Sari la conținut

Accident Motorock Galati- Liniute


mihnea_24
 Share

Postări Recomandate

:angryfire:

 

din pacate din astfel de evenimente se capata experienta. puteti citi in loc de experienta: fonduri, resurse, teama, speranta si de ce nu performanta.

 

tot din pacate au murit multi pana ce normele de siguranta au aparut. apoi au mai murit si pentru ca aceste norme sa fie respectate. puteti citi in loc de normele de siguranta: responsabilitatea organizatorilor, a autoritatilor, a publicului, a parintilor etc.

tot din pacate, vor mai muri.

chiar daca toate lumea implicata joaca a la carte, tot se va muri.

nu se poate decat minimiza riscul.

 

important este ca toate aceste evenimente tragice sa fie cu folos. fetita aia a murit degeaba daca nimeni nu invata nimic din asta. puteti citi in loc de nimeni: motociclisti, organizatori, autoritati si de ce nu, parinti.

Condoleante familiei. Din pacate fetita Dumneavaostra a murit intr-un accident stupid. Nu va poate explica nimeni de ce tocmai ea.

 

Motociclistului ii doresc multa putere. Accidentul sau stupid a cauzat moartea unei fetite.

 

Organizatorilor si autoritatilor le doresc multa inteligenta si responsablitate. Din pacate, TREBUIE platit un pret.

 

Celor cu SUV si speech-uri similare, celor care doresc musai sa dea cu piatra, celor care striga in gura mare ca 'cutare e vinovat, las ca stiu eu' le doresc un sincer :angryfire:

 

Celor care se gadesc cum sa se evite pe viitor astfel de tragedii le doresc multa bafta.

Calmati-va si judecati-va! Apoi aveti grija

 

:angryfire: ;)

 

 

Accident stupid?

Ridicatul pe o roata nu e accident stupid.

E omor din culpa.

Adevarul e ca toti cei care mor pe mina motociclismului mor degeaba pt ca nimeni nu invata nimic.

Umplem forumul sa mai pierdem vremea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 499
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu pot crede ca unii dintre noi ii acuza pe altii ca circula cu viteza.

Este ca in faza cu Isus...sa dea cu piatra cine nu a pacatuit nicodata. Motociclistul, cu sau fara carnet nu este de vina....a avut ghinion, si el, si fetita si organizatorii si toti cei care au participat si care participam la astfel de evenimente. Se intampla si la case mai mari...roti de la masinile de indycar care sar peste gardurile de protectie si lovesc publicul, masini de raliu care ies in decor si lovesc publicul, faze sunt o groaza. Organizatorii sunt oameni ca si noi, motociclisti de-ai nostri, care au vrut sa ne faca sa ne simtim bine, si sa ne ofere ceva deosebit...a fost doar ghinion in cursa si daca vreti ghinionul ca ne-am nascut intr-o tara saraca in care nu putem face lucrurile asa cum am vrea si asa cum ar trebui sa le facem. Daca aratam cu degetul si acuzam nu vom mai vedea liniute toata viata noastra in Romania....si poate ca nici nu mai trebuie daca se platesc astfel de preturi....sau poate vom invata suficient din astfel de cazuri asa incat la astfel de evenimente sa ne bucuram nu sa plangem...cu toti avem o parte din vina.... si la ce s-a intamplat am contribuit toti. De ce, cei care au privit dupa margine si cei care au luat startul nu au refuzat participarea?

RIP pt fetita :angryfire: :angryfire: :angryfire: ...si eu am o fetita de 4 ani jumate si inteleg ''cat de cat'' durerea parintilor...sa ne fereasca D-zeu de asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

- motociclistul care a provocat accidentul nu a incercat sa faca "parada", nu a incercat sa "impresioneze", nu a incercat sa "mearga pe o roata", pur si simplu a accelerat brusc si a pierdut controlul

 

 

 

Un motociclist experimentat conform spuselor prietenilor apropiati cu un motor de 1 l accelereaza brusc si pierde controlul?

De obicei japonezele de 1l se ridica daca le accelerezi brusc nu?

Asta il face mai putin vinovat?

 

Miine poimiine incep oamenii sa se scuze ca sint motoarele prea puternice si nu le mai stapinesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Un motociclist experimentat conform spuselor prietenilor apropiati cu un motor de 1 l accelereaza brusc si pierde controlul?

De obicei japonezele de 1l se ridica daca le accelerezi brusc nu?

Asta il face mai putin vinovat?

 

Mine poimiine incep oamenii sa se scuze ca sint motoarele prea puternice si nu le mai stapinesc.

Nene, orice motociclist este si el om, si poate gresi. Experimentat este un termen relativ. In conditii de concurs cu public lucrurile se complica, adrenalina creste si nu reactionezi la fel ca la antrenamente.

 

Cauti zazanie cu orice pret? V-am rugat sa incetati acuzele si "investigatiile" astea de 2 lei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

FRATE...ORICICNE NU ARE ORBU GAINII POATE OBSERVA CA MOTOCICLISTUL NU SE RIDICA P O ROATA INTENTIONAT...IAR ACCIDENTUL SE PUTEA INTAMPLA ORICUI ASA CA NU MAI FITI LUPI MORALISTI...IN PRIMUL RAND FETITA NU AVEA CE CAUTA ACOLO...DA CUM ROMANU E AVID D SENZATII TARI...ASTA E...SPER CA BAIATU CU REPSOLU SA-SI REVINA CAT MAI REPEDE SHI CAT MAI BINE,FARA TRAUME PSIHICE...ASFALT USCAT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:angryfire: SE POATE UN PIC DE CALM SI DE MOMENT DE RECULEGERE?

GATA VA-TI SPUS TOTI PAREREA SI VA CRED PE TOTI,DAR DOAMNE FERESTE PUTETI FI ORICARE ALTU

EU CRED CA TREBUIE SA FITI UNITI IN ACEST MOMENT

TOTI CARE AU MURIT CRED CA SE RASCOLESC ACOLO UNDE SUNT

:angryfire: RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

 

"Asta este!" - vorba pe care o aud zilnic la toti oamenii(de mentionat aici, romanii) din jurul meu, si de fiecare data cand o aud sincer mi se ridica parul pe spate. Asa suntem, o natiune de oameni care se plange tot timpul si nu face nimic, asteapta doar ca lucrurile sa se intample, desi toti suntem implicati in trafic, in societate, in evenimente.

 

Atata vreme cat toti veti reusi sa nu mai folositi "Asta este!" si sa faceti ceea ce este legal si moral, lucrurile se vor schimba. Pana atunci, recomand sincer fiecaruia, din pacate sa aiba grija de el singur ca nimeni nu o va face pentru el, in trafic sau in viata de zi cu zi.

 

Doua lucruri interesante ieri in interviul polistului si al viceprimarului Galati(telefonic) in direct la RealitateaTV:

- la 3 accidente in Romania, exista 1 decedat.(nr. 1 in Europa, "Asta e!" suntem si noi buni la ceva), in Anglia la 96 de accidente 1 decedat. O "mica" diferenta, nu?(in timp ce compun aici o "capodopera" imi zice fratele meu ca azi au murit 7 intr-o dacie(vezi stirile)... interesant, poate ajungem la statistici mai bune de genul la 1 accident 1 mort...

- la nr. de telefon 112 - Politia rutiera, Pompieri,Ambulanta etc, apel gratuit se inregistreaza o medie de 22 de sesizari neregularitati zilnic. Din 22 de milioane de oameni, cetateni, doar 22 de oameni zilnic au ceva de spus. Daca sunt unul dintre ei? Da. De fiecare data cand am ceva de anuntat politiei. E de competenta lor sa rezolve, si de a mea sa anunt. Daca ar suna in loc de 22 oameni zilnic, sa zicem 10.000 ca banuiesc ca se intampla atatea nereguli zilnic, oare ar lua cineva masuri(Politia). Eu zic ca da. S-a terminat cu era spagarilor si a comunistilor(imediat dupa aderarea la UE, poate macar asta sa fie partea buna aderarii, ca trebuie sa ne conformam regulilor lor mai devreme sau mai tarziu). Daca toti spunem nedreptatile pe care le vedem, pana la urma sistemul se schimba ca n-are incotro.

 

Unde vreau sa ajung?Romanul spune "Asta e!" = merge si asa! Zilnic si de aia se intampla ce vedem, traim, citim. Eu, personal, daca trebuia sa particip la acest eveniment ca si concurent, daca vedeam cadrul in care se desfasoara, ma dadeam jos de pe motor. LUCRUL ACESTA trebuia sa il faca toti motociclistii. Dar e plina lumea de curajosi, teribilisti excentrici. Eu nu acuz pe nimeni, ca nu sunt in masura. Intrebare: Cand o sa devenim mai responsabili domnilor/doamnelor? De 15 ani, se merge din mai multa nesimtire in mai multa, nesimtire care duce la neglijenta, care duce la pierderi nevinovate de vieti. Oare cata prostie mai incape in noi? Cand o sa ne trezim?

 

Doar intr-un singur moment: Cand ai sa il vezi pe unul aruncand gunoi din masina, te duci, ridici gunoiul, si il arunci la cos in locul lui. Cand vor face toti asa probabil in scurt timp nu va mai arunca nimeni, cu siguranta, gunoi pe strada din masina. Oameni buni, eu asa fac de fiecare data, probabil multi acum rad cand citesc aceste randuri, dar nu e nimic, sunt obisnuit, traiesc in Bucuresti, in Romania.

 

Oricum cine rade la urma, rade mai bine... iar eu imi vad de sloganul meu(semnatura ce-o fi ea) si incerc sa fac si mai multi bani din asta, exploatand "bogatia nemarginita" din tara noastra.

 

Imi pare sincer rau de fetita, nespus de rau, stiu ce inseamna o pierdere atat de mare.

 

Nu sunt politist(n-am nimic cu ei si nici ei cu mine va asigur, atata timp cat circul legal, logic), imi place viteza, riscul atata timp cat nu implic si alte vieti nevinovate in joc.

 

Am deviat putin de la subiect, cu povestile mele? Da, dar va asigur ca efectul(evenimentul neplacut petrecut), este rezultatul cauzei("ASTA E!"= merge si asa). Din pacate vor mai fi multe evenimente similare, pana un sistem civilizat bazat pe:

1) MONITORIZARE;

2) legi APLICATE;

3) AMENZI MARI (care se si dau pe bune);

4) suspendare de permise, dosare penale etc facute publice....

 

...vor functiona.

 

Dar cel mai important(o data cu schimbarea codului rutier) incercati sa anuntati orice ilegalitate(112), politia nu are capacitatea de a monitoriza totul, in schimb noi toti putem. Nu mai fiti indiferenti si dati deoparte din atitudine si vocabular expresia: "ASTA E!" si actionati ca atare. In fond si la urma urmei noua tuturor ne va fi mai bine.

 

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Accident stupid?

Ridicatul pe o roata nu e accident stupid.

E omor din culpa.

Adevarul e ca toti cei care mor pe mina motociclismului mor degeaba pt ca nimeni nu invata nimic.

Umplem forumul sa mai pierdem vremea.

 

 

Nu, nu ai dreptate.

Si apropo... e omor din culpa cui?

 

Ia spune-ne ca de fapt aia mica a fost omorata de vamesul care a lasat sa intre in tara motocicleta.

Oricat te-ai da cu c_uru' de pamant, sa sti ca ridicatul pe o roata poate fi un accident stupid.

Si ala cu piciorul rupt, tot un accident stupid a suferit. si fetita de 16 ani la fel. Si pilotul in cauza. Toti au suferit de pe urma aceluiasi accident stupid.

 

Daca motorul nu o nimerea pe aia mica? Era tentativa de omor din culpa?! :angryfire:

Iti spun eu: era la fel de grav, dar tot un accident stupid era. Aceleasi probleme trebuiau ridicate.

 

s.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am aflat plecat fiind, condoleante familiilor celor implicati.

Din filmuletul de pe la inceputul discutiei am o singura semnalare:

Spectatorii la 20 cm de pista???? (asa se numeste soseaua in cazul in care este dedicata cursei, fie si pentru scurt timp).

Clar culpa comuna: 90% organizatori, 10 % parinti copil.

Mobristul n-are nici o vina. El s-a inscris intr-o cursa organizata si a facut ce a stiut si el in momentul ala.

Parerea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.....nu are rost sa despicam acum toata povestea....pina cind toti motociclistii nu vor renunta la abuzul de putere concretizat prin astfel de exibitii :angryfire: ....eu unul nu vreau sa mai aud nimic de motoare ...nu o sa ma mai urc in viata mea pe un motor....macar de dragul celor care ma iubesc....si ma vor linga ei... :)

 

 

...si in ceea ce priveste ajutorul dat autoritatilor...va promit...oricare pe care il vad pe o roata sau crosetind prin trafic...o sa aiba numarul dat la politie de mine .. cu detalii...si cu o fotografie cit se poate de evidenta.... ;)

 

...asta nu e o amenintare...e o promisiune...si o fac pentru voi..pentru ca va vreau linga mine la o bere. :angryfire: :angryfire: .nu la doi metri sub pamint !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Editat de emanueln79
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

APROPO...MULTA :angryfire: CELOR D LA CATEVA POSTURI D STIRI PT EXPRESIA "MOTOCICLIST CRIMINAL"...

 

Care ar fi fost expresia corecta dupa tine?

Pt aia care zic ca spectatorii erau la 20cm de strada : DE CE NU S-A OPRIT CONCURSUL IN CONDITIILE ASTEA?

Nu ai conditii, nu te dai.

Si cu toate astea s-a continuat.

 

Si concluzia forumului e ca nu e de vina nimeni sau se arunca in derizoriu toata problema.

Plus ca f multi moralisti sint pustani posesori de risnitze sau pedestrasi care s-au plimbat cu mopedul o data si se cred motociclisti inraiti.

 

Ca si in alte posturi, multa vorbarie, concluzii zero, nevinovati pe linie si a mai trecut un sf de saptamina.

Pina data viitoare....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca cei mai multi nu vor sa iasa din universurile lor paralele si sa constientizeze urmarile acestui accident. Faptul ca cineva n-a vrut sa se intample ceva nu-l disculpa, nici ca nu a stiut nici ca nu a crezut. Pentru cine nu stie inca, omorul din culpa este omor din greseala, aceasta este in general involuntara. In Romania de obicei nu se executa sentinta ci se suspenda.

 

Personal cred ca nu se poate vorbi de asa ceva aici, nu pentru ca nu ar fi directia pe care orice procuror probabil ca ar lua-o, ci pentru ca apararea va fi usoara in conditiile in care victimele nu au respectat conditiile de siguranta (chiar daca insuficiente) impuse de organizatori.

 

Nu pot sa cred ca cineva posteaza opinii diferite de ale majoritatii ca sa atate discutiile sau sa bage zazanie. Daca o fac sunt tampiti iar acele eventuale posturi nu merita nici macar citite d'apoi comentate.

 

Celelalte insa, care subliniaza aspecte neplacute noua ca motociclisti, doresc in primul rand sa corecteze o mentalitate si o situatie de fapt care duce la astfel de grozavii.

 

Daca toti suntem de acord ca astfel de accidente - si nimeni nu a zis omor pe cele peste 40 de pagini pana acum - deci cu totii vedem un accident, sa nu se mai intample, atunci ACUM este momentul ca sa se faca ceva ca ele sa fie evitate la maxim.

 

Dintre masurile care se impun:

 

- alegerea NUMAI a acelor circuite sau trasee care ofera spatiu si conditii suficiente luarii unor masuri de siguranta adecvate

- implicarea obligatorie a politiei in organizarea (nu numai avizarea) evenimentelor (mai bine inainte decat dupa cum este cazul acum)

- delimitarea zonei de concurs de cea de spectatori cel putin prin garduri de protectie amplasate la suficienta distanta de pista

- implicarea jandarmeriei pentru mentinerea ordinii implica si pastrarea publicului numai in zonele destinate acestuia

- zonele critice libere de spectatori

- existenta unei inspectii tehnice profesionale la locul concursului

- acceptarea in cursa NUMAI a vehiculelor care trec inspectia tehnica acolo

- acceptarea in cursa numai cu echipament adecvat de protectie

- verificarea actelor vehiculelor si a participantilor

- eliminarea acelor vehicule care prezinta modificari majore ce nu sunt omologate individual sau pentru acel tip de vehicul si care ar putea pune in pericol conducatorul si/sau publicul

- eliminarea imediata a participantilor care fura startul

- amenzi usturatoare pentru participantii, organizatorii sau publicul care nu se conformeaza regulamentelor de desfasurare

- implicarea unor cluburi sau organizatori care au experienta cu astfel de evenimente atunci cand e vorba de premiere locale

 

Ar mai fi, e tarziu acum si asta este sigur o tema care trebuie dezbatuta cu multi participanti care sunt specialisti pe aceste teme.

 

A nu lua insa MACAR aceste masuri si a ne ascunde in spatele explicatiilor:

- asta e, suntem in Romania

- suntem la inceput

- nu sunt bani

- nimeni nu a vrut sa se intample ceva rau

- sa dea primul cu piatra care nu a facut macar odata asa ceva

- oricum se poate intampla cumva, indiferent ce ai face

- am vrut sa oferim distractie publicului

- e adrenalina de vina

- etc samd ie

 

este in opinia mea exact ca si cum ai face bunjee jumping fara coarda din aceleasi motive ca cele enumerate mai sus.

 

Ma indoiesc ca sporturi mai putin eclatante ca aruncarea cu sulita sau cu ciocanul ar fi desfasurate fara luarea unor certe masuri de siguranta. Cu atat mai mult e nevoie cand vorbim de motociclism.

 

Pacat ca a trebuit sa se intample asa ceva ca sa se discute atat de amplu aceste lucruri, macar sa nu fie degeaba si sa invatam cu totii ceva. E valabil pentru toti: public, organizatori, participanti, jandarmerie, politie, primarie, etc.

 

Daca exista intradevar o comunitate moto atunci lucrurile se vor indrepta. Eu cred ca da.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nene progress faza cu 112 e de filme. acum un pic off topic, azi in parc un motociclist capabil, fara casca, in tricou si cu un lant de smecher la gat, baga mana in gaz pe aleile din parc. alei care erau pline cu nisip. alei inguste, cu banci si pline de copii. credeti ca eu i-am admirat motocicleta? mi-a venit sa ii rup gatul. a trecut destul de aproape de carutul in care era copilul meu. cu cateva minute inainte i-am auzit pe strada motocicleta si am zambit. l-am auzit dupa aceea printre blocuri si m-a socat sa il vad in parc. a intrat incet pe alee si dupa aia gaz tata ca suntem la noi acasa. daca omora vreun copil in parc - ptr ca in caz ca nu stii nene motociclist de motociclist ce esti, copii chiars e joaca si topaie bine mersi - sa vedem ce ati fi comentat. m-am dus pana la el si l-am rugat sa nu se mai dea in parc. l-am interbat de ce naiba a ambalat motocicleta cand a vazut ca era plin de carucioare. ca asa a vrut el. l-am rugat sa se plimba totusi pe strada pentru ca bietul meu copil desi obisnuit din burta cu motociclete si tarat de noi la festivaluri dupa nastere are totusi 6 luni si mototrul turat nu i l-am tinut in creieri pana acum, a sarit ca ars cand a trecut mesterul manole pe langa noi si a inceput sa planga. rossi insa mi-a raspuns ca pe acolo se plimba motocicleta lui. atata tupeu rar mi-a fost dat sa vad. din tot parcul ala plin de parinti si copii, nimeni nu a avut curajul sa le zica nimic. ptr ca gasca era destul de compacta si cu muschi pe ea. m-am dus eu cu riscul de a incasa vreo doua in bot. i-am spus ca daca se poarta asa il sfatuiesc sa nu se mai dea ca pot si eu sa reactionez altfel. i-am mentionat ca si eu sunt parte din fenomenul moto dar la sport in parc nu am ajuns. daca am vazut ca ma ia la misto am sunat si eu la politie. a venit un echipaj care i-a legitimat frumos, a stat la glume cu ei si a plecat bine mersi. ei tot acolo au ramas. asa ca suna tu tata progress la 112 sa te ajute politia. ca eu dupa bataia de joc de azi, data viitoare procedez altfel. eu nu vreau sa astept sa imi pierd copilul ca nu stiu ce meserias maine face wheelie prin parc sau se duce taras pe nisip ca sa impresioneze gagici. ca deh, la tunari costa tata sa te dai si nu te vede nimeni. dupa accidentul de la galati, poate toti ar trebui sa fim mai prudenti. dupa cum se vede, oha. ne vaneaza conservele in trafic si murim pe capete. dar chiar trebuie sa ne facem de (cuvant urat) in halul asta? si sa vorbim unii cu altii la modul asta? ma nene , daca intri pe site mai gandeste-te inainte sa vorbesti ca un smecher. pun pariu ca nu ai copii dar macar gandeste-te la parintii tai. cand ti-am spus ca poti plati un copil de nou daca accidentezi unul, era o figura de stil. ca am inteles ca esti prea smecher sa faci parnaie pentru asa ceva. nu pot sa va spun cum se uita lumea la el in parc. ca multi l-ar fi scuipat daca ar fi avut curaj. data viitoare nu te mai las eu sa intri in parc. sa vad ce naiba imi faci ma? imi umfli ocarina? as vrea sa o vad si pe asta. nu va mai certati degeaba. la noi nu se schimba nimic. toate sunt facute de rahat. pentru ca si noi oamenii care populam aceasta tara suntem la fel. ma gandesc ce este in sufletul lui paul. e greu sa traiesti stiind ca fara sa vrei ai omorat un om. cate unul ca distrusul care se plimba azi in parc doarme linistit dupa ce omoara un om. mi-a fost rusine azi pentru ca m-am urcat vreodata pe o motocicleta. ptr ca rar am vazut asa mult sictir intr-un om la adresa vietii altcuiva. teribilism. si va mai intrebati de ce ne urasc diversi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

maimutzica, ala de care vorbesti tu nu e motociclist. E un rahat cu ochi, un putza verde infumurat, un idiot nesimtit si fara scrupule. Si sunt multi ca el. Dar crede-ma, astia nu sunt nicidecum motociclisti. Sunt doar vitezomani de cacao.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Maimutzica, din pacate exista foarte multi dintr-astia printre noi, dar nu avem ce face. Sunt niste pericole publice. Pacat, fac lumii o parere gresita despre motociclisti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, sunt tot mai multzi kktzi pe 2 rotzi- acum f'o 2-3 sapt un putzoi cu un scuter (cioroi), pe strada aia de la Lacul Tei spre taxi Glucoza, cum i-o fi zicand, mergea pe contrasens shi facea figuri la mine ca stateam (in sensul ca era coloana cam statatoare, nu stateam eu ca neamu' prost cu avariile) cu conserva prea pe dreapta shi nu putea el trece :angryfire: .

Intamplator stau pe o strada pe care se gaseshte o firma care avea (are?) banner publicitar aici pe site. Pe stradutza asta se inmultzesc ca ciupercile dupa ploaie putzoii cu scutere, atv-uri sau motoare, 90% fara numar (de inmatriculare zic) shi tupeishti la greu. In conditziile astea e doar o chestiune de timp sa vedem carucioare cu sugari terciuite, nu doar fetitze nesupravegheate, la un miting moto.

Da' ar mai fi o chestie: zilnic mor copii sub 4 rotzi, din vina lor sau a shoferilor shi auzim despre asta din cand in cand, cate un minut la shtirile de la 5. Acum, ca s-a intimplat treaba asta de la GL, gata, totzi motorishtii sunt calai pe 2 rotzi :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

motociclistul nu avea 150km/h asa ca nu mai manca k!#^%&^*. avea 115km/h.

 

criticii sunt cei care ies din ascunzatori dupa ce se termina razboiul si impusca ranitii.

Fetito mai bine te-ai duce sa-ti dai cu parerea pe un forum cu desene animate pentru copii de varsta ta.

Imi pare rau ca am inceput asa dar am reusit sa citesc aproape 40 de pagini da pareri si opinii de toate felurile si am ramas buimac de cate tampenii s-au putut spune aici.Dintre toti cei care au postat, cati dintre voi v-ati implicat in organizarea vreunui concurs?Cati dintre voi ati participat vreodata la un concurs de acest fel?

Va raspund tot eu:cativa!!!!

Riscurile sunt uriase pentru ca pot aparea accidente indiferent de experienta pilotilor iar in tara noastra aceste liniute sunt organizate la nivel de amatori!!!!!

Regret enorm acest eveniment nefericit in care si-a pierdut viata un copil,dar a fost un ACCIDENT care de acum in colo nu mai are voie sa se repete.Liniute vor mai fi indiferent daca le convine sau nu "viitorilor motociclisti"(fac o paranteza pentru ca am observat ca majoritatea posturilor vin de la cei care inca nu stiu cu ce se mananca o motocicleta).Rog sa-mi fie iertat sarcasmul dar nu ma pot abtine.Ipocrizia a ajuns un sport national printre bikeri.

As avea mai multe de spus dar nu este cazul acum.Nu pot decat sa urez insanatosire grabnica celor raniti si condoleante familiei indoliate :angryfire: :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa 2 zile de la accident nu va dati seama ca orice discutie nu mai are rost? nu vreau nici sa fac pe porumbelul pacii dar va certati total aiurea. Juridic doar organzatorii (pt ca politia, jandarmeria sau primaria sunt cei care decid aplicarea legilor, daca itelegeti ce vreau sa spun) pot fi trasi la raspundere, dar asta nu se va intampla pt ca.. nu au facut posibil un eveniment cu maxima dure-n... Nu s-au gandit ca asa ceva se poate intampla, si nu sunt singurii care au organizat un astfel de concurs, ba chiar altii le fac in strada alaturi de doi jandarmi cu bocancii ruptzi si cu speed dial la 112. Ei s-au straduit asa cum au stiut ei mai bine. niciodata nu poti face ceva perfect, asa ca ... din gresala asta o sa invatam. daca azi v-ati uitat la stiri, poate ati vazut si voi ca parintii fetei nu au aratat cu degetul spre nimeni!! daca nici ei ... atunci cine sunteti voi ca sa judecati? Eu consider ca incidentul nu trebuie sa se lase cu pedepse drastice... toti cei care au fost implicati au chipul fetitei in minte in fiecare secunda. hai sa o lasam asa si... in loc sa stati la certuri si vrajeli... mai bine va duceti sa puneti o lumanare la capul fetitei.

A... si moral... moral raspundem toti. Pt toti ne razboim cu lumea cand ni se spune ca o sa crapam cu motocicleta intre picioare sau ca o sa murim cu persoana de pe shaua din spate cu tot!

dumnezeu sa o odihneasca! Era o copila tare simpatica...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ALOOOOOOOOOOOOOOOO,oameni buni gata,eu propun ca in numele solidaritatii motociclistilor(asa cum era o data) , mai bine sa incercam sa facem ceva , nu numai sa vb.De exemplu sa fim alaturi de bikerul care a avut nesansa acestui accident si de familia fetitei(in masura in care se poate si care "ni se permite").Aceste discutii sunt inutile,trebuie sa stam calmi si sa gindim la rece dupa ce se va termina cu acest scandal din presa(scandal care nu face bine deloc vietii noastre de motociclisti).

 

Propunerea mea este sa asteptam niste rezultate oficiale ale anchetei si apoi sa facem comentarii sau sa ripostam impotriva autoritatilor statului in cazul in care vor incerca sa scoata vinovat motociclistul.

Iar de vb in vint si exemple cred ca suntem cu totii satui, probabil ca cei care au creier pe umeri trag niste concluzii referitoare la "n" exemplele scrise mai sus.

 

Ar fii mai bine sa ne rugam ptr acel suflet mic si nevinovat care nu mai se afla printre noi si ptr sanatatea celorlalti.

 

Pacat mare ca s-a intimplat, poate asa a vrut BUNUL DUMNEZEU, poate soarta sau destinul, insa acum este inutil sa mai vb........ degeaba.

 

Asta este parerea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fetito mai bine te-ai duce sa-ti dai cu parerea pe un forum cu desene animate pentru copii de varsta ta.

Imi pare rau ca am inceput asa dar am reusit sa citesc aproape 40 de pagini da pareri si opinii de toate felurile si am ramas buimac de cate tampenii s-au putut spune aici.Dintre toti cei care au postat, cati dintre voi v-ati implicat in organizarea vreunui concurs?Cati dintre voi ati participat vreodata la un concurs de acest fel?

Va raspund tot eu:cativa!!!!

Riscurile sunt uriase pentru ca pot aparea accidente indiferent de experienta pilotilor iar in tara noastra aceste liniute sunt organizate la nivel de amatori!!!!!

Regret enorm acest eveniment nefericit in care si-a pierdut viata un copil,dar a fost un ACCIDENT care de acum in colo nu mai are voie sa se repete.Liniute vor mai fi indiferent daca le convine sau nu "viitorilor motociclisti"(fac o paranteza pentru ca am observat ca majoritatea posturilor vin de la cei care inca nu stiu cu ce se mananca o motocicleta).Rog sa-mi fie iertat sarcasmul dar nu ma pot abtine.Ipocrizia a ajuns un sport national printre bikeri.

As avea mai multe de spus dar nu este cazul acum.Nu pot decat sa urez insanatosire grabnica celor raniti si condoleante familiei indoliate :angryfire: :angryfire:

 

partial, subscriu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci deja eu zic ca nu'si mai are rost subiectul..In viata asta nimeni nu face un pas fara sa'i fie scris..Si ca sa ma contrazic singura...A fost vina organizatorilor ca nu au avut de toate..pai frate cand te apuci de un (cuvant urat)..ai grija sa ai si hartie...iar...apoi..e si vina politiei..frate..cand ai vazut ca ala nu are cu ce sa se stearga la poponeata..de ce l'ai lasat sa se cace?...Iar despre persoanele ranite...noi oricum nu vom lua aminte sa nu ne mai bagam coada in borsul vecinului...ce cauta drqaica aia de 12 ani..printr motociclisti?Na ca a avut parte de senzatii destule...Doamne fereste ca nimeni nuvrea raul la nimeni..dar s'a intamplat...cine sa plateasca pentru ce?Daca doamne fereste fetizei aleia ii plesnea o vena in somn..cine mai paltea pt asta?Asa a fost sa fie!nu mai cautati vinovati!De fapt..ce stiu eu...sunt doar o drqaica...de 19 ani..maine pot sa ma impiedic sa dau cu capu de'o piatra...si sa mor..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...