johnnynebunul Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 ......ca la parnaie! de ti-e frica sa scapi sapunul.. Carnea proaspătă se păstrează cel mai bine în frigider...:laugh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Carnea proaspătă se păstrează cel mai bine în frigider...:laugh johny, nu fii nebun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 cea mai smechera sala din militari este dupa parerea mea sala lui uceanu de jos de la motrou piata veteranilor. unde mai pui ca e 4 lei intrarea... dezavantajul e ca e cam rudimentara si nu sta prea bine la capitolul "anexe". Program doar in timpul saptamanii de lucru, 9-13- un alt dezavantaj. dar eu, cand mai prind cate o zi libera, ma duc cu placere, mai schimb si eu o vb cu baietii si cu florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 cea mai smechera sala din militari este dupa parerea mea sala lui uceanu de jos de la motrou piata veteranilor. unde mai pui ca e 4 lei intrarea... dezavantajul e ca e cam rudimentara si nu sta prea bine la capitolul "anexe". Program doar in timpul saptamanii de lucru, 9-13- un alt dezavantaj. dar eu, cand mai prind cate o zi libera, ma duc cu placere, mai schimb si eu o vb cu baietii si cu florin. Salut, tot in zona Militari eu plusez cu Pure Fitness din AFI, e putin cam scumpa (150 de lei pe luna) si poti sa te abonezi doar incheiand un contract pe 12 luni (adica te angajezi sa vii lunar la sala, eu cel putin asa l-am vazut si asta m-a si motivat sa-l fac aici, sa nu fiu delasator), DAR zic eu ca merita toti banii, foarte curata, in pofida locatiei "excentrice" oamenii sunt cat se poate respectuosi, sunt si gagici vagaboande, sunt si gagici corporatiste, sunt si pustoaice, au si cos de baschet, poti sa faci atat sala cat si cardio (banda, bicicleta si alte dubiosenii ale caror nume nu le cunosc), programul e de la 6:30 pana la 23, in weekend e semi-pustie sala (luni seara e cel mai aglomerat, paradoxal), eu merg aici cam de vreo 3 luni si imi place foarte mult. Sper sa va ajute informatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertG Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) Salutari tuturor, Am nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste arderea grasimilor (in special in zona abdominala). Am sa va spun intai cum felul in care abordez sarcina aceasta si las la atitudinea voastra sa imi spuneti daca considerati ca este eficienta . Am 1.80m inaltime si 75Kg, o dieta care n-am reusit sa o respect mai mult de 1 luna (desi am renuntat complet la paine, la fiecare masa de atunci). Intrucat sunt practicant de karate (nu de foarte mult timp) lucrez de 2 ori pe saptamana la sala exercitiile conform instructiunilor antrenorului, care, nu sunt aceleasi mereu: incalzire usoara, apoi dat la perna (cu intensitate alternanta), flotari, abdomene, coreene etc. Cert este ca transpir foarte mult dupa fiecare antrenament asta inseamna ca organismul "arde combustibilul", dar se pare ca oricat de mult as da din mine la fiecare antrenament nu e de ajuns. M-am documentat si m-am uitat la filmulete pe youtube, am o idee despre cum as putea sa imi imbunatatesc conditia dar cel mai bine este sa aflu de la cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare, luand in considerare si alte variabile (servici, familie, timp alocat pentru alte activitati etc). 1. Sa alerg prin parc pe langa antrenamentele de la sala? 2. Sa ma apuc de o dieta pe care sa o respect si sa ma duc la gym in loc de sala de sport? Multumiri in avans Editat Noiembrie 19, 2012 de RobertG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 Salut, tot in zona Militari eu plusez cu Pure Fitness din AFI, e putin cam scumpa (150 de lei pe luna) si poti sa te abonezi doar incheiand un contract pe 12 luni (adica te angajezi sa vii lunar la sala, eu cel putin asa l-am vazut si asta m-a si motivat sa-l fac aici, sa nu fiu delasator), DAR zic eu ca merita toti banii, foarte curata, in pofida locatiei "excentrice" oamenii sunt cat se poate respectuosi, sunt si gagici vagaboande, sunt si gagici corporatiste, sunt si pustoaice, au si cos de baschet, poti sa faci atat sala cat si cardio (banda, bicicleta si alte dubiosenii ale caror nume nu le cunosc), programul e de la 6:30 pana la 23, in weekend e semi-pustie sala (luni seara e cel mai aglomerat, paradoxal), eu merg aici cam de vreo 3 luni si imi place foarte mult. Sper sa va ajute informatia! Unde mai pui ca de luni pana vineri dupa ora 18:00 pana la 21:00, n-ai loc sa misti la aparate, prinzi unul liber faci seturile, si pana se elibereaza urmatorul la care ai treaba te racesti, la inceput era ok, dar acum parca prea s-au lacomit la contracte si e super plina sala, cel putin in intervalul orar mentionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Salutare. Are cineva de vanzare o banca inclinata (pentru impins la piept)? Sau stie cineva de unde pot cumpara una la un pret mic? Banca arata asa Multumesc! Editat Noiembrie 21, 2012 de Robbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Unde mai pui ca de luni pana vineri dupa ora 18:00 pana la 21:00, n-ai loc sa misti la aparate, prinzi unul liber faci seturile, si pana se elibereaza urmatorul la care ai treaba te racesti, la inceput era ok, dar acum parca prea s-au lacomit la contracte si e super plina sala, cel putin in intervalul orar mentionat. Da, am mai fost si eu de cateva ori pe la orele alea si intr-adevar era aglomerat, dar daca asta e tendinta clientilor, ei nu prea au nimic de "zis". Cam asa sunt toate salile bune, zic eu, foarte multi lucreaza pana pe la 18-19 si aleg sa mearga imediat dupa. In orice caz, saptamana asta am fost pe la 7 dimineata la sala (am facultatea langa) si trebuie sa-ti spun ca mi se pare mult mai misto acum. Sunt cu totul alti oameni la sala dimineata, putini si pusi pe treaba/ de treaba, de-acum eu iau foarte serios in considerare sa merg numai dimineata la sala (sa nu mai spun ca intra mai bine antrenamentul, iar toata ziua am o stare de spirit mai buna). Si-asa dormeam prea mult ) Editat Noiembrie 23, 2012 de GeoNinoLino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Salutare. Are cineva de vanzare o banca inclinata (pentru impins la piept)? Sau stie cineva de unde pot cumpara una la un pret mic? Banca arata asa Multumesc! Costa in jur de 300 de lei, noua la Decathlon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 in putina mea experienta cu sala am ajuns la concluzia ca nu merita sa dai banii pe suplimente si alte prafuri, de steroizi nu mai vorbesc. daca vrei sa faci performanta ok, dar iti trebuie bani seriosi, alimentatie corespunzatoare si o disciplina de fier. natural e cel mai bine, la nivel amator cum sunt eu, si te si tine cel mai mult, ca de aia ii zice natural. cel mai greu lucru la sala ?! sa te tii de ea. si tractiunile la ceafa cu prindere larga pt spate. si berea. si tigarile. program: luni - piept + abdomen marti - spate + umeri joi - biceps + triceps picioare nu fac ca am avut si am probleme cu glezna dreapta, tendinita. dar sunt ok, nu sunt Johnny Bravo, habba - habba ! De acord cu tine, sa fii natural e cel mai bine. Eu fac antrenament din 2005 si fara sa-mi i-au ceva suplimente nutritionale si ma simt perfect, am 69 de kg momentan iar programul meu e urmatorul: Iarna: Prima zi: Piept, biceps, antebrat si abdomen Piept 3 exerciti Biceps 3 exerciti Antebrat 1 exercitiu Abdomen 1 exercitiu A doua zi: Spate, Trapez, abdomen, iar la final sar coarda cam 10 minute Spate 3 exercitii Trapez 3 exercitii Abdomen 1 exercitiu A treia zi: Triceps, Umeri, antebrat, abdomen iar la final sar coarda cam 10 minute Triceps 3 exerctii Umeri 3 exercitii Antebrat 1 exercitiu Abdomen 1 exerctiu Vara: Alergare, mers pe bicicleta, mers in aer liber la bare si fac tot felul de exercitii zilnic si odata pe saptamana la sala cand fac pentru fiecare grupa de muschi cate un exercitiu (inafara de picioare). Sunt foarte multumit de ceeace am realizat si placut impresionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Eu din vasta mea experienta (fara sa ma laud),iti pot spune ca prafurile merita investitia(concentrate proteice nu steroizi),si iti spun si de ce:dupa un antrenament intens organismul are nevoie de nutrienti ..hrana trece prin tractul digestiv care descompune proteinele in aminoacizi care ulterior se recompun in proteina in tesutul muscular..proteina=caramida tesutului muscular.O hrana normala are nevoie de timp pt a fi digerata,deci implicit proteina va ajunge mai tarziu.De unde si starea catabolica in care organismul se va hrani din resurse proprii...si cum organismul e destept,se va hranii din cea mai buna sursa,adica din proteine nu din grasimi.Rolul prafurilor sa zic asa este ca sunt rapid digerate si obligat o absorbie mai rapida a proteine la nivel muscular.Deci implicit stare anabolica de crestere nu catabolica.(anabolism=stare naturala de crestere,a nu se confunda cu steroid anabolizant).Deci daca iti permiti,sigur vei avea rezultate mai bune daca asta iti doresti.Atentie:ele nu inlocuiesc mesele normale ci doar ajuta . IceLord:nu stiu ce inaltime ai dar 69kg sunt cam putine avand in vedere ca faci de atatia ani.sau poate nu doresti masa musculara...eu personal aveam 53 kg cand m-am apucat,la 1.72m...in trei ani ajunsesem la 82kg Salutari tuturor,Am nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste arderea grasimilor (in special in zona abdominala). Am sa va spun intai cum felul in care abordez sarcina aceasta si las la atitudinea voastra sa imi spuneti daca considerati ca este eficienta . Am 1.80m inaltime si 75Kg, o dieta care n-am reusit sa o respect mai mult de 1 luna (desi am renuntat complet la paine, la fiecare masa de atunci). Intrucat sunt practicant de karate (nu de foarte mult timp) lucrez de 2 ori pe saptamana la sala exercitiile conform instructiunilor antrenorului, care, nu sunt aceleasi mereu: incalzire usoara, apoi dat la perna (cu intensitate alternanta), flotari, abdomene, coreene etc. Cert este ca transpir foarte mult dupa fiecare antrenament asta inseamna ca organismul "arde combustibilul", dar se pare ca oricat de mult as da din mine la fiecare antrenament nu e de ajuns.M-am documentat si m-am uitat la filmulete pe youtube, am o idee despre cum as putea sa imi imbunatatesc conditia dar cel mai bine este sa aflu de la cineva care a fost intr-o situatie asemanatoare, luand in considerare si alte variabile (servici, familie, timp alocat pentru alte activitati etc).1. Sa alerg prin parc pe langa antrenamentele de la sala?2. Sa ma apuc de o dieta pe care sa o respect si sa ma duc la gym in loc de sala de sport?Multumiri in avans Pai..la 180m si 75kg nu esti gras,esti chiar sub greutate..banuiesc ca nu iti place aspectul abdomenului poate,depinde de organismul fiecaruia cum depoziteaza grasimea..in nici un caz diete care duc la infometare...e mai rau..organismul cand e privat are tendinta sa depuna,sa asimileze orice.Ideal este sa iti faci un calcul al caloriilor din alimentele ingerate Prin exercitiile de forta practic vei forta organismul sa depuna unde trebuie,adica in masa musculara.Nu scapi de burta facand abdomene ci exact combinatii de exercitii aerobe si anaerobe..deci forta,sac,alergat etc.Ideal ar fi macar 3 zile pe saptamana. Editat Decembrie 19, 2012 de Johann800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Antrenor personal! 15 ani de sala. Cine vrea antrenor////?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Decembrie 25, 2012 Share Postat Decembrie 25, 2012 Cum va merge acum iarna, in perioada de masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Antrenor personal! 15 ani de sala. Cine vrea antrenor////?? PICS OR IT DIDN'T HAPPEN!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Cum va merge acum iarna, in perioada de masa? in perioada de masa musculara? sau in perioada in care stam mult la masa )))))).....eu personal fac pauza acum, am tatuat un pectoral si n-am voie efort, transpiratie, etc...de la anu' de acuma......am deja cumparat un animal pack si ceva amino de la gaspari....abia astept sa le incerc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Antrenor personal! 15 ani de sala. Cine vrea antrenor////?? eu sunt dovada vie ca este un antrenor SUPER! in perioada de masa musculara? sau in perioada in care stam mult la masa )))))).....eu personal fac pauza acum, am tatuat un pectoral si n-am voie efort, transpiratie, etc...de la anu' de acuma......am deja cumparat un animal pack si ceva amino de la gaspari....abia astept sa le incerc:D aminomax 8000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 eu sunt dovada vie ca este un antrenor SUPER! aminomax 8000? da, cutia aceea albastra cu milioane de pastile )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 si baieti, ati inceput sa dati sarmalele si piftia jos ? eu am inceput si tare greu e, dupa 3 saptamani pauza. si incep cu o schimbare, alternez o saptamana de forta cu una de cardio ca incepusem sa-mi pierd din mobilitate(vreau sa scap de burtoaca care nu se duce prin abdomene neam, asta e motivul real) desi nu sunt un tip masiv la 1.83m si 83 kg. si ca raspuns catre colegul Johann800: sigur ai dreptate, optiunea mea de a nu folosi prafuri nu tine de considerente materiale neaparat, desi sunt convins ca prafurile de calitate costa bani seriosi, ci mai degraba vin dintr-o optiune personala. cum ziceam, sunt amator si vreau doar o forma fizica si aspect decent, nu sunt dispus sa investesc pe de o parte in timp mult consumat pe de alta in disciplina de iron man, cat si bani. Incerc sa compensez viciile cumva, sa nu ajung la 40-50 de ani un butoi de slana care abia se inchide la sireturi, vreau sa pot alerga dupa nepoti prin parc la batranete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 incep cu o schimbare, alternez o saptamana de forta cu una de cardio ca incepusem sa-mi pierd din mobilitate(vreau sa scap de burtoaca care nu se duce prin abdomene neam, asta e motivul real) desi nu sunt un tip masiv la 1.83m si 83 kg. Buei, forma aia n-ai cum s-o dai jos. E monumentul ridicat in cinstea eroului de cazut mai jos. cum ziceam, sunt amator si vreau doar o forma fizica si aspect decent, nu sunt dispus sa investesc pe de o parte in timp mult consumat pe de alta in disciplina de iron man, cat si bani. Incerc sa compensez viciile cumva, sa nu ajung la 40-50 de ani un butoi de slana care abia se inchide la sireturi, vreau sa pot alerga dupa nepoti prin parc la batranete. Te-ai defectat?! Sau erai doar beat cand ai scris to do list-ul pe anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Buei, forma aia n-ai cum s-o dai jos. E monumentul ridicat in cinstea eroului de cazut mai jos.Te-ai defectat?! Sau erai doar beat cand ai scris to do list-ul pe anul asta? Bai, si ti-am atras atentia sa nu mai faci misto de mine, cum facem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 O dau eu pe prima si apoi o dai tu pe a 2 a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Băieți, am și eu o mică problemă și poate aveți vreun sfat util în privința asta - astăzi am decis să ies la o tură de cardio prin parc (am profitat de puținul soare) și am constatat că nu-mi pot păstra respirația în ritm pe termen lung, am început să respir din ce în ce mai des, mai greu, iar după ce totuși am insistat am început să resimt o durere sus în piept, aproape de gât. Ca și mențiuni pot spune că nu sunt gras, nu fumez și nu am niciun fel de boală respiratorie la activ.Posibil să fie de la aerul oricum rece? Cum îmi pot controla respirația eficient? Oare există niște timpi de in/out? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciuprun Cosmin Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 incearca sa inspiri la 2 pasi facuti si sa expiri la urmatorii 2 . Aerul rece este o problema si ar putea fi cauza durerii tale. Daca vrei sa slabesti alearga mai usor si mai mult timp iar daca vrei sa faci doar pentru suflu si inimioara alterneaza alergatul usor cu ruperi de ritm , 1 minut cam la intensitate 3/4 cu un minut la intensitate 2/4 . Sper sa iti fi fost de folos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 si baieti, ati inceput sa dati sarmalele si piftia jos ? eu am inceput si tare greu e, dupa 3 saptamani pauza. si incep cu o schimbare, alternez o saptamana de forta cu una de cardio ca incepusem sa-mi pierd din mobilitate(vreau sa scap de burtoaca care nu se duce prin abdomene neam, asta e motivul real) desi nu sunt un tip masiv la 1.83m si 83 kg. si ca raspuns catre colegul Johann800: sigur ai dreptate, optiunea mea de a nu folosi prafuri nu tine de considerente materiale neaparat, desi sunt convins ca prafurile de calitate costa bani seriosi, ci mai degraba vin dintr-o optiune personala. cum ziceam, sunt amator si vreau doar o forma fizica si aspect decent, nu sunt dispus sa investesc pe de o parte in timp mult consumat pe de alta in disciplina de iron man, cat si bani. Incerc sa compensez viciile cumva, sa nu ajung la 40-50 de ani un butoi de slana care abia se inchide la sireturi, vreau sa pot alerga dupa nepoti prin parc la batranete. Respect pt un om care se respecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Ianuarie 21, 2013 Share Postat Ianuarie 21, 2013 (editat) Va salut, am o banca multifunctionala daca intereseaza pe cineva. Poza ii informativa si-i pe negru, a fost folosita cam 1 an. Daca am postat gresit va rog s-o stergeti, Pret 350 lei Editat Ianuarie 21, 2013 de Paul_Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate