MotoMax Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 (editat) Vad ca sunt unii foarte revoltati pe aici ca am facut eu drive-test cu motocicleta...ma rog...daca se poate numi drive-test. Da, sunt vanzator si m-am dat cu ea ! E vreo problema ? Intentie sau nu de cumparare...ma priveste personal ! Faptul ca am condus motocicleta chiar daca numai 20 minute...este un bun argument la momentul unei posibile vanzari, nu "gargara" din pliante ! Sunt convins ca se va organiza si o sesiune adevarata pentru clienti, asa cum e normal sa fie... foarte probabil vor fi implicati mai multi dealeri, va fi anuntata...mediatizata...etc. Toate la timpul lor ! Intr-adevar HONDA acum are o reprezentare cu adevarat oficiala in Romania...si asta s-a vazut chiar de la SMAEB ! Editat Iulie 7, 2012 de MotoMax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 RAHAT !!! la salon am vb cu dl. Troia si a zis ca nu e nimic de drive test iar pe aici pe forum am vazut ca un vanzator face drive test fara nici o intentie de cumparare... Cum naiba vrei sa vinzi cand tu faci drive test cu vanzatorii si nu cu clientii? Despre ce vorbesti omule ? si mai ales asa " frumos"? Andrei a facut un drive test ca si angajat si ne-a impartasit din exeperienta lui , fapt pentru care eu ii multumesc. Bineinteles ca fara sa fac si eu un drive test cand acesta va fi disponibil nu mi dau cu parerea . Ai vazut tu cumva ca s-a facut sesiune de drive test in Ro cu honda ?daac da, zi mi ca ma burzuluiesc nu de alta dar am vorbit atat cu Tibi cat si cu Andrei si cu alti " hondisti" si nu era nimic stabilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 (editat) Vad ca sunt unii foarte revoltati pe aici ca am facut eu drive-test cu motocicleta...ma rog...daca se poate numi drive-test. Da, sunt vanzator si m-am dat cu ea ! E vreo problema ? Intentie sau nu de cumparare...ma priveste personal ! Faptul ca am condus motocicleta chiar daca numai 20 minute...este un bun argument la momentul unei posibile vanzari, nu "gargara" din pliante ! Sunt convins ca se va organiza si o sesiune adevarata pentru clienti, asa cum e normal sa fie... foarte probabil vor fi implicati mai multi dealeri, va fi anuntata...mediatizata...etc. Toate la timpul lor ! Intr-adevar HONDA acum are o reprezentare cu adevarat oficiala in Romania...si asta s-a vazut chiar de la SMAEB ! ma doare-n basca c-ai facut tu ride test... eu vorbesc din prisma clientului care vrea sa cumpere si doreste sa faca ride test si constata ca de fapt ride test se face cu vanzatorul si nu cu clientul, adica, vad ca la voi conteaza mult mai mult sa fie vanzatorul implinit si clientul lasa-l in plata Domnului,clientul nu tre sa simta nimic ci doar sa asculte ce-i zice vanzatorul si sa ia pe cuvant ). Ma rog, fiecare vinde cum crede de cuvinta. Editat Februarie 10, 2013 de Dan Cata Am sters ce era in plus, adica off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Eu inteleg disputele legate de braduri si de producatori. Dar nu inteleg alceva, din acest topic are cineva Honda Crostourer??? Adica mai exact este cineva posesor de un asemenea motor ??? Ca de BMW am inteles ca sunt ... E luat de pe VFR. Am condus vfr-ul de 800 v-tech 2003 care are 4 valve/cilindru si pana la 6800 de ture pt economie merg doar 2 supape, iar de la 6800 de ture intra toate supapele in functiune si isi ia zborul, se schimba si sunetul, trage ca dracu si nu e brutal, o minunatie, probabil la fel trebuie sa fie si CT-ul Idem aceasi parere. E O motocicleta printre multe altele, care nu prea are nici probleme tehnice ... O gasesti la Honda pe bd Expozitiei. si intrebi de Tiberiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 (editat) GS -ul nou inca nu s-a vandut la noi. A aparut in Canada si State si a fost retras de la vanzare pt remedierea unor probleme de scurgeri de ulei la transmisie. Tipic BMW. Despre GS-ul vechi nu mai discuta nimeni, este arhaic si nu se mai fabrica. Se vand cele cateva buc ramase in magazine la preturi ce scad cu 1000 euro in fiecare luna. Editat Februarie 10, 2013 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 ^^^ offtopic ^^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Cineva mai sus credea ca exista posesori de noul GS in RO. Remarca mea era pt el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Cineva mai sus crede ca exista posesori de BMW. Nu mentioneaza cuvintele GS, nou sau Romania. Doar BMW scrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 OK, dar nu vedeam sensul comparatiei intre orice BMW si Crosstourer. Singura alaturare cat de cat credibila era cu GS-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 GS -ul nou inca nu s-a vandut la noi. A aparut in Canada si State si a fost retras de la vanzare pt remedierea unor probleme de scurgeri de ulei la transmisie. Tipic BMW. Despre GS-ul vechi nu mai discuta nimeni, este arhaic si nu se mai fabrica. Se vand cele cateva buc ramase in magazine la preturi ce scad cu 1000 euro in fiecare luna. am auzit la bavaria ca pretul la gs vechi a ajuns la 1000 euro .....pe care ii primesti daca intri in showroom si pleci cu un gs vechi cica decat sa le dea la fier vechi ...mai bine te platesc sa l iei ..... ultimile bucati pek stoc cu ..... scurgeriiiiii....lunare de 5 zile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 am auzit la bavaria ca pretul la gs vechi a ajuns la 1000 euro .....pe care ii primesti daca intri in showroom si pleci cu un gs vechi cica decat sa le dea la fier vechi ...mai bine te platesc sa l iei ..... ultimile bucati pek stoc cu ..... scurgeriiiiii....lunare de 5 zile.... eu accept sa iau un gs vechi + mia aia de euro pt gaz cu conditia sa fie inmatriculat si cu casco ul la zi eu platesc rovigneta, merita ianachime, noi avem voi la topicul de conserve GS , voi nu aveti treaba cu motocicletele :-) apropo, aia cu 5 zile se numeste altfel, cadida mica ce esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 eu accept sa iau un gs vechi + mia aia de euro pt gaz cu conditia sa fie inmatriculat si cu casco ul la zi eu platesc rovigneta, merita ianachime, noi avem voi la topicul de conserve GS , voi nu aveti treaba cu motocicletele :-) apropo, aia cu 5 zile se numeste altfel, cadida mica ce esti da pasarica mica aveti voie...la topicul de gs.... noi nu avem treaba cu motocicletele...noi doar le FOLOSIM..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 GS -ul nou inca nu s-a vandut la noi. A aparut in Canada si State si a fost retras de la vanzare pt remedierea unor probleme de scurgeri de ulei la transmisie. Tipic BMW. Despre GS-ul vechi nu mai discuta nimeni, este arhaic si nu se mai fabrica. Se vand cele cateva buc ramase in magazine la preturi ce scad cu 1000 euro in fiecare luna. Ai si un link catre ceva pagina oficiala, ca sa sustii cele de mai sus? Si daca le-ai avea, care le-ar fi rostul pe topicul cu Honda CT? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Ai si un link catre ceva pagina oficiala, ca sa sustii cele de mai sus? Si daca le-ai avea, care le-ar fi rostul pe topicul cu Honda CT? LOL, in caz ca le are o sa-ti raspunda pe topicul KTM ca sa fie ... pe cat mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Tipic bmw. Gunoiul se baga sub pres si e tabu sa vorbesti despre el. Aici pe forum in rubricile dedicate sunt toate link-urile lamuritoare. Cauta-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 bogdan_harea - ai raspuns la un topic din iulie 2012. sigur nu avea nimeni noul gs atunci, pentru ca nu era la vanzare. deci nu se lauda nimeni ca are noul gs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 (editat) O gramada de posturi inutile si aiurea / off-topic pt. ca moderatorii nu sterg posturile trolilor care deja traditional bat campii si sunt off-topic de mesesrie. Editat Februarie 11, 2013 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 pai ce sa facem noi asta cu japo trolam conservarii uraaaaaaaaa jos cu apple si bmw . traiasca dacia , pegasul si honda a, da, si Androidul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_cod Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Fratilor, ati umplut postul asta cu tot felul de discutii off-topic, cauta omul ceva despre o motocicleta si gaseste 10 pagini de taclale, va rog doar ce e relevant pentru Crosstourer. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 in Bucuresti are cineva CTul? tare as vrea sa ii dau tarcoale si sa aflu impresii de drum de la proprietar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 in Bucuresti are cineva CTul? tare as vrea sa ii dau tarcoale si sa aflu impresii de drum de la proprietar.. Stiu eu una rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 (editat) Off topic: Tipic romanesc topicul. Nu v-a cerut nimeni parerea la ce motoare vreti sa va luati sau aveti. Bucurati-va de ele. Ati deviat fratilor. E un topic dedicat, si vrem sa aflam ceva doar, de acest motor. On topic: Este vr-un posesor sa ne spuna si noua cum e la drum lung, cum sta al doilea pasager? Editat Iunie 25, 2014 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 E mobra de 3 persoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 Evident ca al doilea pasager sta ca pe ace. Isi asteapta randul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 26, 2014 Share Postat Iunie 26, 2014 La cât este de grea, cu siguranţă poate acomoda mai mult de 2 persoane, altfel de ce ar face o motocicletă atât de grea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate