Crazy-devil Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 da mari deficiente in comunicare are "doamna presedinte" aaaaa, aaaaa aaaaaa. parca ia interviu unui copil de clasa a doua, cand e scos in fata la ascultare. cred ca in maghiara se descurca mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Asta te deranjeaza pe tine acuma , felul in care vorbeste si ca-i de etnie maghiara ? E mai ok asa decat cu maimutoii de Bucuresti care vorbesc elevat si nu fac nimic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) da, dar sa nu uitam ca Judetul Mures face parte din Romania, nu din Ungaria. iar limba este tot romana. nu as avea nimic impotriva, dar ramane de vazut cand e gata lucrarea. atunci poti spune ca sa facut ceva. asa a fost si proiectul de la Adancata care este mort. adica nu se stie nimic de el. Editat Mai 22, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 lasa mah.......mergem noi in ungaria si ne dam...ca pe mine nu ma deranjeaza ca aia nu stiu romaneste....macar au pista(e) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wdb Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 judetul Mures, asta de care se tot vorbeste... parca e in Ardeal, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 judetul Mures, asta de care se tot vorbeste... parca e in Ardeal, nu? Ce ai misule.......te paresc la aia de la hungaro sa vezi ce iti iei ban pe pista:))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Se face un sondaj pentru oportunitatea construirii unui parc auto/moto, cu acreditare FIA/FIM, cu circuit auto / moto, carturi, circuit motocros, etc.... SONDAJUL CHIAR ARE IMPORTANTA in luarea deciziei...asa ca va rog raspundeti si popularizati... Multumesc. http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=3445 ai uitat sa ne anunti ca in urma chestionarului completat de 100 de oameni s-a luat o decizie...surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 astazi uitandu-ma la MotoGP unu din comentatori a spus ceva de genu ca saptamana viitoare se va turna asfaltul pe pista de la Adancata. e adevarat sau nu? sa fie oare lupta cu muresul care sa il termine mai repede? sa fie oare presiuni politice? Hmmmmmmm ceva ceva ma bucura dar nu-mi miroase a bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clever Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 si eu am auzit aceasta informatie dar i-a fost comunicata de un telespectator comentatorilor sper sa fie adevarata informatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Florin Ion spunea, sambata, ca are informatia de la Mistode cum ca miercuri la ora 11 incepe asfaltarea la Adancata. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Ma nene da nu sta nici unul in apropierea zonei sa mearga pana acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 cel mult se baga prima lopata in pamant, nu cred sa fi facut cineva ceva pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 ii pun 20 lei la benzina celui ce trage o fuga joi, sa vada situatia. is curios sa vad poate imi schimb concediu si imi iau inca o saptamana cand e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 http://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/breaking-news-incep-lucrarile-la-primul-circuit-auto-moto-din-romania-13076.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 4, 2012 Share Postat Iunie 4, 2012 hai ca ne-ai lamurit, am citit asta cu totii in martie. nu mai posta aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 ma, la cat e de mare buCURestiul ala, nu si la cat de multi baicari sunt acolo; chiar nu e unu sa traga o fuga, asa degeaba? sau unu care sa stea in apropiere. nu cred ca pe o raza de 30Km nu este un motoforumist. sau macar un prieten de-al unui motoforumist. T-2 zile ! Motor Park Romania Avem placerea sa va invitam pe 6 iunie 2012 la ora 11:00 la deschiderea santierului pentru constructia circuitului Motorpark Romania, care va fi primul circuit de viteza din tara noastra. Circuitul va fi amplasat in vecinatatea comunei Adancata, la mai putin de 40 km de Bucuresti, pe DN Urziceni – Ploiesti. sursa: http://www.facebook.com/motomagiagrafix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 http://www.motorsportnews.ro/stiri-diverse/maine-incepe-oficial-constructia-primului-circuit-profesionist-din-romania/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 http://www.motorsportnews.ro/stiri-diverse/maine-incepe-oficial-constructia-primului-circuit-profesionist-din-romania/ tare mii ca ne vom trezi cu 2 circuite si nu vom sti cum sa ne impartim. arata super misto prejmer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) Mai vreti inca un circuit in Romania? Iete aci: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/exclusiv-circuit-de-formula-1-la-cluj-9712372 Din pacate, e doar un proiect facut de un arhitect din Cluj, dar trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine. Editat Iunie 6, 2012 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Mai vreti inca un circuit in Romania? Iete aci: http://www.promotor.ro/masini-noi/news/exclusiv-circuit-de-formula-1-la-cluj-9712372 Din pacate, e doar un proiect facut de un arhitect din Cluj, dar trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine. arata super misto circuitul, singura modificare ar fi ca linia dreapta de pe margina sa fie dusa pana in capat, dar sa se poata face configuratia in asa fel incat sa se poata folosi si proiectul cum e acul. in rest arata super misto, si ai avea unde sa te joci de numa numa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Scuze. Ce este pe margine: beton (nu suna bine), pietris, mlastina cu iarba verde? E pentru enduristi? In 11-12 metri cred ca ai loc de bun simt sa nu iesi pe laterale. Ca si configuratie te arde palma.. la cat mai multe in *.ro sa fie :X, abia astept sa-mi fac de cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Mare deschidere de santier la Adancata, Ialomita: http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.375362569165045.93636.141107062590598&type=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) Scuze. Ce este pe margine: beton (nu suna bine), pietris, mlastina cu iarba verde? E pentru enduristi? In 11-12 metri cred ca ai loc de bun simt sa nu iesi pe laterale. Ca si configuratie te arde palma.. la cat mai multe in *.ro sa fie :X, abia astept sa-mi fac de cap. da da la vitezele alea sar putea sa mai si ratezi se mai intampla mai tot timpul mai ales la incepatori...plus alte motive siguranta si etc... Editat Iunie 7, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 nu cred ca e musai sa se intample doar incepatorilor, se poate intampla oricui care forteaza prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 sa ratezi un viraj este un lucru mai obisnuit pt un rider profesionist decat pentru incepatori, pt k unul pro va incerca mereu sa franeze simai tarziu sa vada cat tine treaba. cat despre pista de la adancata, sa fie int run ceas bun, ca mai avema putin si credeam ca o sa am eu barba si pista in romania tot nu va fi. ramane de vazut cand l-or termina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate