Ribo Postat Decembrie 13, 2017 Share Postat Decembrie 13, 2017 Asta daca nu te pune sa si arunci mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin113 Postat Decembrie 24, 2017 Share Postat Decembrie 24, 2017 Salut Pentru un xj6 din 2011 ce cauciuc recomandati? Merg distante scurte , mers linistit, maxim 160 km/h. In curbe sunt foarte atent, nu ma inclin prea tare. Multumesc! Craciun fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 27, 2017 Share Postat Decembrie 27, 2017 Salut Pentru un xj6 din 2011 ce cauciuc recomandati? Merg distante scurte , mers linistit, maxim 160 km/h. In curbe sunt foarte atent, nu ma inclin prea tare. Multumesc! Craciun fericit! Scuze, nu ma pot abtine. Daca-ti iese in fata brusc un obstacol, cam unde te incadrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 27, 2017 Share Postat Decembrie 27, 2017 (editat) Dupa reviewuri, Dunlop SportSmart2 max par bune. Mai ai Michelin PilotPower3, PilotRoad 4, astea din urma sunt spre touring. Editat Decembrie 27, 2017 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviucu77 Postat Ianuarie 4, 2018 Share Postat Ianuarie 4, 2018 Salut, O pereche de Metzeler (Roadtec 01) de pe unde putem achizitiona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Ianuarie 10, 2018 Share Postat Ianuarie 10, 2018 Se "lauda" pe aici cineva care gume dunlop la preturi bune dar nu mai stiu cine m-ar interesa o pereche de gp racer d212 pt un 600rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tropojo Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) Salutare, Pentru un scuter Yamaha X-Max 250 cmc ce anvelope se recomanda? Mers in principal prin oras, inclusiv pe ploaie, insa mai merg si la munte/mare sau pe afara. Front tyre: 120/70-M15 Rear tyre: 140/70-M14 Este necesar sa schimb amandoua anvelopele in acelasi timp? Intreb deoarece doar anvelopa spate este uzata. » Post actualizat in 12 Jan 2018 12:07Si eventual daca puteti recomanda si un magazin cu preturi bune. Eu am gasit aici: https://anvelopemoto.eu/anvelope-motocicleta-si-scuter/?features_hash=2-2_25-757 dar nu stiu pe care sa aleg. Editat Ianuarie 12, 2018 de tropojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tropojo Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 A folosit cineva Metzeler FeelFree Wintec? https://anvelopemoto.eu/metzeler-feelfree-wintec-ms-rf-tl-rear-140-70-14-68p-44709/ https://anvelopemoto.eu/metzeler-feelfree-wintec-ms-tl-front-120-70-12-51p-43765/ Ei spun ca ar fi all season. Cat de bune sunt pe ploaie, frig, si care este durata lor de viata? Vara, la +40 grade vreun inconvenient? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 Despre Michelin power rs știți ceva? Ar fi urmașul lui pilot power 3, se spune ca sunt mai aderente și mai bune pe ud. Le folosește cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 (editat) Salutare, Pentru un scuter Yamaha X-Max 250 cmc ce anvelope se recomanda? Mers in principal prin oras, inclusiv pe ploaie, insa mai merg si la munte/mare sau pe afara. Front tyre: 120/70-M15 Rear tyre: 140/70-M14 Este necesar sa schimb amandoua anvelopele in acelasi timp? Intreb deoarece doar anvelopa spate este uzata. » Post actualizat in 12 Jan 2018 12:07 Si eventual daca puteti recomanda si un magazin cu preturi bune. Iti recomand Chemtraders din Popesti Leordeni, au preturi foarte bune si livreaza cauciucuri cu DOT foarte recent, practic abia iesite din fabrica. Nu-i obligatoriu sa schimbi ambele cauciucuri odata, cel din spate se va uza mult mai repede decât cel din fata, vezi doar ca cel bun sa nu aibe DOT prea vechi. http://www.chemtraders.ro/ Editat Ianuarie 14, 2018 de vandrash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tropojo Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutzzradu Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Ce sa aleg dintre michelin pilot road 3 si pirelli angels ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lyvyu83 Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 Nu stiu cat de bune sunt preturile la http://www.chemtraders.ro/ un metzeler roadtec 01 190/50/17 este 867 lei. La anvelopemoto. Eu acelasi cauciuc este 675lei iar la gumi7 este 412 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COCO_Roosty Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 E vreo diferenta intre cauciucuri care sunt fabricate in alte tari?de exemplu am comandat Dunlop Sportsmart 2 max care sunt fabricate in Anglia in loc de Franta,cele fabricate in Japonia am inteles ca sunt nasoale.Multumescm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 E vreo diferenta intre cauciucuri care sunt fabricate in alte tari?de exemplu am comandat Dunlop Sportsmart 2 max care sunt fabricate in Anglia in loc de Franta,cele fabricate in Japonia am inteles ca sunt nasoale.Multumescm Dunlop is a brand of tyres owned by various companies around the world. Founded by pneumatic tyre pioneer John Boyd Dunlop in Birmingham, England in 1889, it is owned and operated by Goodyear Tire and Rubber Company in North America, Europe, Australia and New Zealand.[1] In India the brand is owned by Dunlop India Ltd. whose parent company is the Ruia Group.[2] In Asia (Japan, China, Indonesia, Thailand and Russia), Africa and Latin America (except Mexico) by Sumitomo Rubber Industries.[3] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 La Gumi7 cred ca sunt cele mai mici preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-LKY Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 De precizat ca gumi7 trimite din Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 (editat) Stie cineva daca Pilot Road 5 a aparut pe la vreun dealer/vanzator din RO?Pe net nu gasesc decat PR4.Multumesc Editat Februarie 9, 2018 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviucu77 Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 anvelopemoto.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 Multumesc.Cand cautasem eu, erau de negasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviucu77 Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Metzeler Roadtec 01 sau Michelin Road 5? PR 4 au fost bune, deci sunt asteptari mari si de la Road 5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 https://www.olx.ro/oferta/dunlop-180-55-17-gp-racer-d212-IDapWll.html nu ii anuntul meu dar poate intereseaza pe cineva pretul zic eu ii bun » Post actualizat in 07 Mar 2018 20:54 Am o intrebare legate de rotatia cauciucurilor striatia cauciucului de pe fata nu ar trebui sa fie la fel ca si cea de pe spate ,am atasat 2 poze sa se inteleaga , motorul din imagine nu ii al meu dar asa is montat si la mine ,is ok asa cum is poze? am mai pus 2 poze cum is ok ca in poza 1 sau 2 » Post actualizat in 08 Mar 2018 04:47 . » Post actualizat in 08 Mar 2018 05:50 Ma-m documentat si am inteles dece striatile de pe cauciucul de fata is invers fata de cele de pe spate ....nu am bagat niciodata de seama am crezut ca vine ca si la masina ,dar omul invata cat traieste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Ai indicator cu directia in care trebuie montata guma si pe lateralul lor ps: sa le uzezi sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider18 Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Multumesc. Da am vazut ....doar ca obisnuit ca la masina striatile de pe gume sa fie la fel si in fata si in spate ... dupaia ma-m documentat si am vazut ca difera la motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Cu foarte multe pagini înainte am întâlnit destul de frecvent părerea cum că anvelopa spate de dimensiuni 190/50 e o porcărie; că e o anvelopă pentru autostrăzi drepte și deloc bună pentru curbe... De ce ar fi chiar așa? Nu vorbim de pistă ci de sport touring de stradă! La mine anvelopa recomandată este exact dimensiunea asta. Bine, merge și 180/55, dar întrebarea se refera la dimensiunea respectivă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate