ygrek Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 au stricat bunatate de TIR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Ce telefon aveau, vreau si eu ! Rezistent rau sau faceau reclama tocmai la el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Ce misto s a auzit ,,oooooo,, ul ala.....am patit si eu de astea pe drum o data cand eram cu conserva....unu cu un bmw prin dreapta zvaaaar de a sarit inima din mine....uite asa umbla de astia si dau peste noi si te baga la groapa nevinovat....sa mai faca si a doua oara la fel...daca mai pot...OOOOOOO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 cine-i prost crapa...cine-i destept...mai are o sansa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 posibil sa nu fie in RO, ca doar dacii break din 1900 toamna circula prin toata Europa...e plina de ele No offence! None taken. Dacie / break a fost exportat catre tari ca Egipt, Turcia, .. . Muzica poate sa fie si ceva arabesc de acolo. Peisaj nu mi se pare foarte Romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 None taken. Dacie / break a fost exportat catre tari ca Egipt, Turcia, .. . Muzica poate sa fie si ceva arabesc de acolo. Peisaj nu mi se pare foarte Romanesc. Hai nenea, lasa-ne sa ne bucuram cand spunem despre manelari, de ce ne strici buna dispozitie? Egiptenii nu ne-au facut nimic, turcii ne-au phutut femeile aia poa' sa moara da-i Doamne iarta-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 Rezistente si Daciile aste la impact.Sa ramana telefonul functional ,este totusi ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 (editat) au stricat bunatate de TIR... Ceva de genu voiam sa adaug si eu......pacat de tir....n-avea nici o vina Editat Decembrie 11, 2010 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 DECI: se intampla in romania pt ca la secunda 5,5-6 se poate vedea nr daciei : B 52 ... deruland cu incetinitorul am vazut ca au intrat intr-o cisterna , sper ca era plina ))) cu benzina ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGHEI42 Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Rezistente si Daciile aste la impact.Sa ramana telefonul functional ,este totusi ceva. Pai ce treaba are Dacia aici???.Au mai murit (daca au murit) niste fraieri..mare pierdere.Este plina lumea de ei. La mai multi !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Rezistente si Daciile aste la impact.Sa ramana telefonul functional ,este totusi ceva. Masina care produce accidentul nu e Dacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Cand unul dintr-asta izbeste un motociclist spunem ca ne-am fi dorit ca inlocul motociclistului sa fi fost un camion,nu?Ei bine, WISH GRANTED ! De ce nu ne-am bucura cand vedem ca selectia naturala e asa eficienta? Din păcate, în accidentul postat de @Falkenberg au murit Âşi cei doi din TIR-ul lovit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Concluzia ? Mergeti cat mai pe dreapta si cu viteza adaptata la conditiile de drum, ca nu se stie ce masina apare dupa o duba sau un tir.. Mi s-a intamplat sa-mi apara in fata, unul care depasea si tot el imi dadea flashuri ) Am oprit pe dreapta, ca nu aveam ce sa fac..ma rog, in cazul meu era un SUV.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Nu ... nu sunt handicapatii aia ... Pe youtube nu l-am gasit ... e filmat live cum o masina de manelari depaseste o dacie break pe dreapta (pe un drum cu o singura banda pe sens) apoi reintra pe banda si vor sa depaseasca pe stanga o alta masina, dar ... hopaaa .. vine tiru' ... bum, pac ... rasturnari, camera zboara in toate partile, si la sfarsit dupa zgomotoul de metal contorsionat, maneaua se transforma intr-un claxon prelung ... Thumbs up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Masina care produce accidentul nu e Dacia. Scuze ,ramasesem cu imaginea daciei Mesaj completat Scuze ,ramasesem cu imaginea daciei.Nu am nici pic de compasiune pt asemenea vietati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Sa se duca toti tembelii... si repede !! Treaba nasoala e ca mai iau si pe altii cu ei ! ...ce handicapati ! Ca pustii aia de mergeau spre Sinaia pe contrasens...si ce se mai distrau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Actiunea nu se petrece pe plaiurile mioritice , accidentul a avut loc in Turcia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Nu pot sa zic ca ma bucur ... dar nici ca mi-e mila de ei ...Din pacate, astfel de specimene pun in pericol si alte vieti, ca de exemplu a celor din Dacia Break pe care au depasit-o ... asa ca probabil merita sa crape. Asa se intampla cand cobori dintr-o carutza cu 2 cai frumosi, iti iei permisul pe 100 de euro si te urci intr-o masina ... http://www.vplay.ro/watch/j2yuxtw9/ notele juriului: proba artistica: proba tehnica: Sa intre urmatorii va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Actiunea nu se petrece pe plaiurile mioritice , accidentul a avut loc in Turcia . atunci chiar e o nenorocire RIP baietilor de 20`j ani cu oo mari si valoroase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Concluzia ? Mergeti cat mai pe dreapta si cu viteza adaptata la conditiile de drum, ca nu se stie ce masina apare dupa o duba sau un tir..Mi s-a intamplat sa-mi apara in fata, unul care depasea si tot el imi dadea flashuri ) Am oprit pe dreapta, ca nu aveam ce sa fac..ma rog, in cazul meu era un SUV.. intorci...il ajungi din urma si dupa aia aplici metoda ka-bar 2 fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Actiunea nu se petrece pe plaiurile mioritice , accidentul a avut loc in Turcia . Cred ca turcii sunt acestia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Actiunea nu se petrece pe plaiurile mioritice , accidentul a avut loc in Turcia . Corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Decembrie 13, 2010 Autor Share Postat Decembrie 13, 2010 Actiunea nu se petrece pe plaiurile mioritice , accidentul a avut loc in Turcia . N-are nicio relevantza ... soferul tot un (cuvant urat) era ... Sper sa fi fost ok oamenii din dacie si din betoniera ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Dar poate vreun baiat destept reuseste sa faca din video asta un gif sa-l punem avatar... Pacat de volvo dar mie imi pare mai mult betoniera decat cisterna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 N-are nicio relevantza ... soferul tot un (cuvant urat) era ... Corect si la tine, numai ca nu era manelar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate