Cesar Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Nu e secret, doar ca nu e topic de reclama aici. Discutam pe privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 (editat) uhuu, 767 pe anvelope moto venit intr-o saptamana, DOT 0417. Pe 180+ cred ca au pe stoc Editat Martie 31, 2017 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 IMG_3360.JPGIMG_3265.JPG Sunt NTEC? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 am stat cu 80 de kile pe spate si nu s-a indoit.. asa s-ar zice http://www.motorcyclenews.com/new-gear/2016/november/new-gear-dunlop-gp-racer-d212/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 IMG_3360.JPGIMG_3265.JPG uhuu, 767 pe anvelope moto venit intr-o saptamana, DOT 0417. Pe 180+ cred ca au pe stoc Daca le luai direct de la Dunlop (adica eu sau Ionut Mistode) era mai bun pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 dar nu veneau intr-o saptamana pe 160/60/17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Dar in cate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 asteptam feedback de la tine, hardknot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 @cesar, daca tot ma bagi in polemica.. sa zicem ca in 2015 cand am mai vorbit despre D211 n-au ajuns Deloc. Nu mai raspund la flame @zimbrutza - momentan ma dau pe strada si incerc sa ma incalzesc dupa iarna. Pana acum, aderenta buna de la rece.. iar la cald chiar am un plus cand folosesc si frana spate. Pe ud nu excelent, dar nu mi-au tremurat mainile pe ghidon. Clar mai bun decat Supercorsa SP deocamdata (cam 700 km?). Putin mai lent pe aplecare, dar sportiv. P.S. am pus doar spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 @cesar, daca tot ma bagi in polemica.. sa zicem ca in 2015 cand am mai vorbit despre D211 n-au ajuns Deloc. Nu mai raspund la flame Ai vorbit cumva cu mine? Ionut are mereu seturi de GP Racer pe stoc. Si ce nu a fost, a venit in transportul saptamanal. Acum, tzeapa, nu mai e nici un set, au plecat toate la Serres Dar vin altele Si da, sunt fabricate in 2017, ca anul asta s-a lansat d212 GP Racer. Asta evident, pt cei ce intreaba dar asteapta salariul. ... si evident, ma bazez ca mai are lumea umor. Daca nu, tzeapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 se intorc si cele de la Serres, un pic mai ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 se intorc si cele de la Serres, un pic mai ieftine Si mai usoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 IMG_3360.JPGIMG_3265.JPG uhuu, 767 pe anvelope moto venit intr-o saptamana, DOT 0417. Pe 180+ cred ca au pe stoc poti sa-mi zici si mie ce latime are montat pe janta? ma intereseaza daca e mai lat de 165mm ca mi-l mananca lantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 @prafrau - mai cauta pe net ca n-am cu ce sa masor. Dunlop se lauda ca 160-u merge bine si pe supermoto, deci foarte probabil sa-ti mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1998 Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Buna ziua. O recomandare de cauciucuri pentru Yamaha FZS 1000 Fazer din 2005? Mers exclusiv stradal, dar sportiv. Acum are Metzeler M7, dar sunt uzate. Ar fi o varianta sa pun tot M7? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Daca mergi sportiv - Dunlop Sportsmart 2. Pt touring Dunlop Roadsmart 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Salut tuturor. Sunt începător. Am schimbat anvelopele pe un xv 250. Spate Pirelli, fata Metzeler. Astăzi am văzut că cel de pe fata este montat pe jantă cu săgeata ,, rotation" invers. Am luat legătura cu service.ul si mi.au spus că acel tip pe cauciuc se monteaza si pe roată din spate și că din acest motiv, arunci când este pus pe roată față, se pune invers sensului de rotație. Este in regula daca merg așa cu el? Mi se pare pur si simplu ciudat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Salut tuturor. Sunt începător. Am schimbat anvelopele pe un xv 250. Spate Pirelli, fata Metzeler. Astăzi am văzut că cel de pe fata este montat pe jantă cu săgeata ,, rotation" invers. Am luat legătura cu service.ul si mi.au spus că acel tip pe cauciuc se monteaza si pe roată din spate și că din acest motiv, arunci când este pus pe roată față, se pune invers sensului de rotație. Este in regula daca merg așa cu el? Mi se pare pur si simplu ciudat.. cardeala ieftina l-au montat gresit, faza cu sensul este valabila intr-adevar dar nu in cazul tau . poti merge asa nu o sa se intample nimic dar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Chiar asa... am mai vazut anvelope fata montate cu sensul de rulare invers. Care-i faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Chiar asa... am mai vazut anvelope fata montate cu sensul de rulare invers. Care-i faza? daca pui una de fatza pe spate o pui invers ... si la unele gume de scutere scrie pe ele sensul pentru montaj fatza si montaj spate. eu as pune pariu ca pe guma lui e un F sau Front scris pe undeva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Eu zic de gumele subtiri, care clar sunt de fata, mai ales la cruisere... la viroaga de 250 are 2 degete latime, nici sa vrei nu poti s-o pui pe spate pe vreo mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Eu zic de gumele subtiri, care clar sunt de fata, mai ales la cruisere... la viroaga de 250 are 2 degete latime, nici sa vrei nu poti s-o pui pe spate pe vreo mobra. pai si eu ce zic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Aprilie 10, 2017 Share Postat Aprilie 10, 2017 Salut, o presiune recomandata pentru guma spate michelin pilot power (prima generatie), pentru circuit ? 2.0 este ok ? Citisem ca are carcasa putin mai moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 1.9 spate, 2.1 fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Aprilie 11, 2017 Share Postat Aprilie 11, 2017 1.7 la rece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate