danutza Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Metallica, Lacuna Coil, Sonata Arctica,Guns,Trooper,Cargo,Iris,Nightwish,Anouk,Disturbed...mai ascult din cand in cand S.O.A.D. Imi place mult o mel.de la Inflames (Metaphor),Disturbed,Bon Jovi...s.a.m.d. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Metallica, Lacuna Coil, Sonata Arctica,Guns,Trooper,Cargo,Iris,Nightwish,Anouk,Disturbed...mai ascult din cand in cand S.O.A.D. Imi place mult o mel.de la Inflames (Metaphor),Disturbed,Bon Jovi...s.a.m.d. Anouk rules petru gagici....si nu numai!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 A fost cineva dintre voi la concertul Therion??Stiti mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 am mai facut si yo un topic despre asta si a fost inchis ca urmau sa se linseze indivizii intre ei oricum mi place sa vad norod care asculta muzica buna on topic: GUNS'N ROSES BON JOVI CARGO PHOENIX URMA DISTURBED and so on Ce melodie de la Guns'n'Roses are vreo legatura cu motoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skodaru Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Ce melodie de la Guns'n'Roses are vreo legatura cu motoarele? pai "you could be mine" e pe coloana sonora de la T2 si arnold merge pe motor:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Florin chilian - ursitoare... Este vorba despre o masina dar textul e "uaild spirit taip" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Ce melodie de la Guns'n'Roses are vreo legatura cu motoarele? sweet child of mine ....nu datorita versurilor ci datorita notorietatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 (editat) Dar trupe ca God sau Grimegod sau Gothic nu ascultati??Avem si noi trupe cu care sa ne mandrim. Iata aici un link de unde puteti asculta noul album al trupei God: http://www.khaeotica.com/GOD_HellHeaven Baietii de la God chiar au scos un album, care zic eu ca merita ascultat. Acesta este adresa noului site al trupei. http://www.god-band.pt.vu Astept pareri dupa ce ascultati albumul. Hail si ale noastre spirite luptatoare, sa invinga!!! Editat Decembrie 17, 2006 de buldogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 Dar trupe ca God sau Grimegod sau Gothic nu ascultati??Avem si noi trupe cu care sa ne mandrim. Iata aici un link de unde puteti asculta noul album al trupei God: http://www.khaeotica.com/GOD_HellHeaven Baietii de la God chiar au scos un album, care zic eu ca merita ascultat. Acesta este adresa noului site al trupei. http://www.god-band.pt.vu Astept pareri dupa ce ascultati albumul. Hail si ale noastre spirite luptatoare, sa invinga!!! Prima melodie am ascultat-o si e destul de draguta pt cei care asculta genul asta(zic eu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 19, 2006 Share Postat Decembrie 19, 2006 O super melodie de la Lacuna Coil e Swamped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Mie una imi place cum canta trupa... "Angels Punishment".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 AC/DC - Ride On Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Shangri-Las - Leader Of The Pack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Matthews Southern Comfort - Woodstock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 am si eu o intrebare (probabil off-topic): de pe ce album este "A tout le monde" a lui Megadeth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) e de pe 'youthanasia'-1994... Editat Martie 12, 2007 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 e de pe 'youthanasia'-1994... fenchiu . de-abia astept sa-l "devorez" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Reinvii topicul cu o melodie care din nefericire se potriveste motociclistilor, dar merge la suflet pe drum : Alice in chains - We die young Piesa si Videoclipul 02___We_Die_Young.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iulie 8, 2007 Share Postat Iulie 8, 2007 Piese Rock despre motoare? OK: Social Distortion - Sick boy Divlje Jagode - Motori (trupa bosniaca hard'n'heavy din anii '80) Catmen - Gone riding The Barflys - Thunder Down Under Doc Holliday - The last ride Saxon - Stallions of the highway Saxon - Wheels of steel Saxon - Freeway mad The leader of the pack...da' nu mai stiu cum le chema p-alea de cintau bucata... ...................................... Si ar mai fi, da' altadata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 9, 2007 Share Postat Iulie 9, 2007 Nu-i exact 'traditional moto', dar personal consider Prelude to War de pe Battlestar Galactica Season 2 OST ca fiind o melodie... interesanta (mai ales bucatile cu percutie la greu). 2_QBHA_hxWI P.S. Daca doriti calitate mai buna, mai mult ca probabil se poate gasi prin unele surse... neconventionale/alternative. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 mi e mi place prodigy - you will be under my wheels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 (editat) George Thorogood - Bad to the bone din Terminator 2, super Steppenwolf - Born to be wild din Easy riders Steppenwolf - Magic carpet ride Recomand sa le reascultati, sunt super. Editat Iulie 12, 2007 de nick28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 14, 2007 Share Postat Iulie 14, 2007 Rammstein - Benzin Metallica - Fuel Ruff Riders - Ruff Riders Anthem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_slayer Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Chrome Division - Trouble With The Law, de pe albumul Doomsday Rock' N Roll (2006) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 daca au fost atatea topicuri despre filme, jocuri, etc, cu motociclete, de ce nu si unul cu muzica in care subiectul principal este asta? incep eu: metallica - motorbreath cargo - calare pe motoare keith urban - blue jeans chris spedding - motor biking cine mai stie? Eu stiu un link cu albumul "Harley-Davidson - Southern Road Songs" ...e la: http://www.bestradiolarry.ro/playlistX.html P.S. Faceti abstractie de semnele "X-" din fata fiecarui nume din acea lista, am vrut sa apara la litera X (singura litera disponibila din playlist-ul radioului) cele aproape 100 melodii Daca vrea cineva albumul complet = 3 CD-uri blank (ca atata are) si i le ard FREE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate