monsteristu' Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 citez dintr-o stire "Doi oameni au murit azi-noapte în urma unui accident de motocicletă. Incidentul a avut loc pe Splaiul Unirii din Capitală. Potrivit polițiÂştilor, se pare că motocicleta s-a dezechilibrat după ce a trecut peste un canal adânc de câțiva centimetri. Cel care conducea, nu a mai reuÂşit să redreseze vehiculul Âşi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public aflat pe marginea Âşoselei. În urma coliziunii, un bărbat Âşi o femeie au murit pe loc." http://observator.antena1.ro/social/Motoci...i-zob_6982.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 am vazut la stiri pe antena 1 dar auzisem ca se intamplase pe cheiul dambovitei spre centura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) stie cineva mai multe? Nightwolf... /index.php?...t&p=2342715 Editat Martie 21, 2010 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
id Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) Viteza a fost de vina.mereu este viteza... http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/doi...st-de-vina.html Editat Martie 21, 2010 de id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) Si astia prezinta stirile de nu intelegi nimic. Asa cum citeaza monsteristu' in primul post, nici nu sti daca femeia era pasagera pe motor. Sunt o multime de posibilitati ca femeia sa moara, la acel accident (sa fi lovit-o motorul, sa fi fost pasagera, etc.) . Si totusi, cred ca viteza a fost mare daca la trecerea peste un canal de cativa centimetri a reusit sa cada si sa se izbeasca violent de un stalp. Fereasca Dumnezeu, se pot intampla accidente la orice pas, dar trebuie sa ne ferim cat putem de ele, si cea mai buna metoda ca sa te feresti cat mai usor, eu cred ca e o viteza legala/normala/redusa. Dumnezeu sa-i ierte! Later Edit: Acum am vazut si post-ul lui ID si intr-adevar asa cum banuiam, viteza este de vina. Poate vom afla cate ceva si despre conducator (experienta acestuia) . Editat Martie 21, 2010 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixx Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 R.I.P. , prietene ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 In Bucuresti a mai fost un accident grav undeva in jurul amiezii pe Emil Racovita. Cand experienta e aproape zero, cm sunt aproape 1000 iar caii bat spre 150 se mai intampla si d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 http://observator.antena1.ro/social/Motoci...i-zob_6982.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 21, 2010 Autor Share Postat Martie 21, 2010 alexandra, am pus linkul tau si in capul topicului, e cel mai relevant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 In reportaj scrie ca nu se stie cine era fata . Este vorba de de Madalina Avram ,sau HarleyX ,cum avea id-ul aici pe motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 pacat ca se incepe asa, de la prima raza de soare. Mesaj completat Este vorba de de Madalina Avram ,sau HarleyX ,cum avea id-ul aici pe motociclism. what?! pe GS500... nu pot sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Culmea, imaginile folosite de antenisti(bordul gixxerului pe chei) erau ale unui tanar, tot mort ... Inconstienta ucide! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Gura de canal care le-a fost fatala nu era semnalizata. Deci nu era o "mica denivelare" cum mint din nou cu nerusinare imbecilii de la PR Otv, ci o ditamai gura de canal. Si din nou, viteza e de vina, nu administratorul acelei portiuni de drum (gen portocalii basescieni de la EuroConstruct98) ca au lasat un canal descoperit, nu organele atarnatoare de la Politia Rutiera ca n-au semnalizat canalul, ci mortul e de vina. Si ne mai miram de ce nu se invata nimic din accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 r.i.p, pacat erau tineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 http://hi5.com/friend/p10632597--Madalina_Avram--html saraca... dumnezeu sa o ierte!!! Mesaj completat Culmea, imaginile folosite de antenisti(bordul gixxerului pe chei) erau ale unui tanar, tot mort ... Inconstienta ucide! [/quote dar tu stii cum a murit tanarul despre care vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Ba ce cacati de comentatori...intradevar...la o limitare de 60 km/h doar iti rupi curu in limitarile alea f***te...si canalele intradevar...trebuie sa ai vreo 300 ca sa te dezechilibreze...nu se pune ca are 15 cm un canal in adancime pe zona aia...deci si la 100 te cam duci dracu daca in il prinzi bine sub roti... Dupa cum zice si Adam...nu cine trebuia sa aiba grija sa fie drumul ca in palma acolo e de vina...ci motociclistul/a Rip HarleyX... PS: GabiButon...de unde stii ca a murit baiatul cu gixxeru din filmulet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 A murit intr-un accident de masina. M-au "miscat" imaginile folosite ... Mesaj completat dar tu stii cum a murit tanarul despre care vb? Daca imi aduc bine aminte, era vb de bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 21, 2010 Autor Share Postat Martie 21, 2010 nu e relevant cine sau cum a murit omul din imaginile antenei. poate ne zice cineva cine era barbatul mort in accidentul de aseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 nu e relevant cine sau cum a murit omul din imaginile antenei. poate ne zice cineva cine era barbatul mort in accidentul de aseara? Una peste alta, pacat de ei. Pacat de familile lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 nu am inteles cum s-au infipt tocmai in canalul ala care era lipit de bordura. trist, foarte trist. cat despre drumuri ce poti sa mai zici... la inceputul anilor 90 veneau cu scuza ca nu sunt bani pentru drumuri dar in ultimii ani s-au cheltuit sume uriase, pe hartie, iar in realitate nu se cunoaste nimic. am vazut zilele trecute un post despre motociclistii din Franta care care s-au apucat sa protesteze impotriva intentiei autoritatilor de a interzice mersul printre benzi. noi ce facem? ne lasam omorati la infinit de nepasarea si nesimtirea autoritatilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Mie mi se pare suspect accidentul asta.....adica de ce ar merge cineva cu viteza, asa de aproape de marginea drumului ?? Probabil ca au evitat ceva si au nimerit in acel canal, dar ce? un caine, un betiv la volan....?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 parerea mea este ca pe oriunde mergi in zona aia tot nimeresti un sant...o groapa...sau ceva...poate aveau si viteza...dar nu se compara cu ce arata ei ca sa dramatizeze...eu zic ca vreo 100-120 maxim...cu mai mult nu poti merge din punct de vedere moral...adica te c*ci pe tine de frica atunci cand vezi cate gauri sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Nu pot sa cred!!!!! Inca tremur!!! Aseara am stat cu ea la masa la petrecerea dacilor, am vorbit, am povestit, am glumit! Cand am deschis calculatorul, am primit asta! Dumnezeule!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace! :D Au murit din cauza nepasarii alesilor nostrii, nevinovati! Pe chestia asta merita dat in judecata administratorul drumului!!! Editat Martie 21, 2010 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 21, 2010 Autor Share Postat Martie 21, 2010 Metal Heart, era cumva cu unul dintre daci? poti confirma zvonurile de pe mess cu celalt mort? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate