are unul foarte bun . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dode Florin Alexandru Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Suna-l pe Fabio , stiam ca are unul foarte bun . Nu imi zice nimic numele de fabio putin mai mult ajutor te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Completeaza si tu locatia ! ( Dode ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dode Florin Alexandru Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni caut si eu un v strom si nu gasesc! )) vb vine... Dar nu stiu ce sa aleg nu stiu la ce sa ma uit... Sunt nici macar incepator avand in vedere ca dau examenul abea saptamana viitoare... Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi la ce sa ma uit sau linkuri cu ce li sau parut lor ok? Mentionez ca vreau dl650 si am pierdut o super oferta... Gasisem ceva pe olx si pana am sunat sa si dat... Asa ca va rog din suflet ajutati un biet necunoscator cu sfaturi... ) multumeac anticipat si scuze daca e off topic aici... » Post actualizat in 28 Oct 2015 19:14 Ps bugetu e pana in 4000€ Da... Se pare ca am omis sa zic sunt din constanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 Fabio este userul bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Fabio si bozoro sunt doi frati . Ia legatura cu unul din ei si vei da si de celalalt . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Salut! Sper sa nu deranjez pe nimeni caut si eu un v strom si nu gasesc! )) vb vine... Dar nu stiu ce sa aleg nu stiu la ce sa ma uit... Sunt nici macar incepator avand in vedere ca dau examenul abea saptamana viitoare... Poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi la ce sa ma uit sau linkuri cu ce li sau parut lor ok? Mentionez ca vreau dl650 si am pierdut o super oferta... Gasisem ceva pe olx si pana am sunat sa si dat... Asa ca va rog din suflet ajutati un biet necunoscator cu sfaturi... ) multumeac anticipat si scuze daca e off topic aici... » Post actualizat in 28 Oct 2015 19:14 Ps bugetu e pana in 4000€ inca unu de la noi de pe forum: http://vstromania.ro/forum/15-650-cc/9312-vand-suzuki-vstrom-dl-650 sub bugetul tau si destul de echipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dode Florin Alexandru Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Superb exact la ala ma uitam si eu aseara nestiind ca e si pe forumu vostru am inteat si acolo dar nu il gasisem postat mersi mult de sfat cred ca saptamana viitoare cel mai probabil merg dupa el sa vad ce ai cum rezolv cu transportu lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Dode Florin Alexandru, ai pe FB un mesaj privat in directorul "other" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Ce zici de un 2010, ABS, cutii,proiectoare,etc.Full.4500 euro.Tinut si intretinut exemplar.Il vezi pe facebook.nume Aurel Stancu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 la 4500 il vand si pe al meu ) ...si-mi iau bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dintica1977 Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 vstrom de vanzare din calarasi ---http://olx.ro/calarasi_61821/q-vstrom/?search[dist]=5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Salutare, Aveti idee de la ce o fi crapatura din poza?..o fi de la off road (soft off road) sau o fi strans prea tare mecanicu surubul cand a mesterit la mobra?..sau ambele? Se poate repara cu sudura plastica si sa si tina? Vreau sa vopsesc aparatoarea si masca fata. Cum gasesc codul de vopsea sa fie ca vopseaua originala? Multumesc, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Salutare, Aveti idee de la ce o fi crapatura din poza? Multumesc, Mihai Acolo in spate e o piulitza latzita mult patrat si cu guler. Gulerul are inaltimea plasticului - nu prea poti sa o crapi de la strans mai alesc ca suruburile respective sunt din fier moale. Iar daca monta piulitza invers. la strangere se mula plasticul (este ABS) si tot nu crapa asa. Mai degraba de la fortat cu soc vre-odata cand s-a dat roata jos/telescop. Cand o dai jos probabil o sa te prinzi. La culori vezi aici: http://www.vstrom.info/Smf/index.php?topic=10923.0 dar eu nu mi-as bate capul - negru e negru (sa nu fie lucios si daca gasesti mester sa iti dea si lac) - oricum zona aia e mai mult murdara. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Acolo in spate e o piulitza latzita mult patrat si cu guler. Gulerul are inaltimea plasticului - nu prea poti sa o crapi de la strans mai alesc ca suruburile respective sunt din fier moale. Iar daca monta piulitza invers. la strangere se mula plasticul (este ABS) si tot nu crapa asa. Mai degraba de la fortat cu soc vre-odata cand s-a dat roata jos/telescop. Cand o dai jos probabil o sa te prinzi. La culori vezi aici: http://www.vstrom.info/Smf/index.php?topic=10923.0 dar eu nu mi-as bate capul - negru e negru (sa nu fie lucios si daca gasesti mester sa iti dea si lac) - oricum zona aia e mai mult murdara. stima, paul Mersi Paul, Ai idee daca se poate suda? Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Octombrie 31, 2015 Share Postat Octombrie 31, 2015 Ai idee daca se poate suda? Mihai Da, se poate suda cu betze ABS (eu acum vre-o 2 ani am gasit la praktiker - sunt negre) si cu aparat de lipit din ala nepretentios gen http://www.mustash.ro/aparate-de-lipit/1055-aparat-pentru-lipit-sarma-sma.html doar ca ala al meu avea capatul ca o surubelnitza si mi se pare ca poti modela mai usor ABS-ul topit cu o forma de surubelnita. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate