alinpa Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Ma int si marimea. E decalata fata de shoei? Daca am la cap 58 merge M sau L? La shoei am M Eu am 60 la dovleac si L ma strangea si la exo 1000 si la 2000 cand am probat in vara. Ma gandesc ca L ti-ar trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Ca tot am laudat-o mai devreme, in seara asta am ramas cu "maneta" aia de ridica si coboara ocelarii de soare in mana. Am vrut sa-i ridic ochelarii, a dat stramb si a iesit cu totul manetuta aia. Maine sun la kronau sa vad ce fac cu garantia. Legat de masuri, da, trebuie luata +1, adica pt M cumparati L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 La Exo 500 nu am avut probleme cu acea "maneta" in mai bine de 2 ani de zile de utilizare. La Exo 1200 s-a rupt de la a doua utilizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Faci ceva gresit tamburusul ala chiar are viata lunga, am testat pe o casca scorpion a mea destul de mult. Iar legat de viziera, mie mi se pare cel mai simplu sistem de a scoate viziera. Uite cam cum merge la mine Probabil fiind noua, era mai fix pe fix. Nu ma agit, ca nu o scot zi de zi. La Exo 500 nu am avut probleme cu acea "maneta" in mai bine de 2 ani de zile de utilizare. La Exo 1200 s-a rupt de la a doua utilizare. Te cred, dar uite ca la mine s-a intamplat. Am vorbit la kronau, o trimit inapoi pe garantie, problema mare e ca va dura o luna, o luna si ceva. Cand gasesc o casca de imprumut, o duc la ei. Au zis ca au avut probleme doar cu o singura casca, anul trecut, tot la manetuta asta de la ochelari. S-a rezolvat pe garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Maneta aceea m-a lăsat și pe mine anul trecut la sfârșitul sezonului, asta e al treilea an în care o port. Dădeam în gol sa zic asa, ochelarii nu se mai ridicau. Am desfăcut mecanismul care sta prins de casca și maneta respectiva este prinsa cu un surub care se desfăcuse de tot. E simpla operațiunea, asta dacă nu este rupt. Cu ocazia aia i-am pus și pinklock-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 (editat) M-ai convins, o sa o desfac zilele astea sa-mi arunc un ochi la mecanism Eram in dubii pt ca nu sunt sigur daca s-a si rupt ceva (un piciorus mic, mic... ori e urma de la productie, ori s-a rupt) din ea sau nu. Editat Mai 8, 2015 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 8, 2015 Share Postat Mai 8, 2015 Eu deja ma gândeam cum sa o lipesc, o merge sau nu, sa comand nu stiam dacă găsesc, eram deja cu gândul la alta casca )) Are un arc pe care trebuie sa îl scoți ca sa ajungi la șurubul desfăcut, l-am dat jos cu o șurubelnița micuța. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Am rezolvat problema acum, a durat cateva minute (+ vreo 10-15 minute de incercari, pt a ajunge la surubul ala idiot). Se scoate viziera, rotita de scos viziera are 2 cleme si iese in sus, in spatele ei e surubul care trebuia strans la loc, era complet desfacut. L-am strans si pe cel de pe dreapta, totul e ok acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Salutari! Mi s-a rupt surubul de prindere a suportului de viziera. Stie cineva daca il pot schimba sau recomandati un adeziv profi care sa tina? N-as vrea sa schimb casca pentru un surub rupt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduss Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Salutare,unde pot sa gasesc o viziera de tip oglinda,nu stiu exact cum se numeste.Imi trebuie pt un exo 750 air. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Salutare,unde pot sa gasesc o viziera de tip oglinda,nu stiu exact cum se numeste.Imi trebuie pt un exo 750 air. https://www.louis.de/artikel/visier-scorpion-exo-750-antifog/20013920?list=86261798 comanzi la kronau sau la romimoto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_smart Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Salut, are careva un pinlock pt exo 1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John22 Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Salut. Am si eu o intrebare. Ce parere aveti de scorpion exo 2000? Sau scotpion 1000? Avantaje - dezavantaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Pintea Postat Iulie 11, 2015 Share Postat Iulie 11, 2015 Salut. Am si eu o intrebare. Ce parere aveti de scorpion exo 2000? Sau scotpion 1000? Avantaje - dezavantaje. Si eu am aceasi intrebare si nimeni nu prea are modelul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ache2 Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Stai ca-mi vine mie saptamina viitoare 1000-le... o sa-l compar cu 750-ul si daca are vreo relevanta cu un open face pe care-l port pe canicula » Post actualizat in 20 Jul 2015 16:05OK, a venit intr-un tirziu... prima impresie: imi vine turnata pe bostan... ceeace nu-i putin lucru! e mai usoara decit 750-ul si muuult mai silentioasa... cu aeristoarele superioare (care oricum par de fantezie puse) si dopuri indensate la Eustache drumul e o placere... pare mai putin aerisita insa se ridica viziera si se rezolva problema... aceeasi calitate de ansamblu, chedere moi care inchid bine, interior placut (insa eu port intotdeauna cagula)... pe caldura de azi am cam transpirat insa probabil ca as fi transpirat in orice casca... ma rog, probabil nu si cu open face-ul cu care ma dau... am montat pinlock-ul si astept sa vedem cit de eficient e... ochelarii de soare interiori sunt foarte deschisi la culoare... probabil ca pe soare puternic nu-s tocmai suficienti... ramine de vazut... una peste alta eu sunt incintat de ea... cum eu merg aproape exclusiv extraurban, imi cautam ceva touring si cred ca la banii astia nu poti lua ceva mai bun... sau poate da dar eu unul nu stiu... pina oi sari la +400 iepuri pe casca sunt extrem de multumit de achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Ce stiti despre exo 1200.nu am vazut nici o parere.m-a intereseaza daca vajaie,fluiera etc din cauza formelor de ventilatie de sus cu multiple gauri(unele rev asa dadeau) marimea trebuie una mai mare M e nevoie de L? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Vajaie mai rau ca Exo-500. Ca si marime, eu am M la ambele. Daca 500-le intra cam fix de nou si imi presa bine de tot urechile, 1200-le s-a asezat mult mai bine de la inceput, deci cred ca e un pic mai larga. Vizorul nu se inchide bine si imi picura apa pe interior daca merg mai mult timp prin ploaie. Am incercat tot felul de reglaje, insa fara vreun rezultat notabil. Maneta de control a ochelarilor de soare s-a rupt la a doua utilizare. Ca si avantaj, diferenta de greutate in minus fata de 500 e sesizabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Salut ! De o saptamana sunt si eu posesorul unei casti scorpion exo 500 , si ma gandeam ca poate prind bine niste Pareri . Avantaje : - la mine cel putin , se aseaza perfect pe cap - ochelarii de soare si pinlockul sunt mana cereasca - se aeriseste bine , nu am avut probleme cu caldura in casca , mai ales la drum lung - nu vajaie tare , dar daca ar fi fost un pic mai silentioasa , nu ar fi stricat - viziera se inchide foarte bine pe garnitura de cauciuc , etanseaza Dezavantaje: - ochelarii de soare au mecanismul de inchidere doar pe partea stanga , iar in partea dreapta a castii , cand ochelarii sunt ridicati , stau un pic mai coborati , intrand in campul vizual ( nu sunt total inauntru ca in partea stanga . - prima treapta de deschidere a vizierei este pe la jumatate , deci nu poti sa o deschizi doar un pic , decat cu maneta de pe partea stanga , care o deschide foarte putin . Am vrut sa intreb daca mai are careva problema care am mentionat-o legata de ochelarii de soare . Doar la mine este asa ? Nu este diferenta mare , sunt iesiti din locasul lor cam 0.5 cm pe partea dreapta , dar uneori este chiar enervant . Se poate oare sa nu fie montati bine / sa fie sariti de la locul lor pe partea respectiva ? Pot sa le fac ceva ? Editat Septembrie 15, 2015 de nascavlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Sunt mai jos cu tot cu rama sau doar sticla/plasticul? Ochelarul se poate regla pe rama laterala, mai sus sau mai jos. Vezi mai sus si pozele de la mine cu sistemul de ochelari, desfa capacelul din dreapta si vezi daca e desfacut surubul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Septembrie 29, 2015 Share Postat Septembrie 29, 2015 Sunt mai jos cu tot cu rama sau doar sticla/plasticul? Ochelarul se poate regla pe rama laterala, mai sus sau mai jos. Vezi mai sus si pozele de la mine cu sistemul de ochelari, desfa capacelul din dreapta si vezi daca e desfacut surubul. Cu tot cu rama coboara mai jos , nu toar lentila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Am luat acum 3 sezoane (din care unul am stat pe bara) un exo 750. Ce pot sa spun despre casta ca este fffffff.ok din toate punctele de vedere, in afara de vopseaua ce este extrem de subtire. De trei ori am scapat casca pe jos (max 1m) arata de parca as fi avut un frontal cu un tir. Acum mi s-a pus pata pe un exo1000, cine isi doreste achizitia unui exo750 XL vintage negru lucios, sa mi dea un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinpa Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Cel putin ai fost sincer ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 La exo500 cred ca au remediat problema cu vopseaua... am scapat-o de 2 ori anul asta, de fiecare data s-a rostogolit de am zis ca am facut-o praf, si nu are absolut nimic. M-am tot holbat dupa zgarieturi... nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 A spălat vreunul din voi interiorul? Am și eu un exo500 de 3 sezoane și încă nu am spalat-o. O port doar cu cagula, spăl cagula des, dar s-a cam împuțit de miros de motor, benzina etc. Știu ca se mai lasă de la spălat, dar se lasă mult? Bureții par "sănătoși" în continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Gata, o mai plimb câteva drumuri și la primăvară e ca noua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate