ivanp Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 Ivanp. Ce mai faci omule? Long time no see. Vezi ca ai un mesaj pe PM salut domnule, ma bucur de iarna ... tencuiesc spaleti, inlocuiesc termopane si ma cert cu toti mesterii din tm. hmmm ... nu am vazut nici un pm nici mai vechi si nici mai nou ... eventual un mail pe pilcs@yahoo.com. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2016 Rescris ... salut domnule, ma bucur de iarna ... tencuiesc spaleti, inlocuiesc termopane si ma cert cu toti mesterii din tm. hmmm ... nu am vazut nici un pm nici mai vechi si nici mai nou ... eventual un mail pe pilcs@yahoo.com. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Salutare, Poate a mai cautat cineva rubber buffer ca cel din imaginea de mai jos si stie sa imi spuna unde a gasit. E de la suportul pentru top case. Multumesc, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 (editat) Le gasesti la polo-motorrad.de si le aduc cei de la mymoto, nu ai costuri cu transportul. 1 bucata inseamna un set de patru bumbi, exact cum se vede in poza, deci nu comanda prea multe http://www.polo-motorrad.de/en/gummistopfen-hoch-z126a-4-stuck-fur-tragerplatten.html Editat Ianuarie 29, 2016 de cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 Eu am pus unul de la portbagajul de la dacie,avea unul stg unul dr.l- am ajustat frumos si gata.luat din targul de vechituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Salutare, Poate a mai cautat cineva rubber buffer ca cel din imaginea de mai jos si stie sa imi spuna unde a gasit. E de la suportul pentru top case. Multumesc, Mihai mi-ar trebui si mie cateva ca dupa v-stromania de la cazanele dunarii m-am intors cu mai putine acasa. probabil a avut cineva nevoie de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Salut sunt interesat de achizitionarea unui VStrom 650 cu ABS , e cineva care doreste sa-vândă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Buget? Are 10 de rosu unu'. Cauta la topicul de vanzari. E model L2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Salut , nu cred ca-l merit, 6900e e prea mult pt mine. Buget=3500-3700euro. Ms pt info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyp Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Salut Uite aici: /index.php?/topic/734292-suzuki-vstrom-dl650-abs-2010/ Daca mai e valabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Stiu, l-am sunat a doua zi si era dat deja. L-as fi vrut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 ma scuzati, dar tre sa comentez, nu ma pot abtine , dar la 3500 de euro sa fie si de vreo 5 ani, sa aibe si abs, sa fie si dotat, e cun pic cam dificil. Pretu la cel vandut a fost cu mult sub pretul pietei, atat la noi in RO cat si in DE. Spor la cautat desi "castanele" se culeg abea la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AMP Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Salut, nu ma deranjează comentariul, uite ca s-a dat motorul de mai sus cu 3700 e din 2010 si accesorizat. Eu am postat in speranta ca poate un posesor se gândeste sa-si înlocuiască motorul cu altul mai bun si nu l-a scos deocamdata la vanzare. Stiu ca probabil suma nu e îndestulătoare ,toti ne iubim motoarele ,dar câteodată accepti pentru un upgrade sau daca ai nevoie imediată de cash. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 http://olx.ro/oferta/suzuki-v-strom-dl-650-ID5nGlY.html#29a80002b8 Daca nu-ti place culoarea, facem schimb, a mea e neagra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Si al meu este alb sidef.cnd am vazuto in poze ,eee alb,cnd am vazut realitatea, wow.cam ieftina si cea de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klocky Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Salutare, Este vreun vstromist din Mures care se baga la Vstromania? M-as baga. Singura chestie ii ca e pericolos de aproape de mijlocul lui mai cand vreau sa plec in Alpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 (editat) M-as baga. Singura chestie ii ca e pericolos de aproape de mijlocul lui mai cand vreau sa plec in Alpi. Aia e deschiderea de sezon. V-Stromania e in iunie. Editat Februarie 2, 2016 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Sorin 666 v-a amutit ati schimbat subiectul! am inteles. Ce a facut el dintru-n dl 1000, probabil nu va reusit nimeni.asa ca trebuie ignorat. » Post actualizat in 03 Feb 2016 18:24reusi scuze sant pe mobil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 @Doru1900: abordarea e complet gresita. Daca tin bine minte Sorin a prezentat motocicleta acum ceva vreme si a primit numai laude. Pe vremea aia ma interesau semnalele ascunse in grilele de aer dar raspunsul a intarziat sa apara (poate nu tin bine minte). Avem niste minitecnicus printre noi dar niciunul nu vine la intruniri sa le admiram mobrele. Dar repet: abordarea ta e gresita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Domnilor, va anunt oficial ca scot mobra la mezat. DL650 2006, 100000 km (sau cati vrea cumparatorul ), 3000 euro in cap. O dau cu toate accesoriile din dotare (multe) si imbunatatirile aferente. Are cauciucuri aproape noi, kit lant cu 6000km, placute la fel, o dau cu revizia facuta. + garanzia ca tot pe capul meu vine daca pateste ceva. 0733546951. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Domnilor, va anunt oficial ca scot mobra la mezat. DL650 2006... )) te-a suparat Vraji? stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 ...inca unul care se duce... spre alta marca! » Post actualizat in 03 Feb 2016 20:49 LE: @ivanp: io???? Fugi de-aci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 (editat) Sincer as vrea DL1000. Dar munca ma obliga sa iau altceva. Da nu e sigur......poate gasesc un miar bun. Vraji nu ma supara niciodata. )))) Editat Februarie 4, 2016 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 4, 2016 Autor Share Postat Februarie 4, 2016 Pai pune si tu poze, parca toată lumea stie motorul tau. Da detalii, kit lanț auriu model, genți model, etc Domnilor, va anunt oficial ca scot mobra la mezat. DL650 2006, 100000 km (sau cati vrea cumparatorul ), 3000 euro in cap. O dau cu toate accesoriile din dotare (multe) si imbunatatirile aferente. Are cauciucuri aproape noi, kit lant cu 6000km, placute la fel, o dau cu revizia facuta. + garanzia ca tot pe capul meu vine daca pateste ceva. 0733546951. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Si ce vinzi pe bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate