ozzy Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Da, eu cred ca nu ai avut habar acolo de diferenta dintre "de pe" si "dupa". Nu a zis nimeni ca ai fi agramat, dar acolo ai fost corectat pe buna dreptate iar treaba ca ai scris intentionat gresit sa i-o spui lu mutu nu noua. Asta o spun din prisma faptului ca NUMAI la bucuresteni si unii prahoveni am observat ca ei descarca dupa internet. Chiar stau si ma intreb cit loc or avea ei dupa internetul ala al lor? Nu sint de la patrula de gramatica si extrem de rar corectez pe forum userii din punctul asta de vedere atita timp cit inteleg ideea. Dar mai neplacut decit un user care nu stie limba romana este unul care nu are capacitatea sa recunoasca faptul ca a gresit atunci cind i se atrage atentia si se incordeaza sa para cult. Cu tine nu o sa beau bere vreodata. Stiu eu ce vrei tu sa faci dar nu se prinde. Incerca sa ii agiti pe altii de nivelul tau. Succese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Ozzy cu Niko )))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Bla bla bla, gata copii. Luati-va ghiozdanele si spre casi! Spectacolul s-a incheiat,repejor repejor ca se intuneca si intreaba parintii de voi. Ma voi nu v-ati plictisit? O sa va gaseasca aici si nepotii fetei, debitand ineptii penibile. Voi faceti analiza accidentului dupa cele auzite si pe baza unor fotografii google maps? Ridicol! Hai pa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Da pe baza a ce se fac analize? Nu vrei sa ne faci tu o reconstituire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 A facut politia analize. E si dosar. Reconstituirea nu are rost aici. Aici pe forum eventual tragi concluzii daca ai dupa ce. In rest maculatura cu valoare zero. La fel puteti discuta daca pe om l-a facut Dzeu sau se trage din maimuta. Citeste ce s-a scris pana acum. Compara cu nivelul discutiilor de pe un forum moto de afara. Raspunsul il gasesti singur. So long... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 Eu prefer sa ma uit pe forum inauntru, afara e frig. Am citit tot topicul, stiu ce vorbesc. In afara de tabara de lingai toti ceilalti care au vrut sa discute despre accident in sine facand abstractie de persoana implicata au fost luati la pwla de cei ca tine. De aici aceste discutii inutile. Daca nu avem acces la dosar tragem concluzii dupaTM ce informatii avem. Ai ceva impotriva? Poti sa ai, ca rezultatul tot ala e. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Exista momente, calarind motocicleta, cand te apuca o nebunie, o frenezie, nici nu stiu cum sa-i spun, tragi de gaz, te bagi la risc, faci multe lucruri nesabuite. Este culmea ca, tocmai eu, fervent sustinator al mersului chibzuit, spun ca astfel de lucruri se mai intampla, independent chiar de vointa noastra. Acestea fiind spuse si cu mentiunea ca n-am avut rabdare sa citesc tot ceea ce s-a scris pana acum pe acest Topic, intreb: Cum se simte fata? Stie cineva cum decurge recuperarea ei? Eu ii doresc multa sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Recuperarea merge bine. Am 99% sanse sa nu existe urmari. Astept primavara sa duc Busica la doctor si sa ne bucuram impreuna de sezonul urmator, ca de fiecare pana acum de cand suntem impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 bafta cu recuperarea!si fara incidente in viitor,ca-i mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Recuperarea merge bine. Am 99% sanse sa nu existe urmari. Astept primavara sa duc Busica la doctor si sa ne bucuram impreuna de sezonul urmator, ca de fiecare pana acum de cand suntem impreuna. spirit de invingator! sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Multumesc frumos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Recuperarea merge bine. Am 99% sanse sa nu existe urmari. Astept primavara sa duc Busica la doctor si sa ne bucuram impreuna de sezonul urmator, ca de fiecare pana acum de cand suntem impreuna. La cum arata busica zic ca e o idee mai buna sa iei una intreaga. Sau te mariti si cu banii de la nunta iti iei alta busica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 @pantera...ma bucur sa vad ca esti bine si ca o sa.fie bine si pt viitor. Mii de scuze daca te intreb si poate a mai facut-o cineva...( nu am mai tinut pasu cu paginile topicului )...dar ce impresie ti-au lasat comentariile, certurile , ironiile...etc ???????? Sanatate multa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Cainii latra, caravana trece! Romanisme...n-ai sa vezi asa ceva pe un topic de-afara. Este normal ca o tipa ca mine sa aiba parte de tot felul de critici, cum este la fel de normal sa aiba prietenii si amicii, care chiar stiu cum merg si ma admira, langa ea sa-i tina partea. In rest, de comentatori e podul plin. Ride safe ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) @pantera...ma bucur sa vad ca esti bine si ca o sa.fie bine si pt viitor. Mii de scuze daca te intreb si poate a mai facut-o cineva...( nu am mai tinut pasu cu paginile topicului )...dar ce impresie ti-au lasat comentariile, certurile , ironiile...etc ???????? Sanatate multa Mii de scuze ca te intreb ... Tu esti femeie ? nu de alta, dar intrebarea ta a sunat la genul "Cum ti se pare draga, am mai slabit?" Esti prima oara pe un forum ? Editat Noiembrie 16, 2012 de nervOptik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Mii de scuze ca te intreb ... Tu esti femeie ? nu de alta, dar intrebarea ta a sunat la genul "Cum ti se pare draga, am mai slabit?" Esti prima oara pe un forum ? @ nerv : rimelu' draga, ti s-a scurs rimelu ))) e greu sa iti asumi criticile, e important sa inveti din greseli si sa incerci sa le eviti pe viitor. daca unii colegi forumisti sunt mai rautaciosi....asa sunt ei, cred ca nu ar mai fi funny daca am fi toti trasi la indigo, nu??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 Mii de scuze ca te intreb ... Tu esti femeie ? nu de alta, dar intrebarea ta a sunat la genul "Cum ti se pare draga, am mai slabit?" Esti prima oara pe un forum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 Mii de scuze ca te intreb ... Tu esti femeie ? nu de alta, dar intrebarea ta a sunat la genul "Cum ti se pare draga, am mai slabit?" Esti prima oara pe un forum ? Ai vorbit ca sa nu taci. Ma abtit de la alte comentarii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Este normal ca o tipa ca mine sa aiba parte de tot felul de critici Sa-mi bag cracu, ai dat cu motoru-n gard da egoul tot nu s-a dezumflat. La mai mare, ce sa zic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 Mi-ajung balele la kuaye, nu devine pinned? Cati nu ajungeti cu limba la sprancene? Huuuuh, inca nu s-a terminat? La mai mare, ce sa zic... Cu duracell ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 @pantera...ma bucur sa vad ca esti bine si ca o sa.fie bine si pt viitor. Mii de scuze daca te intreb si poate a mai facut-o cineva...( nu am mai tinut pasu cu paginile topicului )...dar ce impresie ti-au lasat comentariile, certurile , ironiile...etc ???????? Sanatate multa Tu insisti sa iei pana la sfarsitul anului premiul pentru prostul forumului.Ai grija ca ai concurenta,vin tare din spate bogdan si gigivarga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Sa-mi bag cracu, ai dat cu motoru-n gard da egoul tot nu s-a dezumflat. La mai mare, ce sa zic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Sa-mi bag cracu, ai dat cu motoru-n gard da egoul tot nu s-a dezumflat. La mai mare, ce sa zic. De acum suntem dusmanii poporului falos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_bro Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 "Romanisme...n-ai sa vezi asa ceva pe un topic de-afara." https://www.youtube.com/watch?v=4OEnOa7ioO4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Florin Chilian e un jeg care si-a batut nevasta. Orice a zis sau ar zice acest babuin e lovit de nulitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate