padre2211 Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Multumesc pentru raspunsuri, raman setat pe 650, 2012-2014. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 (editat) 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Acum 33 minute, padre2211 a spus: Multumesc pentru raspunsuri, raman setat pe 650, 2012-2014. Asfalt uscat! Stai liniștit, e o decizie excelentă, nu te lua după Eneos, nu știu ce are astăzi. Verifică amănunțit motoreta, ia pe cineva priceput, cere istoricul intervențiilor de întreținere, atenție la acte etc. Eventual poți lua legătura cu @Motologistic și îți aduce din Germania, o testează etclockquote widget Editat Aprilie 6 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padre2211 Postat Aprilie 18 Share Postat Aprilie 18 Buna ziua domnilor Am gasit un Strom in Bucuresti - https://www.olx.ro/d/oferta/suzuki-v-strom-2012-abs-IDjiZ5Y.html Eu sunt la ceva distanta de el, mă poate ajuta cineva cu o inspecție generala înainte de a bate atâta drum? Nu rămân dator! Locația este in sectorul 5 Mulțumesc Am reușit să iau legătura cu Fabio, mulțumesc oricum. Sărbători ușoare sa aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 La 10.12.2024 la 10:16, radu86 a spus: Salutari tuturor! Am inceput sa ma gandesc la achizitia unui V-Strom de 650 si ma gandesc ca e locul potrivit pentru a primi niste opinii/sfaturi. [...] Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! Salutari, Radu Salutari, Dupa cum spuneam in iarna, incepusem cautarile unui V-Strom 650. Am reevaluat modelul 1050, dar nu am reusit sa ma apropii cu bugetul de pretul lui, asa ca dupa vreo 2 luni de cautari m-am hotarat sa raman la 650. Am gasit unul din 2021 si am putin peste 1000 km cu el. Pana acum excelent. Am batut ceva poteci prin Pirinei cu el, si am vreo doua drumuri de 6 ore+ de stat in sa. Este foarte comod pana in momentul in care ajung pe autostrada, unde parbrizul face niste turbulente ingrozitoare incepand de pe la 100 km/h (este deja parbriz aftermarket destul de inalt). Asa ca deocamdata evit autostrada, si caut o solutie. Ceva la ce nu ma asteptam este comportamentul cutiei de viteze, foarte asemanator cu cea de pe SV. Adica ori schimba incredibil de lin, ori agata. La SV asta s-a rezolvat folosind un anume ulei (in cazul meu Motorex full sintetic) si nu am reusit niciodata sa inteleg de ce ii place acest ulei in mod special. As merge tot pe Motorex, dar pe la mine pe aici e cam greu de gasit, iar uleiurile "de pe toate drumurile" sunt Ipone, Motul si Castrol (Motul nu a mers niciodata ok, pe celelalte doua nu le-am incercat). Voi ce folositi, si cum se comporta? Va multumesc pentru sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 e acelasi motor de pe sv, la ce te asteptai? incearca liqui-moly 10w50 dintre cele "civile" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Dacă o dăm iar pe ulei, nu mai terminăm niciodată. 50% jură că Motul e uleiul suprem, 50% recomandă altceva (ipone, Motorex, LiquiMolly, Castrol, Valvoline, Eneos, etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Acum 37 minute, MotoS Garage a spus: e acelasi motor de pe sv, la ce te asteptai? incearca liqui-moly 10w50 dintre cele "civile" Corect! Ma gandeam ca na, SV-ul meu de din 2000, si o fi facut Suzuki ceva sa faca shiftingul mai lin. Liqui Moly intra probabil la urmatorul schimb, daca il gasesc. Acum 19 minute, Lucian_M a spus: Dacă o dăm iar pe ulei, nu mai terminăm niciodată. 50% jură că Motul e uleiul suprem, 50% recomandă altceva (ipone, Motorex, LiquiMolly, Castrol, Valvoline, Eneos, etc). Absolut adevarat! Fiecare cu ce il convinge. Eu intrebam ca sa mai aflu pareri pentru ca nu mai sunt la curent cu ce a mai aparut si ce a mai incercat fiecare. Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate