XaeL Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 PH 10 JIM, daca esti pe forum sau ai prieteni aici, sa stii ca pietoan(t)a de pe trecere de la Iancului e posibil sa fi inceput sa traverseze intr-adevar pana sa i se faca verde semaforul. Nu am prea vazut semaforul ei din unghiul meu. In schimb l-am vazut pe al tau, si era rosu de suficient timp atunci cand era sa te urci pe pietoan(t)a. Iar cand ai terminat de claxonat si apostrofat si ai trecut prin spatele ei, aveai rosu de cateva secunde bune. Pasagera ta o fi fost mandra de tine? Paltonasul si colantii aia grosi oare isi faceau treaba daca o dadeai pe jos călcând pietoan(t)a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Xael, ai vrea sa-mi sugi o soseta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Mai bine tu primul, sa învăț de la un profesionist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Normal ca una. Doar nu porti cate doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Nr de PH era cumva un dual sport alb cu aripa înaltă pe față? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 5, 2018 Share Postat Noiembrie 5, 2018 Era dual sport (cred). L-am vazut doar dn spate. O singură toba pe dreapta, daca asta ajuta la ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Ieri seara, pe la 22:00, m-am intalnit cred cu el dupa Romana, ne-am salutat, apoi i-a dat bice spre 80km/h si dus a fost. Ne-am reintalnit la Victoriei. Salutari baiatului cu V-Strom. Am oprit langa el la un stop, l-am salutat si m-am gandit sa-i intind mana sa batem pumnul, dar nu gaseam neutralul si mi-a murit motorul . Ne-am sfatuit un pic despre reducerile la echipamentele de iarna. Ce am observat la cei cativa motociclisti zariti in trafic pe timp de noapte - sunt practic invizibili. Nimic reflectorizant. Nu judec alegerile oamenilor legate de echipament, e doar o observatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 (editat) Se adauga la asta si faptul ca a inceput sa apara mazga pe jos. Dimineata era patinoar.... Editat Noiembrie 6, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Mama ce patinoar de dimineata.....a intrat absul de 2 ori )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Rau... am iesit de pe straduta pe bulivard (accelerand, evident), a fugit de spate. Mergem mai intai, cu distanta mai mare de franare... si aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 E belea mazga asta...mult mai rea ca ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Eu tot sper sa vina ploaia, sa o spele! De dimineata a fost hard core Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Si mie mi-a fugit spatele cand am schimbat banda de la stop... Plus o aglomeratie mare in trafic. Vine vremea rea, lumea merge cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Voi când va puneți cauciucurile de iarnă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 (editat) Am zis ca mai trag putin de mobra ca sa evit timpul mare pan' la birou...dar vad ca usor usor scad temperaturile vine mazgaaaa )) zici c-ar fi iarna.... Editat Noiembrie 6, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Oare le pune bromură în ceai guvernul canadian? https://9gag.com/gag/apmBYEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Like pt sosete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) Aseara pe la 19.30, piata Victoriei, invalmaseala destul de mare. Milițica in mijlocul pietei, cu spatele la guvern si langa semaforul destinat celor care taie mijlocul pietei spre Titulescu, absorbit complet isi butona telefonul. Nici macar niste claxoane insistente la 5m de el nu l-au determinat sa-si ridice felinarele din ecran in cele 2-3 minute cat l-am avut in campul vizual. Editat Noiembrie 9, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Am zis ca mai trag putin de mobra ca sa evit timpul mare pan' la birou...dar vad ca usor usor scad temperaturile vine mazgaaaa )) zici c-ar fi iarna.... Nu te mai plange mah.. merge. E ok. Luni a fost naspa, chiar aluneca urat pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 (editat) La 4 grade e parfum, merge:))) Atat imi arata in bord acum 1 ora. Gata, mobra e parcata. Conserva.. 6 luni. Editat Noiembrie 9, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Eu am mers la 3...pe la 7:30 . Mi-au inghetat gladiolele dar cine avea mainile calde )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Si eu am simtit frigul din plin azi )! Inca am genunchii reci! Cred ca trebuie sa mai pun un strat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Eu am plecat pe la 9 fara 5 spre munca. Si da, am dat si eu blana incalzirea in mansoane. Nu m-am uitat cate grade erau, dar era ok. Daca nu sari de suta, nu simti frigul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Pe frig e buna, da Vara nu prea e pont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 9, 2018 Share Postat Noiembrie 9, 2018 Aia zic , la genunchi ar trebui ceva fin...ca blugu nu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate