Lucian_M Postat Noiembrie 5, 2023 Share Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 23 ore, mobiletron a spus: Depinde ce astepari ai de la el, daca il cumperi ca sa faci scoala pe el (ca mine) poti fi multumit dar daca il cumperi ca sa faci treaba cu el nu cred ca vei fi multumit. Când o să vrei să-l schimbi, nu uita să mă anunți. Btw, cât de ok este o panaramă de asta? 12v, 240v, continuitate și poate temperatură. Am un Uni-T mare, butucănos, l-aș vinde ca să-mi iau ceva mic și îndemânos. https://a.aliexpress.com/_msFlZrm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Noiembrie 7, 2023 Share Postat Noiembrie 7, 2023 Am bășinuța asta de 15 ani. Motorul o să se prăjească primul. Eu l-am înlocuit cu unul trifazic de 300W și convertizor de frecvență. Dacă îl prinzi de ceva SOLiD și îl nivelezi, dacă îl lubrifiezi periodic, faci și piese de 80mm diametru, fără probleme. Dar, cum spune colegul mai sus, ai nevoie de răbdare infinită. Personal, prefer cuțitele din oțel rapid, pentru că motorul și structura strungului nu permit forțele necesare carburii. E super bun pentru școală. Am avut și industrial, SNU380. Cu ăsta mic nu riști să devii carne tocată. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 Fratilor, nu este o scula dar am nevoie de un sfat intrucat tine de gospodarie: Se da urmatoarea situatie: am un beci in care nu trebuie sa intre apa. Gura de coborare in beci este de 75x75. Am nevoie de un capac peste care sa pot sa pasesc sau sa trec cu roata de motocicleta peste, si care sa fie cumva si etans intrucat este expus ploii / zapezii. Aveti idei de capace si ce ar trebui sa iau? Dedeman / Leroy nu prea au fost de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 solutia ideala este sa ai o buza in jurul gaurii de cel putin 2-3 cm inalt ca sa nu intre apa usor, sa poti trece safe cu roata de motor peste, si sa aibe o structura de ramforsare care sa reziste greutatii, si eventual niste garnitura pe margine, nu prea vad cum i putea gasi ceva de genu ci trebuie confectionat. pune si o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Noiembrie 8, 2023 Share Postat Noiembrie 8, 2023 1 hour ago, Ruginel said: Fratilor, nu este o scula dar am nevoie de un sfat intrucat tine de gospodarie: Se da urmatoarea situatie: am un beci in care nu trebuie sa intre apa. Gura de coborare in beci este de 75x75. Am nevoie de un capac peste care sa pot sa pasesc sau sa trec cu roata de motocicleta peste, si care sa fie cumva si etans intrucat este expus ploii / zapezii. Aveti idei de capace si ce ar trebui sa iau? Dedeman / Leroy nu prea au fost de folos. capac metalic si doua chedere, cu sant de scurgere si diferenta de nivel de 2-3 cm, cum zicea si cavaleru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 9, 2023 Share Postat Noiembrie 9, 2023 Acum 18 ore, MotoS Garage a spus: capac metalic si doua chedere, cu sant de scurgere si diferenta de nivel de 2-3 cm, cum zicea si cavaleru'! Pana la urma cred ca asta o sa fac, trebuie sa ma duc sa imi fac cumparaturile necesare de metale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 (editat) Înlocuitor perfect pentru pastă de tușare. Pentru intins, folosesc un trafalet din cauciuc. Se vinde la Dedeman pentru aplicat tapet. L-am scurtat pentru ca aveam nevoie doar de 60mm. Vopseaua stă udă o zi întreagă, timp suficient pentru lucru și se îndepărtează foarte ușor cu wd40. La Rocast e 100lei, la Mustash e vreo 12. Aplicați în strat extrem de subțire. Editat Noiembrie 12, 2023 de cinezicealae 123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 Am urmatoarele scule care imi cam ocupa spatiu degeaba si aduna praf: -Masina de slefuti BOSCH -Bormasina cu cablu Black&Decker , mandrina metalica , potentiometru la buton -Filetanta Black&Decker mica+acumulator si incarcator Pret, 120 lei bucata, oricare dintre ele. Metoda de contact PM sau la tel 072-072-19-69 , Andrei. Pot fi vazute si probate in Branesti, Ilfov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 Salut, m-ar interesa filetanta, daca ii tine acumulatorul. Trimiti prin curier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Ce spuneti de jucaria asta? Vine echipata cu tot ce trebe...cabluri,furtune,rezervor,telecomanda,display,esapament.Consum 0,15 l diesel/h. L-as folosi la incalzit garaju.Telecomana bate la 30 m. E pe UTB-shop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 54 minute, pinnochio a spus: Ce spuneti de jucaria asta? Vine echipata cu tot ce trebe...cabluri,furtune,rezervor,telecomanda,display,esapament.Consum 0,15 l diesel/h. L-as folosi la incalzit garaju.Telecomana bate la 30 m. E pe UTB-shop. salut, am un prieten care s-a pus o chinezarie de genul dar cu carcasa gen ca un PC, totul integrat, e foarte multumit de el pt camper, face caldura bine. Pe YT am tot vazut ca lumea le ia si le foloseste la incalzit garaje Consumul e cam 250-300ml in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Salut,asa ma gandeam si eu,facut un fel de modul,mutabil de colo-colo.Tre sa vb cu mosu sa-mi aduca jucaria.Am comandat acu de la ei o insurubanta mica,vine cu gentuta si accesorii...68 leiMai au discuri de taiat fer,125x1 mm,la 1,50 lei buc.Comandat si de-alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 2 hours ago, pinnochio said: Consum 0,15 l diesel/h. Avut, folosit, vândut. La mine consumul se ducea aproape de maxim. Nu din cauza asta l-am măritat, ci pentru că am adoptat o altă soluție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 1 oră în urmă, Kagemusha a spus: Avut, folosit, vândut. La mine consumul se ducea aproape de maxim. Nu din cauza asta l-am măritat, ci pentru că am adoptat o altă soluție. Ce solutie ai adoptat? Eu probabil o sa prelungesc din casa tevile de la calorifer si le bag direct in garajelul meu, cat sa tina un 10-15 grade macar pe timp de iarna acum sunt constant cam 5-6 indiferent de temperatura de afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Noiembrie 22, 2023 Share Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 15 ore, pinnochio a spus: Ce spuneti de jucaria asta? Vine echipata cu tot ce trebe...cabluri,furtune,rezervor,telecomanda,display,esapament.Consum 0,15 l diesel/h. L-as folosi la incalzit garaju.Telecomana bate la 30 m. E pe UTB-shop. Sunt ok, merg bine, se gasesc sub multe forme si culori. La 700 lei gasesti pe Olx varianta all-in-one, cu carcasa si toate cele instalate frumos in ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Am un incalzitor de genul de 5kW. Il folosesc cand merg offcamping pe vreme racoaroasa (0 grade noaptea). Reglat la minim a consumat aproape jumatate de rezervor (undeva la 2.5L in 8 ore de functionare) pentru incalzirea unei masini. La fel cum zicea si colegul mai sus, nu te astepta la valorile alea ale consumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 21 hours ago, Ruginel said: Ce solutie ai adoptat? Eu probabil o sa prelungesc din casa tevile de la calorifer si le bag direct in garajelul meu, cat sa tina un 10-15 grade macar pe timp de iarna acum sunt constant cam 5-6 indiferent de temperatura de afara. Pentru moment am asta: https://www.bricodepot.ro/incalzire-si-climatizare/incalzire-electrica-si-gaz/erbauer-aeroterma-2500-w.html Cotețu' meu are aproximativ 25mp, rahatul ăsta se descurcă onorabil. Dacă vrei căldură permanent, soluția cea mai bună este cu incălzirea centrală, cum ai zis. Problema va fi însă rezolvată numai parțial, pentru că pe caniculă este excesiv de cald. Eu voi monta probabil AC pe viitor, pentru că nu am nevoie de căldură sau răcoare decît ocazional, iar soluția este ieftină și lipsită de mari bătăi de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 23, 2023 Share Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 12 ore, Kagemusha a spus: Pentru moment am asta: https://www.bricodepot.ro/incalzire-si-climatizare/incalzire-electrica-si-gaz/erbauer-aeroterma-2500-w.html Cotețu' meu are aproximativ 25mp, rahatul ăsta se descurcă onorabil. Dacă vrei căldură permanent, soluția cea mai bună este cu incălzirea centrală, cum ai zis. Problema va fi însă rezolvată numai parțial, pentru că pe caniculă este excesiv de cald. Eu voi monta probabil AC pe viitor, pentru că nu am nevoie de căldură sau răcoare decît ocazional, iar soluția este ieftină și lipsită de mari bătăi de cap. Pe canicula este racoare la mine in hruba de atelier. Numa' ca si iarna este racoare. O sa imbunatatesc randamentul termic, pe viitor va trebui sa montez o usa mai mare si o sa optez pentru una de termopan. Probabil in primavara va veni noua motocicleta si nu va incapea pe usa. La fosta motocicleta trebuia sa ii dau jos capetele de ghidon cand o bagam in atelier intrucat in regim de avarie am folosit o usa de apartament de bloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 De ce nu o bagi putin inclinata sau cu ghidonul putin mutat stanga-dreapta astfel incat sa intre fara batai de cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 La 21.11.2023 la 7:39, banditbiker82 a spus: Am urmatoarele scule care imi cam ocupa spatiu degeaba si aduna praf: -Masina de slefuti BOSCH -Bormasina cu cablu Black&Decker , mandrina metalica , potentiometru la buton -Filetanta Black&Decker mica+acumulator si incarcator Pret, 120 lei bucata, oricare dintre ele. Metoda de contact PM sau la tel 072-072-19-69 , Andrei. Pot fi vazute si probate in Branesti, Ilfov. Bormasina si filetanta cumparate de userul Pepsi, sa le stapanesti sanatos mane. Ramane de dat doar masina de slefuit Bosch. Hai cu vanzarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 (editat) Acum 58 minute, Pandy a spus: De ce nu o bagi putin inclinata sau cu ghidonul putin mutat stanga-dreapta astfel incat sa intre fara batai de cap? De obicei o bagam cu spatele si faceam niste manevre de yogin, inclusiv sa o inclin putin intrucat spatiul nu este prea prietenos. Daca lasam capetele de ghidon care aveau cam 5 cm fiecare, trebuia sa o inclin mai mult decat era cazul si imi era teama ca o scap si o dau de tocuri intrucat manevrarea o faceam din fata motocicletei. Mai mult de asta avea si doua evacuari care treceau la 1 cm fiecare de tocuri, deci fiecare operatiune de bagat / scos din garaj era cu emotii insa ajunsesem sa cunosc manevra destul de bine asa ca dura doar 1-2 minute. O bagam cu spatele ca sa o pot scoate mai usor. Unde mai pui ca exista si un prag de vo' 10 cm pe care trebuia sa il sar. Mai nou i-am facut un fel de rampa, insa pe langa asta am mai facut niste modificari care imi vor usura accesul. Urmatoarea motocicleta va fi ceva de adventure deci clar trebuie alta usa intrucat ghidonul va fi mult mai lat decat la fosta motocicleta si implicit nu o sa am pe unde sa o mai inclin. Editat Noiembrie 24, 2023 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 cred ca e timpul pt o usa dubla sau una gen rulou mai lata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 47 minute, Cavaleru a spus: cred ca e timpul pt o usa dubla sau una gen rulou mai lata Una rulou nu cred ca am cum si unde sa o montez, spatiul este relativ mic si nu as vrea sa ma complic, dar clar o usa dubla este solutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Eu mi-am facut la "garaj" usa dubla din panouri SIP, 2 x 1m latime (cat ii standard panoul) si 2m intaltime. Is rezistente dpdv structural si izoleaza mai bine dacat o usa de tabla, le recomand. bonus costa si foarte putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 24, 2023 Share Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 5 ore, Ruginel a spus: Una rulou nu cred ca am cum si unde sa o montez, spatiul este relativ mic si nu as vrea sa ma complic, dar clar o usa dubla este solutia. pai aia rulou se monteaza afara, cum nu ai spatiu de rulou dar ai spatiu sa deschizi o usa dubla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate