Shak Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Frumos Sa iti traiasca animalu. Vaca rulez. Asa informativ ..........cat ai dat pe ea? Da halatu' cat e halatu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapia Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Sa o stapanesti sanatos. Si acum ca ai scula noua la care nu prea ai de ce sa umblii, poate te uiti putin si la a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Alex_ Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Tzapana motocicleta... Sa ai parte de ea jde mii de km fara probleme la confortul la drum lung cu pasager ktm e cam hmmm, biguletule .... De LC8 Adventure zici aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Oooo, ti-ai tras Africana cu alune, bravo dom'le. Haroi vertaliot; pina se strica asta noi o sa fim niste mosi basiti cu proteze si o sa jucam table in parc (adica eu o sa te bat pe tine numai cu duble ) Sa ai parte de ea cit ai tu chef si sa te poarte pe unde iti trece tie prin cap, inclusiv pe-aproape de mine ca sa dai o bere, c-asa scrie in manualul de intretinere Honda P.S. Mi-am amintit de Africana aia de la Iasi pe care am bagat-o noi in rahatul ala de la releu: acu' m-am prins eu de ce iti luceau tie ochii ca in bancul ala cu barul din padure si cu 50 de votca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Bravo Axa! Sa-ti traiasca taurul african si sa faci de 4 ori mai multi km cu ea decat are acu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 Oooo, ti-ai tras Africana cu alune, bravo dom'le. Haroi vertaliot; pina se strica asta noi o sa fim niste mosi basiti cu proteze si o sa jucam table in parc (adica eu o sa te bat pe tine numai cu duble ) Sa ai parte de ea cit ai tu chef si sa te poarte pe unde iti trece tie prin cap, inclusiv pe-aproape de mine ca sa dai o bere, c-asa scrie in manualul de intretinere Honda P.S. Mi-am amintit de Africana aia de la Iasi pe care am bagat-o noi in rahatul ala de la releu: acu' m-am prins eu de ce iti luceau tie ochii ca in bancul ala cu barul din padure si cu 50 de votca Hahaha....multam fain Tazule, ma bucur sa mai aud de tine...Negresit facem cum scrie la manual, deja am udat-o preventiv cu o lada dar se vede treaba ca daca ma indrept spre Iasi tre' sa ii fac revizia de 400 km proba speciala dupa manual, cu bere. Si cu tablele in parc, sa ajungem noi acolo sanatosi, ca te las sa ma bati cu cate duble poti tu sa dai Atunci la Iasi a fost prima data cand m-am urcat pe o Africana, fie si ca pasager . In noroiul ala pe marginea rapei se toarna filme horror cu vaci enduro, si pe asta acum am aceleasi gume fara neam de crampoane...da las' ca o echipez eu de RO. P.S. Multumesc tuturor de urari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 bravo mah!!! cand ai udat-o ca nu ai anuntzat pe nimeni!!! sa-tz traiasca calarita mult shi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 felicitari mosule! ti0ai luat ce ai dorit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa_20 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari ! S-o stapanesti sanatos ! Pe cand inaugurarea la Azuga ? Daca am mai ratat cateva din intalnirile cu voi (cam multe la numar ), sper sa nu mai treaca mult timp pana cand ne vom mai vedea prin zona. Pupici lui Vio ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari pentru vaca! Sa fiti amandoi sanatosi si sa ne vedem cu bine pe soselele patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Felicitari! Ai reusit sa-ti iei ceea ce-ti doreai demult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 S-o stapanesti sanatos. E o supermotocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Te astept la Constanta la intrunire. oricum o sa vin si eu la Cluj unde sunt convins ca nu vei lipsi....Sau la salonul de la Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 si sa ai grija de ea cum ai avut si de celelalte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
renegatu'wannabe Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 (editat) Cred ca o stiu,ai luat-o cumva de la George cu depozitul de pe centura? Edit:l-am vazut intr-o poza,de la el ai luat-o...din cate stiu el a mers f putin cu ea Sa o stapanesti sanatos! Editat Aprilie 12, 2006 de renegatu'wannabe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 Da, de acolo... m-am pus la punct cu toata istoria motoretei, stiu si cine a adus-o la 0 km de afara, si pe unde a umblat, unde s-a facut service-ul de intretinere si cu ce consumabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Bravo AXO-sule...Multi km fericiti impreuna.. Ma bucur pt. tine ca ti-ai vazut visul implinit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Frumos!S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 brava! sa o stap sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Salutare lume! Cu bucurie am ajuns sa scriu a 4-a oara la rubrica asta, ieri inca un vis al meu a devenit realitate : Honda XRV750 Africa Twin !!! Ce sa spun...visez la motocicleta asta de cativa ani , si in sfarsit am gasit-o...sau m-a gasit E tinerica, totusi are cei 7 ani de acasa (1999 am auzit ca a fost un an bun ) Are sub 40k km facuti, , si asta pe bune nu vrajeala obisnuita pe care o baga comerciantii de motoare, iar la km astia pt o Africa Twin se poate considera ca e de-bia iesita din rodaj. Am gasit-o intr-un depozit, cu praful de 2 degete pe ea. Evident, l-am sters pe tot pe mine dar cui ii mai pasa...de sub praf iesea luciu De ieri ma dau cu ea si am inceput sa ne imprietenim... la prima vedere reactia mea : E... MARE ! Surprinzator, la cele 209 kg la gol e foarte prietenoasa, imediat ce ai urnit-o din loc te "joci" cu ea cum vrei, chiar si la viteza mica. Din prima zi am testat si oleaca de offroad (stiti cum e drumul spre RAR ). Pe piatra de rau proaspat pusa ma simteam ca pe bile de rulment, cu gumele stradale, dar controlabil . Cum am ocazia, ii trag niste gume un pic mai cramponate si...we're in business Inca nu m-am obisnuit cu cuspensia mai dura decat aveam pe Dominator , dar totusi e un "rau" necesar pentru stabilitate pe sosea la ceva viteza si incarcat cu pasager si bagaje Din pacate la modelul mai nou (RD07A) a disparut reglajul de compresie pe amortizorul spate, dar ne descurcam asa. la capitolul "power" , pe hartie (44 kw/60 CP) pare dezavantajata fata de alte surate in cilindree cu alta configuratie de motor , dar in viata reala cuplul bun in toata plaja de turatie te unge pe suflet. In sfarsit o motocicleta care nu prea mai simte pasagerul Nu am avut timp sa-i fac ceva poze sa ma laud , dar am cateva pe care le-a facut un prieten in timp ce o testam sa o cumpar. Mai revin cu amanunte in zilele urmatoare, inca nu m-am jucat destul la ea sa consider ca e a mea Deja am in cap o serie de manevre pe care vreau sa i le fac, pur si simplu nu ma pot abtine sa imi bag manutele prin fiare Oricum am eu o banuiala ca e inceputul unei frumoase si lungi prietenii....am de gand anul asta sa-i arat toata tara. Maine incerc sa o plimb pana la Arc sa o vedeti si voi, sper sa am timp. felicitari!!!!!!!!!, si sa-l stapanesti linistit "animalu' " ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 la confortul la drum lung cu pasager ktm e cam hmmm, biguletule .... bueih, catemeu de-alea cu veu! ...ca al meu intarzie s-apara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 Felicitari AXo. Ma bucur pt tine ca ai reusit sa ti-o iei. S-o stapanesti sanatos si la cat mai multi km calare (pe hartoapele patriei si in special ale bucurestiului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 da' mai pune ceva poze ca sa ne omori un pic mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Vazut live dihania la Stefanesti.....beton motoreta ! Sa o stapanesti sanatos si sa te tina mult si bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Felicitari, sa o conduci sanatos cat mai multi KM fara incidente! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate