Sari la conținut

Culturism si fitness

P   T   R
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

A incercat cineva GFX-8? Are efect la ectomorfi?

Eu sunt putin dezamagit, la cat de mult e laudat produsul.

Munca si efort sustinut si constant pe timp de ani de zile, (minim 5), alimentatie corespunzatoare si obisnuieste-te cu gandul ca niciodata nu vei fi la fel de masiv si nu vei creste la fel de repede precum un mezomorf. Daca ai trecut de 30 de ani, e si mai greu....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mergi pe gold standard Mentalistule, e incercata de prieteni cu rezultate si am inceput sa folosesc si eu. In shakeul de dupa poti sa bagi si ceva dextroza/maltodextrina ca sa'ti refaci zaharul din muschi.

http://fittshop.ro/suplimente-nutritive-408_100--Whey-Gold-Standard.html la 265 de lei, eu cam de aici iau.. sau cam la acelasi pret la magazinul din spate de la Horoscop/unirii, pret bun dar stoc relativ mic(nutrishop).

@Flavius - GFX8 e strutocamila lui 2014, toata lumea ia dintr'ala, toata lumea recomanda. Pui grasime si ai impresia ca ai facut muschi, e cam urmasul lui "Gain Fast" doar ca are ceva creatina in plus. Eu in locul tau as merge pe ce intreaba mr Mentalist, si mananca bine. Necesarul de proteina il calculezi la 1,5g/kg corp, iar calculul trebuie sa includa si pieptul de pui de la pranz, si proteina din untul de arahide de dimineata, si proteina pura din scoop'ul din shake(o masura de 30g de praf nu are 30g de proteina). Dupa ce faci un calcul corect, muncesti in sala fara sa te supraantrenezi si dormi minim 7 ore pe noapte, n'o sa mai fi asa dezamagit(nici chiar de GFX). Astia nu sunt steroizi, inca trebuie sa tragi cu cap si cand iei suplimente.

:cheers:

LE tot pt Falvius, pt mine ca ecto a functionat f bine programul Blood&Guts desi nu'ti prea vine sa pleci din sala dupa atat de putine seturi. Ala e genul de antrenament pt astia ca noi ;)

» Post actualizat in 28 Jul 2014 12:10

*Nutriland, nu nutrishop

» Post actualizat in 28 Jul 2014 12:33

Hai sa intru putin si in discutia despre steroizi desi nu stiu prea multe despre chestii de genul. Uitati'va la "Bigger, Stronger, Faster", este un film despre steroizi si cu oameni care fac abuz. O sa vedeti de ce sunt pareri pro si contra, iar in 2 cuvinte subliniaza faptul ca exista riscuri si efecte adverse dar nu e dracu' asa de negru. Mie mi'a placut si imi pare cat se poate de sincer subiectul filmului.

Cat despre Dorian Yates, sunteti naivi daca spuneti ca omul nu mai e pe steroizi :crack:

Editat de hardKnot
Link spre comentariu

ca dupa orice program. La inceput te rupe, odata obisnuit organismul.. din ce in ce mai putin. Atentie, e un program HIT cu pauze de 1 min intre serii.

Oricum e demonstrat stiintific ca n'are de'a face febra musculara cu "ruperea" fibrelor pt construirea masei musculare :)

:cheers::

Link spre comentariu

mergi pe gold standard Mentalistule, e incercata de prieteni cu rezultate si am inceput sa folosesc si eu. In shakeul de dupa poti sa bagi si ceva dextroza/maltodextrina ca sa'ti refaci zaharul din muschi.

http://fittshop.ro/suplimente-nutritive-408_100--Whey-Gold-Standard.html la 265 de lei, eu cam de aici iau.. sau cam la acelasi pret la magazinul din spate de la Horoscop/unirii, pret bun dar stoc relativ mic(nutrishop).

@Flavius - GFX8 e strutocamila lui 2014, toata lumea ia dintr'ala, toata lumea recomanda. Pui grasime si ai impresia ca ai facut muschi, e cam urmasul lui "Gain Fast" doar ca are ceva creatina in plus. Eu in locul tau as merge pe ce intreaba mr Mentalist, si mananca bine. Necesarul de proteina il calculezi la 1,5g/kg corp, iar calculul trebuie sa includa si pieptul de pui de la pranz, si proteina din untul de arahide de dimineata, si proteina pura din scoop'ul din shake(o masura de 30g de praf nu are 30g de proteina). Dupa ce faci un calcul corect, muncesti in sala fara sa te supraantrenezi si dormi minim 7 ore pe noapte, n'o sa mai fi asa dezamagit(nici chiar de GFX). Astia nu sunt steroizi, inca trebuie sa tragi cu cap si cand iei suplimente.

:cheers:

LE tot pt Falvius, pt mine ca ecto a functionat f bine programul Blood&Guts desi nu'ti prea vine sa pleci din sala dupa atat de putine seturi. Ala e genul de antrenament pt astia ca noi ;)

» Post actualizat in 28 Jul 2014 12:10

*Nutriland, nu nutrishop

» Post actualizat in 28 Jul 2014 12:33

Hai sa intru putin si in discutia despre steroizi desi nu stiu prea multe despre chestii de genul. Uitati'va la "Bigger, Stronger, Faster", este un film despre steroizi si cu oameni care fac abuz. O sa vedeti de ce sunt pareri pro si contra, iar in 2 cuvinte subliniaza faptul ca exista riscuri si efecte adverse dar nu e dracu' asa de negru. Mie mi'a placut si imi pare cat se poate de sincer subiectul filmului.

Cat despre Dorian Yates, sunteti naivi daca spuneti ca omul nu mai e pe steroizi :crack:

Mersi!

Acum vreau sa trec pe Gold Standard.

Link spre comentariu

si ca sa'i iau putin partea lui Sergiu28, pun niste citate de pe wikipedia. Repet nu stiu mare lucru despre steroizi&CO, dar cine e curios poate gasi multe articole si info:

"Another 2007 study found that 74% of non-medical anabolic steroid users had secondary college degrees and more had completed college and fewer had failed to complete high school than is expected from the general populace. The same study found that individuals using anabolic steroids for non-medical purposes had a higher employment rate and a higher household income than the general population."

"Anabolic steroid users tend to be disillusioned by the portrayal of anabolic steroids as deadly in the media and in politics."

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

terminati ma cu prostiile astea de programe si puneti mana si faceti ca la carte...uitati-va pe youtube la crossfit fails, si o sa va dati seama de ce toate astea sunt niste mizerii...

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Price?

Pe de alta parte, a intrebat cineva ce parere avem despre GFX-8. Fugiti de Pronutrition, produsele lor au sucraloza in componenta, este asimilat de corp cam de 10x cat e zaharul, nu are decat sa afecteze in timp. Cam acelasi rahat cu fenilalanina.

Editat de Ciprian-Yamaha
Link spre comentariu

Price?

Pe de alta parte, a intrebat cineva ce parere avem despre GFX-8. Fugiti de Pronutrition, produsele lor au sucraloza in componenta, este asimilat de corp cam de 10x cat e zaharul, nu are decat sa afecteze in timp. Cam acelasi rahat cu fenilalanina.

1 leu plicul.

Link spre comentariu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Bastane, e un nene aici pe forum ce aduce. Daca nu vine un tovaras din America in ianuarie si te pot ajuta. M-as baga si eu la un BSN True Mass.

Link spre comentariu

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Vizitator changed the title to Culturism si fitness