bizoo_n Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 (editat) Sa incep eu, vad ca sunt primul. Nu stiu de ce, dar cand am ajuns acasa nu am mai gasit decat pozele cu fetele . Motocicletele pot fi vazute Sambata si Duminica in acelasi loc, SMAEB 2006. Editat Mai 5, 2006 de bizoo_n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Girls-Girls-Girls Cine stie melodia din anii '70 "jtie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 incep eu..si sa vedeti..motocicleta cu nos..uau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Thomas, poti sa termini un pic cu tampeniile ? Nu mai poate omu sa se uite linistit la o chiulasa ca vii tu cu cultura...Mda, deci da, here we go again. Nu va inghesuiti , e loc pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 ptr puya :Ba lasa numaru drept ca oricum nu te ia pe tine radaru niciodata...te mai miri de ce te opreste non stop politia..cred ca te vad ca ai probleme cu iq`u...cam slabutze pozele misto pozele,maine merg sa le vad live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 las' ca e foaaaaaaaaaaaarte bine shi ashaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 DECI Aici vor fi TOATE POZELE ce au legatura cu SMAEB, nu e cazul de enshpe alte topicuri Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 offffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Vreau si eu sa merg, sa ma uit(si deci sa ma enervez), si sa fac pozeee.... dar nu vreau singura, pt ca tre sa aud si comentarii:daca nu te pricepi la una la alta...te uiti degeaba, nu? Singura, nu pot decat sa intreb "vanzatorul" daca mai au si pe alte culori! Deci, mai vine careva pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 laser frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 mult mai bine decat anu trecut la categoria DOMNISHOARE peste vro 2 ani o sa fie dezbracate de tot!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fba Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Vreau si eu sa merg, sa ma uit(si deci sa ma enervez), si sa fac pozeee.... dar nu vreau singura, pt ca tre sa aud si comentarii:daca nu te pricepi la una la alta...te uiti degeaba, nu? Singura, nu pot decat sa intreb "vanzatorul" daca mai au si pe alte culori! Deci, mai vine careva pls? iti recomand pe cineva insurat sigur o sa auzi cele mai multe comentarii si astia nici nu fac mofturi la culori - daca e blond merge, merge si roscat, si merge si brun. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 eu nu-sh de ce-i zice salon moto si nu de FMI.... Super pozele, super don'soarele...sper totusi sa le vad maine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladi Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Salut, este primul meu post si am decis sa fie si cu poze. Am timp sa ma fac si eu cunoscut pe aici nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 @fba what's wrong with u? binee... ma voi duce singura... dar nu postez pozele Nu ziceti "mare paguba"....ca este! : )) (am descoperit reglaje din aparat care fac pozele delicioase....adica si mai delicioase) @vladi. Salutare, bine ai venit. Si eu-s noua paici... iar pana acum nu mi s-a parut indeosebi de primitor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 (editat) Asta fiindca toata lumea se hodineste pt sambata sa fie devreme la Salon Iar altii au venit din tara si acu nu au unde sa stea pe net sa verificie forumul. Un pic de rabdare te rugam PS: oricum, bun venit la amandoi in comunitatea moto! Editat Mai 5, 2006 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 @Bizoo n - ce tip de aparat folosesti? si ce obiective? ca am vazut fetele de la salon si parca in pozele tale arata de 10 ori mai bine ceea ce imi spune ca ai aparatura buna si pricepere pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akaionut Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 (editat) Pare un Canon EOS 10D Editat Mai 5, 2006 de akaionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 @fba what's wrong with u? binee... ma voi duce singura... dar nu postez pozele Nu ziceti "mare paguba"....ca este! : )) (am descoperit reglaje din aparat care fac pozele delicioase....adica si mai delicioase) @vladi. Salutare, bine ai venit. Si eu-s noua paici... iar pana acum nu mi s-a parut indeosebi de primitor .... lume o sa fie ca a fost si azi. eu de exemplu vin si maine pe la 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 eu nu-sh de ce-i zice salon moto si nu de FMI.... prea multe domnisoare ... o arata smaeb-ul ieri la stiri pe protv mici un motor complet nu am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyblue Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 O sa vin si eu azi sper sa ne intalnim cat mai multi lastandul motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 mama ce bucati! mama ce motoare! o sa vin si eu sa vada si ochelarul meu si sa ma oftic asa un pic mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 (editat) Editat Mai 6, 2006 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitbulitza Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Care ma salveaza si pe mine? N-am cu cine sa ma duc si pe jos e penibil... restul amicilor mei si-au luat p*****e in spate si nu mai am loc pe nicaieri. As lua masina lu tata da' iar ma prinde politia fara carnet. Deci boys boys boys care trece prin Tei sa ma culeaga si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Da ceva motociclete sunt la SMAEB? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate