Sari la conținut

Situatii din trafic


Postări Recomandate

mda, e editat mai tarziu, eu nu am retinut completarea aia.

 

In cazul asta e lamurita treaba...

 

 

@SSSS

 

snapback.pngklausu25, on 08 November 2012 - 01:54 PM, said:

 

insa n-am sa-mi cer scuze pt asta din moment ce ai raspuns cu aceeasi moneda

Nu ti-a pretins nimeni sa-ti ceri scuze. Pe mine ma doare-n pwla de scuzele tale.

Ti-am adus doar la cunostinta ca daca esti nesimtit ti se va raspunde la fel si avind in vedere ca primul care a avut o adresare neprincipiala ai fost tu, nu cred ca esti in masura sa ceri sau sa ai pretentii de calm din partea celorlalti carora li te-ai adresat in acea maniera.

 

 

Evident ca ma lasa rece durerile tale, insa din moment ca ti-am dat dreptate la un moment dat iar tu ai continuat pe acelasi ton, e clar ce fel de om esti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Răspunsuri 4,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Toate momentele mele de butt-clenching din trafic, cand am inghitit shaua jumate sau mai mult din cauza unui retard sau a altuia nu se compara cu oroarea mersului zilnic cu metroul. E o experienta care iti roade sufletul pe interior si te lasa gol si nefericit. I'll take traffic in Bucharest over the underground any day. Din pacate franele mele sunt doar de decor pe vremea asta asa ca a trebuit sa o bag la garaj. SA VINA CALDURA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lasati dreaq citatele din legislatie si beliti bine ochii. ii doare p'astia in pix de legislatie, care, si-asa o sa te ajute mult in cazul in care, fereasca universu', ramai un pic fara picioare din pricina unui ametit d'asta cu volan in custodie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

daca tot a venit vorba de patanii in trafic trebuie sa va fac atenti ca nu numai in oras sunt chiori si mai ales CHIOARE cu covrigu' in maini dar cu permisele luate pe mumu. Zilele astea vazand timpul frumos de afara am scos calutzul si am dat o fuga pana la cheia, dar cu tot soarele care radea la mine am inghetat putin si in localitatea Maneciu am zis sa trag la o carciuma sa beu un ceai cald. Am intrat pe "bulevard" spre gara CFR si decursul a 30 de min era sa ma fac praf de doua ori :eek: . Prima data mergand linistit pe banda mea, o cucoana cu mertzan ce se apropia din fata s-a gandit ca ar fi cazul sa parcheze, si cum pe sensul ei de mers nu mai era spatiu, a luat stanga de volan intrand in fata mea si...frana. Eu la randul meu...frana. Ne-am oprit fata in fata,ea s-a dat frumusel jos,a incuiat masina si a plecat dand din poponeata, eu trebuind bineinteles acum sa acord prioritate celor de pe contrasens ca sa imi pot continua drumul pe langa mertzanul parcat. Si mergand eu pe acelasi "bulevard", cu viteza redusa,in jur de 30 km/h, exact cand ma aflat in dreptul unui MCVparcat pe dreapta mea,am observat cum masina se misca brusc spre mine,fiind fortat sa ajung pe contrasens,bineinteles claxonand continuu. Blonda de la volan credeti ca a schitzat vre-un gest? Ei bine,NU. Nici macar nu s-a uitat la mine,de parca nimic nu s-a intamplat. Deci,cand ajungeti in Maneciu,atentie la proastele de la volan. :nono:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista vreun topic cu numere de inmatriculare de soferi neatenti/nesimtiti/tarani etc?

 

 

Ar fi prea multe ca sa le putem memora, oricum.

 

Ma gandeam ca dupa vreun incident dinasta, sa posteze fiecare nr.

Nu vreau sa insist pe chestia asta. Mi-a zis cineva ca ar fi o astfel de lista din toate orasele, probabil pe alt forum. Dar nu stiu daca este alt forum romanesc de motociclism mai popular ca asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salut,

 

daca tot e vorba de patanii in trafic... Nu-i neaparat sa ti-o iei in barba numai de la imbecili sau 314zde. O faza haioasa haioasa dar care s-ar fi putut termina destul de urit s-a intimplat weekendul trecut.

Cum era simbata si cumnatameu era liber, am zis sa facem impreuna o tura pe coclauri. Asa ca am plecat spre o cascada stiuta de el. El era in fata eu in spate. Curbe, soare, drum fain deci totul ok. pregatisem ceva de haleala si niste sucuri sa avem pe drum. Le-am pus pe toate in rucsac la cumnatameu. Pe autostrada, el era cam la 50-60m innaintea mea si deodata vad cum din rucsacul lui, cade o sticla de suc ( 500ml). Sticla a cazut pe asfalt si din asfalt a ricosat exact in vizorul meu. Cu putere. marele noroc a fost ca eram cu vizorul tras , caci mai am momente cind merg cu el sus sa mai resppir aer proaspat de munte.

Tin sa mentionez ca impactul acelei sticle a fost destul de puternic de mi-a crapat un pic vizorul.

Daca nu as fi avut vizorul tras cred ca de la impact plus sperietura, s-ar fi terminat mult mai nasol.

 

Cam asta a fost patania mea haioasa in ultimul timp. Nu mentionez de imbecilli de soferi de autobuze de pe aici care se i-au la intrecere cu autobuzele sau taximestristii care deschid portiera ca sa scuipe..

 

V-am lasat dar fiti cu ochii in patru.

 

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Am circulat mult cu motorul prin EU dar si prin Asia, Thailanda Taiwan. Dar ca la romani la nimeni. In Thailanda singura problema am fost noi ca trebuia sa circulam pe stinga. Trageam la inceput tot in dreapta din obisnuinta plus prioritate de stinga iar in intersectii alta belea . Aia au acolo un haos de nedescris la prima vedere dar un haos logic. Cam 2-3 mii de km am la activ prin Asia pe motor. Nu am vazut nici un accident nu ne-a taiat nimeni calea chiar daca aia merg si cite 4 pe scuter, transporta orice vorbesc la mobil si fumeaza. In schimb in Romania de fiecare data este o aventura ori iesi controlat in decor sau te omoara. Soferi sinucigasi, cretini si idioti care nu inteleg ca BMW e doar o marca nu OZN. Toate ca toate dar Bucurestiul intrece orice imaginatie. Nu mi-am putut da seama pe baza caror reguli se circula acolo. Nimeni nu respecta nimic nici cele mai elementare reguli de circulatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Bre...daca pe tine si-a permis sa te scuipe (si nu esti asa micut), pe mine cred ca ma darama direct cu portiera... :wacko:

Si..? A venit nenea politai?

Editat de ana.maria
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce nenorocit ! o chestie din asta, m-ar face sa imi pierd controlul ,si sa il dau jos pe cocalaru' ala, sa ii sparg botul cu tot cu militie acolo.

Dar ajungi sa faci puscarie pentru asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A scuipa sau a fi scuipat , ptr mine este cea mai mare oroare si jignire , poate din cauza asta nici nu stiu sa scuip .

Nici daca m-ai injura nu m-ar afecta asa rau ca in cazul scuipatului .

Ai rezistat eroic .

Imi asumam toate repercursiunile ce ar fi venit dupa , dar i-as fi pocit mutra .

Inteleg ca nu suntem in jungla , dar anumite lucruri nu se fac .

M-am enervat la culme , am pulsul accelerat .

TREBUIE macar o reclamatie sa-i faci . ESTI OBLIGAT .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Player1

Ho ma calm ca nici eu n-am fost gentilomul perfect. Eram stresat dupa o ora de crosetat printre masini si el s-a nimerit sa fie cel mai taran dintre toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ho ma calm ca nici eu n-am fost gentilomul perfect .

Asta se vede si aici dupa apelativul "ma" .

Mai devreme doar mi-am spus parerea , dar se pare treaba ca mai bine o tineam ptr mine .

In fine , succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Player1

Ma scuzati. Cu ma ma adresez prietenilor.

 

Mutra as fi putut sa i-o pocesc. Sincer prima pornire a fost sa strang degetele si sa imping mai tare mana aia. Pe parcurs mi-am amintit ca amenzile penale costa bani. Asa a iesit o palma intinsa sa nu mai iau inca o flegma :D

 

Cat despre plangere: s-o facut. Daca-l identifica (pen'ca n-au vrut sa opreasca inregistrarea sau macar sa ii ia semnalmentele) macar il cheama pan-la sectie la un pahar de declaratii.

Editat de Player1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....si asa afli cum il cheama si unde sta :)

ce-i drept cand filmezi e bine sa te abtii de la injuraturi :)

in seara asta era sa-i scap vreo doua unuia cu un matiz de chopstix . eram cu masina si nu filmam..deci mi-am permis sa-l f ut bine in gura.

situatie simpla, eram cu masina, semnalizez dreapta sa parchez, ma duc cu masina 3-4 metri mai in fata ca sa pot s-o bag cu spatele...si din spate vine tare muistu' de la chopstix sa intre el in locul in care incercam sa parchez...asta in timp ce eu dadeam cu spatele. am accelerat putin si am blocat intrarea si evident m-am dat jos la el pentru ca mi-am dat seama ca laba asta mi-a mai facut o data schema asta. ...acelasi poponar.

dupa ce i-am explicat printre injuraturi ce si cum..el is tot cerea scuze...bla bla...am avut instinctul sa-l insfac de guler prin portiera dar s-a tras muistu si atunci mi-am dat seama ca daca il bat pe fraier nu castig ni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...