TaChe Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Septembrie 6, 2009 Autor Share Postat Septembrie 6, 2009 Mai am cateva peisaje alpine din excursia asta care merita vazute. Imaginile urmatoare sunt de pe Route de la Bonette, cea mai inalta sosea asfaltata din Europa. Drumul acesta a fost deschis de împaratul Napoleon III in 1860, care vroia probabil sa isi petreaca vacanta in Italia, impreuna cu intreaga armata imperiala… Le Tour de France a trecut pe aici in 2008. Imi închipui ce efort au facut ciclistii sa pedaleze pana la 2800 de metri altitudine. Din fericire, la vale e mult mai usor Mont Blanc-ul, in fundal. Tovarasul de drum Ovidiu il cunoaste foarte bine, pentru ca l-a escaladat pana in vârf acum cativa ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 (editat) Mai am cateva peisaje alpine din excursia asta care merita vazute. hmm, pana in final m-ai lasat si pe mine uimit cu pozele tale si m-ai facut sa imi para rau ca te-am cam boscorodit ca te opreai prea des Editat Septembrie 7, 2009 de roa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 WOW- deci am ramas masca si inca baloshesc tastele hehe! Superb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 hmm, pana in final m-ai lasat si pe mine uimit cu pozele tale si m-ai facut sa imi para rau ca te-am cam boscorodit ca te opreai prea des deci nu te-ai schimbat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Ce fain ai prins norii in poza, muntele parca este in timpul eruptiei. Felicitari pt. excursie, peisajele sunt extraordinare. Ce frumos e sa vezi zone atat de curate, fara hartii si peturi si alte gunoaie aruncate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Felicitari pt exursie,iar despre fotografii,nu pot sa spun decat ca le-am aratat la toti prieteni mei,si toti au spus :"wow,super adevarati oamenii!", si eu sunt de acord cu ei :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Felicitari pt exursie,iar despre fotografii,nu pot sa spun decat ca le-am aratat la toti prieteni mei,si toti au spus :"wow,super adevarati oamenii!", si eu sunt de acord cu ei :cheers: Mai terminati cu supermanii ca ma inebuniti,ridicati-i statuie.Nu au fost pe Luna ci doar intr-un colt de rai .Ca ei sunt mii de motociclisti care fac tura asta.Problema ca ne-au facut partasi,ne-au facut sa visam prin pozele ce le-au pus aici.Demn de elogiat e frumusetea locurilor pe unde au fost.Multumim,doar atat ,e suficient zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 M-am imbolnavit.., jur ca voi face si eu drumul asta cat de curand pot.., intai sa treaca criza asta care deprima atata lume!. Pai dupa un asemenea circuit cu atatea viraje probabil imi voi da doctoratul in .., nus cum naiba sa zic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 imi plac la nebunie pozele. se vede ca manuitorul apartului stie meserie. o zona must see, in 1-2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Foarte frumos domnilor, respect p.s. stiam yo ca SVul poate mai mult, v-a trebui sa-l testez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Super drumul ala, am facut si eu o buna bucata din el vara asta dar din pacate cu masina si ma ofticam rau de tot la cate motoare si biciclete vedeam pe acolo. Oricum m-a facut sa uit de transfagarasan, ala e mult mai tare si are asfalt perfect pana in varf. Referitor la Napoleon 3 din ce am inteles eu de pe placuta aia drumul a fost declarat drum regal in 1860 sau ceva de genu deci cred ca e mai vechi.(dar sunt varza la franceza asa ca s-ar putea sa ma insel) La anu sper sa ajung pe acolo pe 2 roti fie ele motorizate sau nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Si eu, si eu. Vin orice-ar fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) foarte frumos, si pozele mi-au placut mult. sper sa merg si eu la anul acolo. aveti idee cand se deschide/inchide sezonul? Editat Septembrie 16, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 ...trei puncte pentru a-mi reintra in simturi! Acum am un plan: sa vad in realitate ce ati vazut voi. In orice caz, cred ca pozele-si depasesc subiectul; sunt incredibile, par mai degraba niste picturi "prea-realiste". (...si ma doare-n c.. unde ati facut dusul de dimineata!) Cu stima multa pentru profesionalism, Dans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 aveti cumva o ruta sau un log garmin? sau o insiruire de puncte/localitati/ce-or fi sa o trasez eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Foarte frumos. Pacat ca e un pic departe. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Mi-am adus aminte de ceva... Cum v-ati descurcat cu benzina? Mie mi s-au parut f rare pompele de alimentare prin zona aia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Septembrie 17, 2009 Autor Share Postat Septembrie 17, 2009 Traseul (de bagat in Google Maps): Thonon les Bains Col de la Colombiere Col des Aravis Col des Saisies Cormet de Roselend Bourg Saint Maurice Les Arcs 1800 Col du Petit Saint Bernard Tignes Val d'Isere Col de l'Iseran Col du Telegraphe Col du Galibier Col de l'Izoard Route de la Bonette Col de Vars Col de la Cayolle Col de la Couillole Col de Turini Col de Castillon Menton / Ventimiglia Pasurile mai inalte se deschid pe la inceputul lui iunie, se poate vedea in timp real pe internet daca mai e zapada sau nu. Benzina se gaseste, nu e problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oitza Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Foarte frumos dar din pacate, Bucurestiul e cam departe de acolo. faci 2 zile (chiar 3) si 2.000 Km doar sa ajungi acolo. Si uneori poate fi o piedica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Baieti ,felicitari si respectele mele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 pfoaiiii...si eu vreau o plimbarica din asta Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Bestial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Frumoase pozele ca si tura de-altfel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axicos Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Foarte frumos dar din pacate, Bucurestiul e cam departe de acolo. faci 2 zile (chiar 3) si 2.000 Km doar sa ajungi acolo. Si uneori poate fi o piedica Asta nu este o piedica, ci o placere, sau poate mai bine zis o "scuza" sa fi plecat mai mult si sa admiri mai multe locuri mirifice. Felicitari pentru tura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate