kawazaki Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Nu e ok, mergi cu 2+, nici 2.9 undeva pe la mijloc sa ai un feedback placut de la guma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 dupa ce am recitit mai atent acest topic am inteles ca sportsmart 2 nu este NTEC, deci prin urmare un 2.2 fata cu 2.5 spatele suna ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 2,2 fata, 2 spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Cum o simti mobra mai bine, la unii le plac gumele bomba la altii mai moi.De ex eu bag 1.9/2 pe fata si spatele pana in 2.2 cu pasager 2.2 - 2.5/6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Tu dai vina pe gume, indiferent de presiune sau situatie ! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Revin cu o întrebare: pe cartea de identitate la alte anvelope scrie pentru Axa 2 dimensiunea 195/50/17; exista dimensiunea asta? Este posibil să fie o greșeală? La service-ul lui Tibi (vad ca posesorii de bmw îl știu) mi se spune ca în documentația lor pentru modelul meu de motocicleta apar dimensiunile 180/55 și 190/50... Wtf? Mi-am lămurit problema la RAR. Dimensiunea 195 era trecuta greșit. Mi-au operat modificarea gratuit la 190, DAR 50 și nu 55 . Cică la 55 îmi da eroare senzorul ABS. Așa că rămân cu 180/55 și la mențiuni 190/50 (deși preferam 55). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 La RAR ti-au spus ca vei avea eroare la ABS? Eroarea posibila ar fi din controllerul de ABS dar softul accepta o diferenta intre frecventele de citire pe coroanele de pe cele doua roti. Cel mai sigur este sa testezi cu un 190/55 SH daca vei avea eroare in bord cu acea dimensiune. Iti pot imprumuta o astfel de guma pentru probe, fara sa te coste ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Mulțumesc! Să termin treaba cu actele și fac o vizita la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 (editat) Masoara circumferinta cauciucului actual 180/55/17 montat pe janta ta ,se poate sa gasesti un producator care are o anvelopa spate putin mai mica in circumferinta gen bridgestone si care sa mearga fara probleme 190/55/17. Merita sa incerci un 190/55/17 poate nu o sa-ti faca probleme ! Succes Editat Iunie 16, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanMotoCiuc Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 a cumparat careva cauciucuri de pe www.cauciucurimoto.ro ? au cele mai scazute preturi, dar trebuie platit anticipat. transportul este gratuit. vreau sa stiu daca sunt seriosi...... » Post actualizat in 17 Jun 2016 07:00Se dau oamenii si pe circuit cu PR4. Sunt 2CT, sunt bune pe ploaie, sunt bune in general. Pe moto de 260 de kg fata m-a tinut 22.000 km, iar spatele 17.000 km. Vad acuma cat o sa tina GT-urile puse pe o moto de 300 de kg. sa inteleg ca PR4 GT fata de PR4 ar fi mai bune, dar din ce privinte? ca de pe site-ul michelin nu-mi dau seama de diferente. » Post actualizat in 17 Jun 2016 07:01 a cumparat careva cauciucuri de pe www.cauciucurimoto.ro ? au cele mai scazute preturi, dar trebuie platit anticipat. transportul este gratuit. vreau sa stiu daca sunt seriosi...... » Post actualizat in 17 Jun 2016 07:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 (editat) Omule, tu ai motocicleta sport usoara si vrei sa-ti iei gume tari pentru motociclete de 350+ de kg? Editat Iunie 17, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanMotoCiuc Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 Omule, tu ai motocicleta sport usoara si vrei sa-ti iei gume tari pentru motociclete de 350+ de kg? vreau sa iau gume bune. pr4 dar nu stiu care e diferenta intre cele strandard si cele GT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 gt`urile sunt de "cursa lunga" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 asculta de la 0:55 la 1:15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 17, 2016 Share Postat Iunie 17, 2016 vreau sa iau gume bune. pr4 dar nu stiu care e diferenta intre cele strandard si cele GT Ai ales si producatorul cel mai tepar si modelul de guma de lemn-ebonita. Nu o zic cu rautate, pentru F4i, orienteaza-te spre o guma sport veritabila si evita Michelin pt ca sunt slabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanMotoCiuc Postat Iunie 18, 2016 Share Postat Iunie 18, 2016 Pai tu ce mi recomanzi? F4i este sport-touring nu e sport autentic. De aia ma gândeam la PR4. quote name="Cesar" post="4196362" timestamp="1466163746"] Ai ales si producatorul cel mai tepar si modelul de guma de lemn-ebonita. Nu o zic cu rautate, pentru F4i, orienteaza-te spre o guma sport veritabila si evita Michelin pt ca sunt slabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Dunlop, Pirelli si Bridgestone fac gume net superioare celor de la Michelin. Daca imi dai cateva detalii despre stilul tau de mers, am sa incerc o recomandare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fredy_rock86 Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Salut. Ce parere aveti de cauciucurile Mitas Sportforce+? http://www.cauciucurimoto.ro/cgi-bin/rshop.pl?s_p=Mitas-Sportforce-_-160_60-ZR17-TL-_69W_&details=Ordern&typ=R-277995&cart_id=53951091.1139.14042&ranzahl=1&Breite=160&Quer=60&Felge=17&weiter=0&Ang_pro_Seite=10&dsco=1139&m_s=1&rsmFahrzeugart=MO Caut ceva nu foarte scump si care sa nu se uzeze foarte repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 (editat) a cumparat careva cauciucuri de pe www.cauciucurimoto.ro ? au cele mai scazute preturi, dar trebuie platit anticipat. transportul este gratuit. vreau sa stiu daca sunt seriosi...... Un amic si-a comandat chiar saptamana trecuta de la ei. Plata in avans intr-adevar, din ce am inteles nu au stoc in tara si aduc anvelopele numai pe comanda ferma. Livrarea s-a facut destul de rapid, in 3-4 zile (eu mi-am comandat de pe Anvelopemoto.eu si tin minte ca am asteptam putin mai mult, pana la urma depinde de stocuri). DOT oct. 2015 pt guma de pe cauciucurimoto.ro Per total, o experienta pozitiva cu dealer-ul respectiv. » Post actualizat in 21 Jun 2016 07:44 F4i este sport-touring nu e sport autentic. De aia ma gândeam la PR4 Cel mai bine sa alegi gume sport pt F4i, insa depinde la ce folosesti motocicleta, de exemplu colegii ce vin la lucru cu moto, iar intr-un an abia daca ies de cateva ori din oras, prefera anvelopele sport-touring precum PR4, insa daca iesi la ture mai lungi sau iti place sa te dai mai tare pe viraje peste weekend, alege anvelope sport. PS. pe topic-ul asta in afara de Michelin sux si D211 rulz nu auzi altceva Cred ca mai bine isi faceau colegii experti un topic special pt cei ce se dau pe circuit. Editat Iunie 21, 2016 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Salut eu am dunlop sportsmart 2 am facut in weckend Transalpina si au fost foarte ok..desi imi lasau impresia ca aluneca sau topaiau din cand in cand, probabil nu era 100% curat pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Salut eu am dunlop sportsmart 2 am facut in weckend Transalpina si au fost foarte ok..desi imi lasau impresia ca aluneca sau topaiau din cand in cand, probabil nu era 100% curat pe jos Ori sunt bune ori aluneca si topaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 PS. pe topic-ul asta in afara de Michelin sux si D211 rulz nu auzi altceva Cred ca mai bine isi faceau colegii experti un topic special pt cei ce se dau pe circuit. D211 sunt anvelope de strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rapy22 Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 in total au fost vreo 4 faze....dar per total sunt ok, din acest motiv am zis ca poate era de la drum deci procentaj 90% bune pentru oras si cat pentru afara.. se incalzesc repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Cine topaia, avelopa sau suspensia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 D211 sunt anvelope de strada. ^ apropo de producatorul anvelopelor, uite ce zice site-ul Dunlop: The use of tyre warmers is mandatory for KR106/108, KR149, KR133 and D212 GP PRO, and highly recommended for D211 GP RACER and GP RACER SLICK. Parerea mea e ca nu ai ce cauta cu aceste anvelope pe strada. Eu mi-am pus acum D211 si ma doare sufletul sa le tocesc pe strada sunt niste super gume pentru circuit care merg foarte bine si pe strada dar sa nu patesti cum a patit si Alex(Zimbruta) cu D211 mergand cu ele si pe strada,se umplu de praf si dupa cateva iesiri sunt gata ,400-450e aruncati pt un moft/curiozitate ,eu tot tind sa cred ca se duc si din ciclucrile de incalzire racire atata timp cat se recomanda folosirea incalzitoarelor pt aceste cauciucuri Mda.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate