Jump to content

Care sunt cele mai bune manuale de reparatie si intretinere  

182 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Salutare!Ma poate ajuta cineva cu un owner's manual(engleza) pentru Triumph Tiger 885 92-99?Caut de cateva ore bune,am gasit doar cel de 99-00.

Multam anticipat!

Salutare!Ma poate ajuta cineva cu un owner's manual(engleza) pentru Triumph Tiger 885 92-99?Caut de cateva ore bune,am gasit doar cel de 99-00.

Multam anticipat!

Nevermind,l-am cumparat de pe ebay :)

• 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

salut

as dorii si eu manualul ptr. o Yamaha fz6 Fazer , an 2000 si daca se poate in Romana

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

salutare....am nevoie de un manual de intretinere pt honda cbr f4 1999,cel de reparatie in am dar nu gasesc cel de intretinere,Va rog sa ma ajutati.....Stima;)

Oarecum offtopic, caut un manual de reparatie si/sau intretinere pt un ford mondeo mk2 din 97. pdf mi-ar place, ca clymer sau heynes am vazut si eu pe bani pe net :)

• 2 weeks later...

In sfarsit am strans destui bani cat sa imi pun motocicleta pe roti si dupa o lunga perioada de abstinenta pot sa ies cu motocicleta... doar ca ultimul hop se prezinta sub forma unui manual de reparatie la motocicleta, trebuie asamblata si "e grele"

Deci, are cineva idee unde as putea sa gasesc un manual pentru Yamaha WR 250 Z din '95?

ii o honda din 1985 vfr 750 C. "C" CRED CA VINE DE LA CUSTOM.Scuze daca v-am dus in eroare :huh:

ii se zice si VF 750 C.Doar ca in talon asa scrie :rolleyes:

un manual de reparatie pentru un benelli velvet 125 sau de 150 250 cred ca scema electri e aceeasi.

am probleme cu aprinderea.nu am scanteie si o bobina de pe stator a fost rebobinata si cred ca nu a fost bobinata cum trebuie.insa as vrea sa consult un manual macar shema electrica.

pe net nu am gasit nicaieri.

• 3 weeks later...

salutare,

Stie careva unde pot gasi un manual de reparatie pentru un Kawasaki kx250F 2009?

De asemenea, poate ma lamureste careva: ce contine acel Owner's Manual? Il are cineva?

Multumesc anticipat pentru ajutor !