Adrian M. Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Si eu, daca e posibil, va rog! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 (editat) Deja am sarit de cele 3 promise initial si am ramas fara momentan. Pe seara o sa ma uit cine nu si-a activat codul dat ieri si daca mai sunt ramase o sa le redistribui aici Geo_47 si adrianm aveti pm cu cod de inregistrare. Enjoy! Editat Ianuarie 13, 2017 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 daca mai ai ceva disponibil as vrea si eu........sau cand mai vei avea invitatii. multu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popa Mihai Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Daca mai are cineva invitatii, raman dator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenharleyd Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Salutare - stiu ca ai depasit cele 3 initiale, dar daca mai ai invitatii disponibile, rogu-te trimite si la mine un cod. Multumesc tare mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kissgreen Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Vreau si eu o invitatie daca se poate, te rog!! Multumesc. SI HAI CU VARA ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Am 123 de invitatii...din pacate nu sunt VIP pentru a le putea da. Nu am nevoie deloc de acel VIP pentru mine, dar daca s-ar strange mana de la mana pentru acel VIP, atunci va pot da. A fost o perioada cand au dat atatea invitatii cata ratie aveai, in caz ca va veti intreba de ce am atatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ernorban Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Salut! As avea si eu nevoie de una daca se poate. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Ma abonez și eu, dacă mai apare ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 si eu doresc. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 13, 2017 Share Postat Ianuarie 13, 2017 Am 123 de invitatii...din pacate nu sunt VIP pentru a le putea da. Nu am nevoie deloc de acel VIP pentru mine, dar daca s-ar strange mana de la mana pentru acel VIP, atunci va pot da. A fost o perioada cand au dat atatea invitatii cata ratie aveai, in caz ca va veti intreba de ce am atatea. E 8 euro donatia valabila 3 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Cand mai are cineva disponibile, doresc si eu o invitatie ! Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 14, 2017 Share Postat Ianuarie 14, 2017 Ce am avut am dat, vad ca sunt destui care mai vor, puneti mana de la mana si faceti 8 euro, invitatii are Pandy destule ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Buna, Daca mai are cineva invitatii va rog sa imi trimiteti si mie una. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Salutare. Pe icetorrent.org are cineva invitatii ? Multam anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Salutare, vreau și eu o invitație dacă se poate. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) Salutare. Pe icetorrent.org are cineva invitatii ? Multam anticipat Capone..baga un e-mail in pm la mandea, te pot ajuta Una pe filelist si pentru mine ? Editat Februarie 27, 2017 de ktor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Capone..baga un e-mail in pm la mandea, te pot ajuta Una pe filelist si pentru mine ? idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Și eu va rog, dacă mai aveți. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Multam, rezolvat cu ktor. Am vrut sa dau invite pe filelist dar se pare ca momentan doar cei care sunt VIP pot face asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Pe Ice,mai are careva o invitatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 dau si eu una pe icetorrent daca imi dat una pe filelist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Ofer eu invite pe FL la schimb cu una pe Ice, dacă mai este de actualitate :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 25, 2017 Admin Share Postat Martie 25, 2017 Salut, daca are cineva, vreau si eu o invitatie pe alte torrente in afara de Filelist, unde am cont (dar nu si invitatii, sorry). vicluigi@yahoo.com Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata01 Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 E 8 euro donatia valabila 3 luni Am 123 de invitatii...din pacate nu sunt VIP pentru a le putea da. Nu am nevoie deloc de acel VIP pentru mine, dar daca s-ar strange mana de la mana pentru acel VIP, atunci va pot da. A fost o perioada cand au dat atatea invitatii cata ratie aveai, in caz ca va veti intreba de ce am atatea. Salut, As dori si eu o invitatie pe file list . ro Deci trebuie pus 8 Euro in total sau cat exact ? Ma bag eu cu cativa euroi. Sau var 2: am un cod/invitatie pe freshon.tv; incerc sa il schimb pe o invitatie pe filelist - daca e cineva interesat. Tks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate