HIM Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Vreau sa-mi fac si eu unul dar deocamdata nu am gasit ceva sa ma reprezinte si vreau sa concep eu modelul, sa fie unic, dar tot aman de vreun an, doi. Ce vrei sa reprezinte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 cine imi face si mie un steag dacic, de ala cu cap de lup si coada de sarpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 talibane, mersi de pont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Nu prea sunt oameni tatuati ...nici o poza nimik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 o noua moda asta pe forum, cu pareri pro/contra, avantaje/dezavantaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 formuleaza tu altfel si mergem pe varianta ta ,dc asta nu e k noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 s-a mai discutat aici....exista si multe poze /index.php?showtopic=4417 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Imi doresc si eu unul dar serviciul asta frate de te lasa sa faci si tu ceva cu viata ta personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 cine imi face si mie un steag dacic, de ala cu cap de lup si coada de sarpe. in liceu vroiam sa-mi fac un tatuaj care sa ma reprezinte....si vroiam sa fie mai unic. tot draco-ul dacic vroiam sa-l fac....credeam ca sunt original si nu s-a gandit nimeni la asta. chiar imi facuse un prieten de la arhitectura o varianta stizlizata in creion...cand sa-l fac anu' trecut...l-am vazut pe unu' ...si atunci ... s-a dus unicitatea, dar....creca o sa-l fac pana la urma...daca nu gasesc ceva unic. nu-mi plac deloc "tramp stamp" ....alea de si le fac gagicile deasupra curului....chiar mi se par de prost gust. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Tatuajul e o chestie imprumutata din Oceania de marinarii englezi de pe vechile nave cu panze. La indigenii din Pacific "tatau" era un rit de trecere la maturitate, atat la barbati cat si la femei - durerea era un simbol si un catalizator al acestei treceri intr-o alta etapa a vietii. E greu de spus ce semnificatie are tatuajul pentru un om contemporan. Poate avea un rol estetic, poate reprezenta o inscriere intr-o moda, apropo de "tramp stamp", sau intr-un grup, o ideologie, un curent - goticul, de pilda, o bravada sau o dovada pentru cineva, o marca exteriorizata de personalitate sau un fetish... Noi ar trebui sa intelegem pe cei cu tatuaje, pentru ca tatuajele si piercingurile sunt probabil echivalentele pe corpul uman a modificarilor pe care le facem motocicletelor noastre. Un om tatuat e un om "custom".... Asa i-a placut lui sa arate la un moment dat. O problema ar fi ca un tatuaj e greu de sters - daca ceea ce a stat initial in spatele deciziei de a face un tatuaj dispare, e greu sa dai "delete". Cu piercingurile e mai simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 O problema ar fi ca un tatuaj e greu de sters - daca ceea ce a stat initial in spatele deciziei de a face un tatuaj dispare, e greu sa dai "delete". Cu piercingurile e mai simplu. Pe langa asta, impactul asupra celor care privesc tatuajele celor "pictati" este total diferit fata de ce "simt" inlauntrul lor, tatuatii. Daca vi-l faceti doar pentru voi si inimioara voastra (ceea ce nu prea cred), este ok, fiecare cu pasarica lui si respect decizia... dar daca vi-l faceti ca sa va admire cei din jur, credeti-ma ca vi-l faceti (cam) degeaba. E un fel de "cainii latra, ursul merge" sau "uite-l p-ala ce tautat este, n-a avut ce face si pe ce da banii". Mai repede ne cumparam o masina sau un motor mai rasarit care sa ne reprezinte decat sa ne tatuam. Mai repede atragem priviri in acest fel si creem invidii decat daca ne-am tatua. Si-apoi multe tatuaje sunt infecte. Dau senzatia de jeg, de mizerie, de instabilitate, de saracie... Putine mi-au placut cu adevarat si aici ma refer strict la romani. Deci nu-mi spuneti ca va tatuati doar pentru voi, ca nu va cred... Si chiar stiu ce vorbesc. Peace ! Nu, nu sunt tatuat si nici nu-mi doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Imi doresc si eu unul dar serviciul asta frate de te lasa sa faci si tu ceva cu viata ta personala ce servici ai omule, te dezbraca la pielea goala la poarta?? @HIM, asta am vrut sa zic, tatuajul nu poate fi obiectul unei dispute pro/contra, av/dezav deoarece este doar un moft, nu este ceva util de pe urma caruia sa tragi vreun folos. Este ceva estetic, si cum bine se spune, in gusturile omului nu te kaci. Corect era: "uite, astea sunt ale mele, ce credeti, voi de care aveti, de care v-ati face?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Un minidragon si Medusa. si mai urmeaza. si am serviciu, si ma vad cu clienti, si tatuajele nu se vad...ca doar nu ti le faci in frunte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 mie nu-mi trebuie tatuaj....am o semiluna-n talpa, din nastere asadar, beware ca's insemnat @nuka: cum arata un MINI dragon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 mie nu-mi trebuie tatuaj....am o semiluna-n talpa, din nastere asadar, beware ca's insemnat @nuka: cum arata un MINI dragon? indescifrabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Apropo de ce am zis mai sus... Ce chestie dom'le... tocmai lucrez cu un client la un flyer. Nimic nou in asta, nu-i asa ? Numai ca flyerul este pentru cabinetul lui de TATUAJE !!!! Ma tot ameninta ca vrea si flyere pe langa carti de vizita si baner si acu' juma' de ora a trecut pe aici sa definitivam layoutul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Imi doresc si eu unul dar serviciul asta frate de te lasa sa faci si tu ceva cu viata ta personala depinde unde vrei sa l faci (in ce zona a corpului),cine te dezbraca la urma urmei --- Mesaj completat în 30 Oct 2007 15:19 ------------- Pe langa asta, impactul asupra celor care privesc tatuajele celor "pictati" este total diferit fata de ce "simt" inlauntrul lor, tatuatii. Daca vi-l faceti doar pentru voi si inimioara voastra (ceea ce nu prea cred), este ok, fiecare cu pasarica lui si respect decizia... dar daca vi-l faceti ca sa va admire cei din jur, credeti-ma ca vi-l faceti (cam) degeaba. E un fel de "cainii latra, ursul merge" sau "uite-l p-ala ce tautat este, n-a avut ce face si pe ce da banii". Mai repede ne cumparam o masina sau un motor mai rasarit care sa ne reprezinte decat sa ne tatuam. Mai repede atragem priviri in acest fel si creem invidii decat daca ne-am tatua. Si-apoi multe tatuaje sunt infecte. Dau senzatia de jeg, de mizerie, de instabilitate, de saracie... Putine mi-au placut cu adevarat si aici ma refer strict la romani. Deci nu-mi spuneti ca va tatuati doar pentru voi, ca nu va cred... Si chiar stiu ce vorbesc. Peace ! Nu, nu sunt tatuat si nici nu-mi doresc. EU m-am tatuat pentru mine! nu mi se pare deloc grandomanie sau stiu eu ce fitze ca mi am facut 2 indieni ... --- Mesaj completat în 30 Oct 2007 15:22 ------------- ce servici ai omule, te dezbraca la pielea goala la poarta?? @HIM, asta am vrut sa zic, tatuajul nu poate fi obiectul unei dispute pro/contra, av/dezav deoarece este doar un moft, nu este ceva util de pe urma caruia sa tragi vreun folos. Este ceva estetic, si cum bine se spune, in gusturile omului nu te kaci. Corect era: "uite, astea sunt ale mele, ce credeti, voi de care aveti, de care v-ati face?" daca formulam ce va de genu "uite astea sunt ale mele..."ajungeam sa se discute despre "picturile mele" si nu asta era scopul... ma gandeam ca astfel fiecare si ar fi aratat "podoabele". --- Mesaj completat în 30 Oct 2007 15:24 ------------- Depinde de "servici". Sint "servicii" care te dezbraca la angajare nu la poarta. Ia incearca sa te angajezi la "servicii" sa vezi ce control iti fac aia ca sa nu ai semne particulare. Si o cicatrice dak ai esti eliminat. Eu spre ex. cand m-am inscris la ex. de admitere la Academia de polotie ,m-au dezbracat si nu mi -au zis absolut nimic la control,si pe vremea aia aveam la incheietura mainilor si in dreapta abdomenului tatuajele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 eu mi-as face un liliac stilizat pe umaru stang..dar...ma mai gandesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) Am un singur tattoo, mai vechi, pt. ca nu vreau sa ma umplu de "decoratiuni" fara poanta, care sa nu ma reprezinte si sa nu aiba nimic de zis. Imi mai fac, pt. ca mi-au venit 2-3 idei misto de tot. De conceput grafic, o sa fac singur, ca ma pricep. Trebuie doar sa-mi gasesc tatuator de incredere. Iete ici un link cu ceva tattoo flash-uri misto: http://www.bmeink.com/flash/index.html Cine mai are, sa mai puna, sa se inspire lumea... KEEP ROMANIA BEUTIFUL ... GET TATTOOED !!! Editat Octombrie 30, 2007 de roadkill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 cine are si vrea....aici e locul in care sa puna poze.cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) Iata un superb lup dacic stilizat, foarte usor de recunoscut si care, cu siguranta, nu va trece neobservat. Editat Octombrie 30, 2007 de Sanchez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Iata un superb lup dacic stilizat, foarte usor de recunoscut si care, cu siguranta, nu va trece neobservat. Si-apoi o sa zica toti ca lucrezi la Petrom iar in cel mai rau caz sa te roage sa-i "alimentezi"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 ..with beer.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 Sincer nu imi plac si nici n-as vrea unul prea curand. Pareri contra-nici una, fiecare e liber sa-si faca ce vrea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonzailah Postat Octombrie 31, 2007 Share Postat Octombrie 31, 2007 DAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate