Lucian_M Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Pe cât de comică e faza în sine, pe atât de ușor le găsesc acum. Îmi pare rău că nu l-am făcut mai mare, însă lemne se mai găsesc pe acasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 3 hours ago, Patrick_M said: Salutare. Urmeaza sa calatoresc intr-o tara unde o sa folosesc un motor care are piulite de 14/16 la roti. Ma gandeam ca o scula din asta ar ajuta ca sa nu car prea multe lucruri pe motor. A folosit cineva? Pot desface/ strange piulitele si sa fie in siguranta sau sa caut chei separate? Multumesc frumos cheile de genul ala sunt niste glume proaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 1 minute ago, MotoS Garage said: cheile de genul ala sunt niste glume proaste... Daca asta e singura parere despre aceasta scula, atunci o sa te anunt cand ma intorc din calatorie . Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Mai bine o inelară sănătoasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 Acum 11 minute, Lucian_M a spus: Mai bine o inelară sănătoasă. Da da! Sau o combinată, eventual cu coada tăiată pt că în trusele 🏍 de regulă sunt niște tubulare "țigănești" (din țeavă) cu care poți prelungi. M-am gândit azi la impactul hex al lui @Lucian_M, am avut un șurub de fulie care abia s-a lăsat după și ședințe prelungite cu impactul pneumatic. Iar mi-am adus aminte că îmi lipsește o piesă la Ingersoll Rand și Chicago Pneumatic pe care îl folosesc acum este o glumă proastă față de IR, deși e profesional... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20, 2023 Share Postat Martie 20, 2023 O să râzi, alaltăieri am desfăcut piulița spate la un Transalp 650 la care nu s-a mai umblat de anul trecut. Foarte plăcut surprins, nici n-am zis că nu se rupe adaptorul. Mâine ar trebui să ajungă adaptorul pentru noul pistol cu impact, sper să fie ok. Dacă nu, retur la pistol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 La 07.03.2023 la 16:55, Aurex a spus: Salut ! Vedeti ca au la Altex un Jasic 130 care stie si sarma flux si fara flux ( are conector pt.gaz), pret imbatabil. Cu cel putin 150 mai ieftin decat oriunde altundeva... Am comandat eu ieri , vedem ce si cum.... Hai ca am zis ca revin cu info .... Pentru habarnisti in ale sudurii , ca mine , e " the shit" . Recomand cu tarie! Nu am stiut niciodata sa sudez , nu stiu ....si nici nu voi sti. Dar jucaria asta ajuta grav .... Te joci cu el inca de la inceput. Ok , iti va lua ceva sa experimentezi cu reglajul ( sinergic ) sau cu diferite sarme.... Personal , consider ca e o achizitie excelenta. 2 poze din prima zi de experimentat ( stropeste tare la inceput , aici de vina e pozitia in care il tineam si sarma flux cu care a venit in pachet). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 Folosește spray anti-spatter și vezi să fie reglat aparatul pentru flux, nu pentru MIG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 Acum 9 minute, Lucian_M a spus: Folosește spray anti-spatter și vezi să fie reglat aparatul pentru flux, nu pentru MIG. Spray nu are rost, ca intre timp situatia s-a imbunatatit considerabil , alea erau primele suduri. In ce priveste reglajul , nu poti gresi , pentru ca la sarma cu flux , tresa de "masa" se leaga la "+" , in timp ce pt sarma plina si gaz separat , se leaga la "_" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 22, 2023 Share Postat Martie 22, 2023 Al meu e direct flux, nu are reglaje, e mai simplu. Primele suduri... Ce e drept, am dat cu peria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Despre ăsta știți ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 2 minute, vis-a-vis a spus: Despre ăsta știți ceva? Nu, dar dacă e cu mm nu e ceva bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Detaliază te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Era un spirit de glumă, mm = marc marquez. Nu mă știu cu sudatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 In principiu nu-i rău, gama Performance cuprinde scule de calitate bună. Sfatul meu: cumpără aparatul, testează, iar dacă nu-ți place, fă retur in 30 de zile in baza bonului. Avantajul major e garanția de 5 ani, nu prinzi așa ceva la nicio sculă de genul ăla comercializată in Romania. Jasic face iarăși scule faine, dacă nu-ți place varianta neagra, caută unul cu componente IGBT. Musai să aibă acest tip de componente! Cel negru are sigur, dar verifică în descriere. Am impresia că are LCD, poți modifica parametrii de sudură, în funcție de grosimea materialului, tipul sârmei, al gazului etc. Cam de la 14 mil iei un mig cu componente IGBT, așa că 20 pe un Performance cu 5 ani garanție nu-i de speriat. Totuși unde l-ai găsit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Saptamana viitoare o sa bage scule de la Parkside Performance la Lidl daca va intereseaza. https://www.lidl.ro/ro/cataloage/revista-disponibila-in-perioada-15-05-21-05-2023/view/flyer/page/20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 parerea mea Acum 3 ore, vis-a-vis a spus: Despre ăsta știți ceva? mai bine iei un Intesiv : https://www.emag.ro/aparat-de-sudura-intensiv-53181-mig-tig-mma-mig-190-230-v-180-a-1-6-3-2-mm-electrod-6800-w-curent-absorbit-5949107306019/pd/DTY42NMBM/ mai multa calitate, mai ieftin garantat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 8 ore, Lucian_M a spus: Totuși unde l-ai găsit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Parkside astea performance costă cât niște scule adevărate, calitatea celor neperformance a scăzut dramatic, au ajuns niște pârnăi... La 2000 marafeți cred că găsești ceva mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoS Garage Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 kaksaid... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Parkside, kaksaid sunt si la Kaufland de putin timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Acum 3 ore, vis-a-vis a spus: Nu am explorat destul aplicația. Btw, cu lanternele astea fac nocturnă in garaj. N-am găsit cum să rezerv ceva din aplicație, nu-mi dau seama unde să caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 11, 2023 Share Postat Mai 11, 2023 Nici eu, să-i fvt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 13, 2023 Share Postat Mai 13, 2023 Btw, nu are cineva de vânzare jucăria asta? Scuzați mânuța, eram pe final de zi la garaj. Mă interesează doar corpul, acumulatori am destui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 https://www.damatomacchine.com/ro/strunguri-pentru-metal/strung-pentru-metal-newton-20-plus-extra.html?fbclid=PAAabd1l9_eWZmYSRxzWN1zsbBiQ3GeQzNVRQZvsnqe5O-_Puf1gIJgz0KpUE_aem_th_AWlixjuZCJrXmVbyRXnYq3A6gjfqE_2Xnk-OxETLwBPiUKTX7cE71xPZtTEqlUvt_fioM7pujI-K9zBm_D0taUyP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate