PzKpfW Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Acum, eu nu știu dacă și-a completat profilul cum trebuie, dar: Location:Piatra Neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 (editat) In primul rand va multumesc frumos pentru ajutor, am ramas placut surprins cate persoane mi-au sarit in ajutor. Dar o sa mai astept o saptamana si mi-l repar cu garnitura persoanala ). Va multumesc mult inca odata. PS: Si da, locatia e de actualiate » Post actualizat in 08 Jul 2017 13:31Stie cineva de unde pot cumpara o maneta de ambreiaj originala sau cat mai aproape de original? Mersi Editat Iulie 6, 2017 de Al3xscrt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Salutare are nevoie cv de amortizor spate pt rsv factory? stare impecabila,aproape nou.. cred ca se potriveste si la modelele mai vechi de 04.. il vand sau il schimb cu o guma fata 120 noua! Oferta valabila, tot ansamblul spate complet, bascula cu toata articulatia,aripa,amortizorul Sachs cu 8000km ,etrierul cu placute frana noi,ax ul prindere cadru, Variante /schimb cu o guma fata sau spate, noua! 120/190 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat Iulie 9, 2017 Share Postat Iulie 9, 2017 Stie cineva de unde pot cumpara o maneta de ambreiaj originala sau cat mai aproape de original? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 11, 2017 Share Postat Iulie 11, 2017 Asa-i ca-i amuzant cand unii oameni abuzeaza de bunavointa altora folosindu-i pe post de google? Sunt hater? De parca eu nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 12, 2017 Share Postat Iulie 12, 2017 Paulynos, cumva ai....dreptate, dar te si inseli amarnic. Fiind topic dedicat, omu' s-a gandit ca stie cineva vreo sursa eficienta/rapida.... Daca nu-i raspunde nimeni,nu cred ca sta un sezon fara maneta.... ci se apuca sa-si caute singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incult Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 mai sunt si astia http://www.apriliagenuineparts.co.uk/ Si da, United a incheiat parteneriatul cu Aprilia. Este o diferenta de nuanta aici, da, nu vor mai importa motociclete/scutere noi de la Aprilia, dar inca ofera suport pentru piese originale. Am comandat accesoriu original Aprilia marti, vineri l-am primit. Si anumite piese/consumabile inca sunt pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Oferta valabila, tot ansamblul spate complet, bascula cu toata articulatia,aripa,amortizorul Sachs cu 8000km ,etrierul cu placute frana noi,ax ul prindere cadru, Variante /schimb cu o guma fata sau spate, noua! 120/190 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xscrt Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Are cineva o garnitura de rezerva pentru maneta ambreiaj, am aflat ca in Europa nu se vinde asa ceva, doar toata pompa. http://imgur.com/a/aQAdy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Salutare, baieti! Cum sunt rotax-urile astea vis a vis de fiabilitate? Pe la cati km ati ajuns voi/cunoscutii vostrii fara probleme majore la motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 De ce? Vrei să faci turing cu aprilia? Nu e treabă. Sunt proaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 ), nu, ma mananca-n poponeata sa-mi iau una pt distractie (viraje si cacaturi de genu) si are ceva km. Ma gandeam daca pe langa carcotele de mai sus (electrice, cu toate celalalte anexe, etc) mai au si carcote cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 ), nu, ma mananca-n poponeata sa-mi iau una pt distractie (viraje si cacaturi de genu) si are ceva km. Ma gandeam daca pe langa carcotele de mai sus (electrice, cu toate celalalte anexe, etc) mai au si carcote cu motorul. aia galbena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 aia galbena? Are ceva bube stiute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Salut , Eu tocmai ce am luat de 2 zile Tuono care a fost la vanzare aici pe forum. Pozitia pe ea e ce trebuie pentru ce vreau eu, Sport -Touring, dar parca e prea on -off atat acceleratia cat si frana, fata de ce eram eu obisnuit , si pentru experienta mea. E drept ca din noiembrie anul trecut nu m-am mai suit pe motor , dar tot nu am scuze. Cred ca am facut cam 50 km cu ea , si nu prea ma aranjeaza deocamdata. E prea vie sub mine, si nu reusesc sa ma bucur de ea, ma tine in priza incontinuu. E bagata deja la primarie, asigurare pe 6 luni facuta, si sper ca vinerea viitoare sa o am si inmatriculata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 E prea vie sub mine, (...) ma tine in priza incontinuu. ...Nu tocmai de-asta ți-ai luat un V2 sportiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Pai nu am crezut ca e chiar '' asa vie"' . Datul pe forum nu e ca cel pe doua roti. In cei 2-3 km de proba langa DRCPIV nu prea mi-am data seama de animal. In drum spre casa , deja eram cu morcovul cu tot cu frunze. Vad eu daca reusesc sa o dresez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Te vei obișnui pana la urma, nu e așa rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 @nooxy, schimbi cu un Pegaso? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Salut Mihai, Ii mai dau sanse inca. Sau mai bine zis imi mai dau mie. Cu toate ca in seara cand a ajuns la mine deja eram foarte suparat pe mine , ca nu am cumparat mobra dupa un drive-test mai indelungat si m-am aruncat ca stiuca dupa oblete. In caz ca nu ma adaptez, o sa caut variante de vanzare (in pierdere evident, si asa am fost facut samsar, cu toate ca toate mobrele le-am dat mai ieftin decat le-am luat) sau schimb. Poate va fac o vizita sambata in care aveti intalnirea. O zi cred ca o sa pot fugi de acasa. Tot weekendul sigur nu. Ce mai face Capricoarna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Daca dupa macar 1000 de km tot consideri ca e prea smucita si consideri ca nu te vei obisnui cu ea eu i-as pune o transmisie finala mai lunga sa o mai imblanzesti un pic. Oricum, nu crezi ca e mult prea devreme sa dai un verdict? Adica in 50km.. e trolangeala sau..? Zi si tu ca fu gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Singura glumă de aici e motocicleta, și aprilia în general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 (editat) Nu am dat vina pe motor. Vina e doar a mea, sunt foarte constient de asta. E cu totul altceva decat ce am avut pana acum. E drept ca sunt primii 50 km dupa un an, de stat si aia prin oras in trafic. O sa vad la cateva drumuri mai lungi cum o sa fie incepand de weekendul viitor. Ma simt ca in primii 100 km de motociclit din viata pe ea. Editat August 10, 2017 de nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Orice muiar smuceste, scutura lantul si se-ncinge ca naiba in trafic de oras aglomerat, mai ales astea in V cu cuplu maricel, nu-s facute pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate